Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Nasao sam Dogmeat-a (pas), i posle dva minuta se zaglavi u nekom jarku sa glupim Mirelurk King-om koji ga samelje za 5 sekundi.
Inace ne koristim cheat-ove, al' pas mi je bio skroz super tako da sam ga oziveo iz konzole :)

E mjku mu...nikad kraci glavni kvest...zayeb sto sam otisao do Citadele, nisam ocekivao ovako brzo zavrsetak.Nisam ni otkrio sve na mapi :( a mislio sam da ce main quest odvesti do drugih podrucja (deo grada sa belom kucom- ostade skroz neotkriven)...ko zna koliko sam questova propustio.
But hell, dobio sam "ultra-mega-fini kraj"...

...i zavrsio kao gomila zelene sluzi, majke im ga...

Posle igranja ove igre se osetim ko djubretar.

ja nikako da se nateram da je zavrhsim, pauzirao sam jedini put pre jedno 2 nedelje i uopste mi se i neigra.. 15 lvl sam

Ja čekam modove da nastavim. Stao sam na 18. levelu i igra za sad čuči na HDD-u u nadi da će nam mod zajednica podariti nešto zanimljivo i vredno pažnje.

Poslednja izmena:
Pa i nije bas tako dosadno i jednolicno...bilo je tu nekih interesantnih stvari, nije bas sve za bacanje.Ali da su uke*ali main quest, jesu...
Jedino mi je bio simpa onaj mega robot koji prashi sve zivo uz antikomunisticku propagandu lol...

Glavna prica kao da je presecena na pola, kao da fali dobar deo...skroz cudno reseno_Oblivion mi je dosta bolji (ne kazem ni da je doticni bio vr' vrhova, posto nije), tu behu frakcije,sporije i nesto teze napredovanje i cini mi se bar duplo vise side questova nego ovde.I bilo je zanimljivije.Eh, kad se samo setim onih urnebesnih prica na forumu "kako uzeti Umbri mac odma' na pocetku" :D

No dobro...sad mogu najzad da se bacim na Dead Space.

dead space, tachno! to nisam ni probao a lezi na hddu :d

Sta je bolje za ovo, XP ili Vista?

Svejedno, bar sto se vizuelnog utiska i performansi tice. Ja sam presao na Visti x64, a neki su imali problema, btw...

Ja sam stigao do 20lvl i uzeo explorer perk, i sad mi je malo zao jer nema vise one drazi da sam nesto nadjem i istrazujem, Inace, jos uvek sam na drugoj misiji glavnog questa, to jest da odem do GNR plaze, ali sam igrao bar 50tak sati i na kraju sam video da sam otkrio jedva tek trecinu lokacija.Trenutno igram malo sporije jer ima i drugih igara kao NWN2: SOZ i Hired Guns ali definitivno je zavrsavam.

G.E.C.K za Fallout 3 izlazi u decembru ali prvi ozbiljniji moodovi mogu da se ocekuju tek za nekoliko meseci tako da cu do tada moci da se malo odmorim od postapoc okruzenja i odigram neke modove.

Poslednja izmena:
Pa ucitaj i uzmi neki drugi perk. :) Meni je imba onaj Grim Ripper koji omogucava da dobijes sve action poene za VATS ukoliko ubijes jednog neprijatelja.
Inace ja sam 17 lvl i sa glavnim questom sam dogurao tek malo vise nego ti.Mape nisam otkrio ni cetvrtinu,a resio sam solidno sporednih questova i igrao dosta vremenski,tako da je igra definitivno velika. Sad cu krenuti na glavni posto sam se malo smorio - sve je nekako slicno,lokacije,terminali,lokeri...Oblivion boljka.

Poslednja izmena:
posto mi je igra nekako volsebno nestala sa harda, jel se isplati cekati tih par meseci za modove (ne znam sta uopste mogu tolko znacajno i zanimljivo da promene) ili da uzimam opet odma sad odma?

Tesko da moze da bude losije nego sto jeste :)

Pa ucitaj i uzmi neki drugi perk. :) Meni je imba onaj Grim Ripper koji omogucava da dobijes sve action poene za VATS ukoliko ubijes jednog neprijatelja.
Inace ja sam 17 lvl i sa glavnim questom sam dogurao tek malo vise nego ti.Mape nisam otkrio ni cetvrtinu,a resio sam solidno sporednih questova i igrao dosta vremenski,tako da je igra definitivno velika. Sad cu krenuti na glavni posto sam se malo smorio - sve je nekako slicno,lokacije,terminali,lokeri...Oblivion boljka.

ali ti si totalno imba i pre nego sto dodjes do tog perka ili lvla... vec na 15. ako ne i pre sabijash sve zivo

Jel probao neko ovaj HD pack?

Koliko sam ja primetio samo su teksture puteva i zemlje bolje ostalo je isto.

I to je sve? Ja se bas ponadao za ovaj texture pack,posto su teksture u igri toliko male rezolucije da je to haos. Nekoliko puta sam proveravao da li su teksture mozda setovane na ULTRA LOW. :)

prosto nemoguce, svi kazu da je grafika sjajna... ne razumem

I to je sve? Ja se bas ponadao za ovaj texture pack,posto su teksture u igri toliko male rezolucije da je to haos. Nekoliko puta sam proveravao da li su teksture mozda setovane na ULTRA LOW. :)

Full texture pack nece skoro. Moja procena je da ce ga uraditi verovatno onaj Quarl (ako mu se uopste svidela igra :S:) i bice tezak vishe od 2GB, to je sigurno.

Samo da spomenem da je igra postala znatno stabilnija otkako sam instalirao Games for Windows (nelečeni). Da li je slučajnost ili ne, tek za 6-7 pokretanja pukla je jednom, posle alt-tab je mogla da se nastavi i sl. Jedino što prethodne sačuvane pozicije ne mogu da se koriste jer mora da se napravi novi nalog, ali kako sam prešao sve kvestove, da je isprobam na dugačiji način...

Jel misliš na GfW v2.0?
Novi GfW je svojevremeno ublažavao pucanja i u Gears of Waru, taman da probam dal će i ovde. Hvala :)

Poslednja izmena:
Evo vam pa napravite F3 kakav ste oduvek zeleli... :)

Fallout3 - Garden of Eden Creation Kit.exe (8.47 MB)

The G.E.C.K. provides the community with tools that will allow players to expand the game any way they wish. Users can create, modify, and edit any data for use with Fallout 3, from building landscapes, towns, and locations to writing dialogue, creating characters, weapons, creatures, and more.

Poslednja izmena:
Ovo se zadrzalo oko 2 sata na mom disku! Bio bih sretniji da su odradili novi TES!

Поново сам почео мало да пикам F3 и баш сам се пријатно изненадио кад сам видео да може да се побије све у оном месту трговаца робљем уместо да се нешто као договарам са њима :D

Poslednja izmena:
Zavrsio sinoc. Kako je igra odmicala bila mi je sve gora i gora sto je kulminiralo svretkom igre - prica je na kraju zbrzana,zavrsni film ne pokazuje sta se desilo na pojedinim lokacijama kao sto je to bilo u originalu..
Dok sam igrao prisecao sam se Fallout-a 1 i 2 i posle ovoga sad su mi to jos bolje igre.

Vrh Dno