Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Podrazumeva se ;) ali ako nastavi ovako da gnjavi sa protokom nece skoro :(
Rezem i snimam na sve tipove medija, a tebi G!!! cu posebno da dostavim ovu igru na par hiljada 5.25" disketa :D
Ko nije u BGD moze da dobije DDL.

Poslednja izmena:
i ja da se upisem na listu cekanja... :D :D pozz kutijo! ;)

Jel moze neko ko je probao na kutiji da mi kaze, menja li se bilo sta u igri, ako napravim lika sa niskim intelektom (ukratko debila) ,), ili je prozorce za kreiranje lika tu, onako radi sminke.

Poslednja izmena:
images
:d

:d

Ja sam mislio da ti mrzis ovu igru? :)

tek cu da je mrzim, ali da sacekam prvo da je odigram ;)

nego sta je ddl i kako to radi :D

Ne podržavamo pirateriju, yeah...

Naslovna strana novog Sveta kompjutera :D

Prilozi

• naslovna11-new-web.jpg
    naslovna11-new-web.jpg
    95.3 KB · Pregleda: 278
^ lol, obratite pažnju na donji desni ugao, Far Cry 2 "nije igra meseca" :smash:

Poslednja izmena:
daaaa to je toooo, miodrag kuzmanovic tarot strikes again!!! KAKVA JE TO LEGENDA!!1

daaaa to je toooo, miodrag kuzmanovic tarot strikes again!!! KAKVA JE TO LEGENDA!!1

Ћути. Олуја је одушевио на СК форуму.

Па иде цитат.
Oluja je napisao(la):
Fallout 3 (igra meseca)
Članovi programersko-dizajnerskog tima ispoljili su pobožnu privrženost postulatima utemeljenim pre deset godina.

Не знам на којим су дрогама, али их и ја желим. Толико о томе да СК не добија кеш од дистрибутера за лепе оцене ААА наслова.

Starforce moj kompjuter videti neće! ;)

Толико о томе да СК не добија кеш од дистрибутера за лепе оцене ААА наслова.
hahahahahah, da, sigurno im je jako bitno da svi skinemo igru sa torrenta ili rapida

Pojavio se lekitj u TL apoteci :)

ali ne radi pod Vistom x64 / XP x64!

Poslednja izmena:
That's a whole lot of nothing methinks.

hahahahahah, da, sigurno im je jako bitno da svi skinemo igru sa torrenta ili rapida

utoliko gore po njih da su postali tolika debilana

anyway pojavilo se resenje za rusku verziju koja ima i engleski jezik, i kazu da radi provereno

Moja poenta je da je nemoguće da iko išta plati novinarima koji ocenjuju igre u ovoj zemlji. Ali uvek će biti onih koji veruju u sulude teorije zavere. Po svemu sudeći, igra je odlična

naravno, pogotovo ako to kazu gamespy, ign i miodrag kuzmanovic u svetu kompjutera

onda je stvarno dobra!!1

anyway pojavila se i ispravna nemacka verzija, ali full eng nema pa nema

naravno, pogotovo ako to kazu gamespy, ign i miodrag kuzmanovic u svetu kompjutera

onda je stvarno dobra!!1

Recept sa drugog foruma,ja nisam probao i još je nemam,nažalost.
"Morate prvo da u Regions i Languages (u control panelu) sve jezike stavite da budu R U S K I ... i u advanced ... zatim restartujte komp i bice vam ponudjena opcija da birate jezik (pri instalaciji igre)..."

Poslednja izmena:
Pozrdav svima koiko vas ima :)

Ja skidam neku verziju(LoL) ne pise ni da je nemacka , pa ni engleska ali videcemo jedva cekam da progam igru :) ne na mojoj masini naravno XD

Recept sa drugog foruma,ja nisam probao i još je nemam,nažalost.
"Morate prvo da u Regions i Languages (u control panelu) sve jezike stavite da budu R U S K I ... i u advanced ... zatim restartujte komp i bice vam ponudjena opcija da birate jezik (pri instalaciji igre)..."

Postoji i ta fora i jos jedna koju sam ja nasao...zapoceti instalaciju na ruskom, u sred instalacije uci u intal dir, izbrisati PatcherList.ini..kad se instalacija zavrsi replace-ovati fajl esp.rus sa esp.eng i to je kao to...medjutim mnogi su se javili da ni jedan od ova dva nacina ne radi, pa mislim da je pametnije sacekati full eng verziju nego shvatiti da fora ne radi.

Tako ako odradis imas engleski meny kao i sub ali svi govore ruski.
Znaci mora da se cita :D

Ima i ovaj nacin (ovo je u vidu razgovora izmedju dve osobe):

((How to change to english))

<Panterich> open regedit plz
<Loco__> openned
<Panterich> navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\1C Multimedia\Fallout 3\Keys\Settings\Protection\Gui
<Panterich> what do u see on the right ?
<Loco__> languageid
<Panterich> and next to it ?
<Panterich> the number?
<Loco__> 0x00000409 (1033)
<Panterich> double click on languageid and input 19
<Loco__> 419 or just 19?
<Panterich> press ok
<Panterich> and try to launch the game
<Panterich> 19
<Panterich> just 19
<Loco__> it worked!
<Loco__> thank you

Nisam probao jer jos nije gotov DL

onda je stvarno dobra!!1

Bah, ovde je G!!! 100% u pravu. Svi pobrojani nemaju veze sa realnošću i ocenjivanje i je blagi užas. Kao i sam način rada. Kako sajtovi tako i pojedinac. Rusku sliku zaobilazim.

Evo ja upravo igram, tek sto sam izasao iz Vaulta, deluje obecavajuce igra. BTW ako nekoga zanima, postoji krajnje jednostavan lek i nacin, da se igra pokrene u full english modu, pm...

Vrh Dno