Šta je novo?

Fallout 3: Operation Anchorage

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Voleli ili ne, stize mini ekspanzija za Fallout u vidu DLC-a (sad ce Boris da poludi). :)

fallout-3-20081210103247375_640w.jpg

In Operation: Anchorage the player will find themselves able to re-live the famous liberation of Anchorage from Fallout lore -- inside a simulation similar to one found along the main quest of Fallout 3. Once the player finds their way into the simulation, they'll be stripped of their resources and have to survive within the rules set up by the simulation's creators.

The Chinese red army is everywhere, and the player will first have to secure the surrounding mountain side and then fight their way into the Chinese base. The player will have to use a lot of their standard combat skills, along with several new tools that will only be available in the downloadable content. These include interactive Strike Teams under the player's command and unique armor, weapons, and other exotic gadgets.

Published by: Bethesda Softworks
Developed by: Bethesda Game Studios
Genre: Action RPG
Release Date: TBA 2009

Fallout 3: Operation Anchorage Unveiled
Bethesda spills the beans on everything from length to lifting the level cap.

Shotovi
fallout-3-20081210103221985.jpg

fallout-3-20081210103229031.jpg

fallout-3-20081210103247375.jpg

fallout-3-20081210103232438.jpg

fallout-3-20081210103225985.jpg

fallout-3-20081210103254094.jpg

Poslednja izmena:
bash htedoh ovo da spomenem, pa nije ovo expanzija brate minli, ovo ce imati max 2-3 sata gejmpleja, ovo je cist downloadable content za par $

Poslednja izmena:
bash htedoh ovo da spomenem, pa nije ovo expanzija brate minli, ovo ce imati max 2-3 sata gejmpleja, ovo je cist downloadable content za par $

Ok, ubacio sam "mini" ispred "ekspanzija". :)

Ne razumem zashto tako mislish. Ovo ce biti kao u Oblivionu Knight of the Nine ili bar Mehures Dagon ili kako se vec zove quest za onaj dagger.

:d ok

nego pazte ovo

IGN: Dogmeat armor?
Gardiner: We've gotten a mountain of mail requesting this, but sadly it's not planned yet!

koliko debilan mozes biti da trazish pishljivi armor za kuche!!!

mogu zamisliti kakva ce ovo pishijada da bude s obzirom da su se ogradili da se ovo deshava 50 godina pre padanja bombi, pogotovo kad se uzme u obzir sta su uradili i sa nastavkom

videla zaba konja pa i ona digla nogu... jefin pokushaj kopiranja CoDa.... Fallout of modern warefare

Poslednja izmena:
Ne pa sam quest moze lepo da ispadne, ne razumem zashto ti se ne svidja to mada je i mene ideja o armoru za kuche iznervirala.

Na zapadu nista novo :)

Gas-Mask.jpg

Soldier-French.jpg

Ja nisam koristio ni armor za konja u oblivionu strasno me nervirao i bio je mnogo ruzan. A sto se tice ovih slika gore, pa to je bilo normalno u vremenu prvog svetskog rata kada su se uveliko koristili bojni otrovi. Zamisli da moras da teglis negde haubicu a konji pocrkali zbog bojnog otrova.

^^
hahaha...bash me zanima koji mu je damage resistance, na sajtu nigde ne pise

Ja nisam koristio ni armor za konja u oblivionu strasno me nervirao i bio je mnogo ruzan. A sto se tice ovih slika gore, pa to je bilo normalno u vremenu prvog svetskog rata kada su se uveliko koristili bojni otrovi. Zamisli da moras da teglis negde haubicu a konji pocrkali zbog bojnog otrova.

Ko je bio u vojsci, zna šta čemu tamo služi svakodnevno brijanje i koliko bi konju ili psu pomogla gas maska. :)

Ma Fallout je fetish bez premca. Stagod da naprave bice super!

It's in this section that you're introduced to Operation Anchorage's best addition, enemies wearing a slinky Chinese brand of stealth armour - whether they're the crack Chinese commandos called the Crimson Dragoon that run at you with swords, or the snipers that hide in the least convenient corners possible and try to make your life a misery. They're presented and introduced a lot like the lady assassins in the original Half-Life, and undoubtedly add an extra slice of tension and surprise to the accustomed Fallout gunplay template....

OMG... oni definitivno pokusavaju da izobliche franshizu do nivoa dovoljno retardiranog da njihovu "dizajneri" mogu prodati prichu svakom bubuljichavom klincu kojem je desanka najbolji prijatelj.... F'CKING krajzis u falloutu... kakve debilchine

OMG... oni definitivno pokusavaju da izobliche franshizu do nivoa dovoljno retardiranog da njihovu "dizajneri" mogu prodati prichu svakom bubuljichavom klincu kojem je desanka najbolji prijatelj.... F'CKING krajzis u falloutu... kakve debilchine

hahahaah :D ovo je i fallout3 trebao da dobije... a ne one sramotne visoke ocene... brukaju dvojku i keca!!!

Sad mi se definitivno i skroz smučio i sam Fallout 3. Bojim se da ste u pravu...

Prethodni delovi su zakon.
Kad sam završio Fallout 3 ostao mi je "gorak ukus u ustima"...a stvarno mi je izgledao kao dosojan naslednik svojih prethodnika.Valjda što se po pitanju tog serijala nešto i desilo posle svih godina čekanja....pa me ponelo...šta li već...ali se bojim da se sve pretvara u farsu :( ...na žalost

Forgive me Father for I have sinned...

Poslednja izmena:
Once the DLC is downloaded, the quest objective for Operation: Anchorage will be activated by a radio broadcast stating, "This is Defender Morill, any Outcasts listening on this frequency report to sector 7-B, Bailey's Crossroads. This is a high-priority message, backup is needed at our location. Any personnel listening on this frequency please report at once." A marker will appear on the world map but the player cannot immediately fast-travel to the location to begin the simulation. The DLC can be played at any time after the player exits Vault 101 at the beginning of the game. After completing the simulation, new equipment will be unlocked for the player to use in the rest of the game.
In the simulation, the player is stripped of any equipment and weapons and be forced to utilize the resources supplied throughout the simulation's environment. The Chinese Red Army is everywhere, and the player first has to secure the surrounding mountain side and then fight their way into the Chinese base. The player has to use a lot of their standard combat skills, along with several new tools that are only available in the DLC. These include interactive strike teams under the player's command as well as unique armor, weapons, and other exotic gadgets. Throughout the simulation various pieces of intel are also hidden, yielding the Covert Ops perk.

Možda je bolje da ne igramo uopšte :d T51b sam našao i ovako i batalio ga jer nemam čime da ga opravim.

Je l se ovaj DLC inače kupuje?

Poslednja izmena:
meni igra puca posle 1-2 minutakad aktiviram addon i ucitam stari savegame......
updatovana je na poslednji patch

Ovo na trailerima izgleda sasvim lepo... malo drugacije iskustvo... a za cenu nije me bas ...

Kako kupiti glupe poene za ovo kada nema Srbije u spisku zemalja?

Izasao je, tezi 450 MB.

Valjda 380 MB? Ili gledamo različite vrednosti (ISO vs direktorijum).

Na News-u je 416 MB, da budem precizniji :) doduse to je sa PAR2 fajlovima, tako da je tvoja informacija tacna.

Vrh Dno