Šta je novo?

Fallout 1 i 2 originali

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Zanima me da li neko zna gde se u Srbiji mogu kupiti original diskovi Fallout i Fallout 2 i po kojoj ceni. Ne trebaju mi mesta koja ih navodno imaju, vec samo ona gde se zaista moze naci onog trenutka kada pokazem novac, a ne ono nemamo ali mozmo da probamo.

PS. Zanima me takodje i cena Fallout Tacticsa.

Poslednja izmena:
imash fallout 1 u IPSu i u knjizari plato (oko 600 din)... 2ke kada sam ja trazio nije bilo nigde.. tactics nisam nikad ni trazio...

Poslednja izmena:
Hvala, pogledacu pa da uzmem.

Poslednja izmena:
Da i ja sam video reklamu pre par meseci da u Platou imaš i jedan i drugi, po ceni od 599 kinti...

imas f1+f2 u jewel case-u

box fallout 2 ces tesko da nadjes

Illiron je napisao(la):
imas f1+f2 u jewel case-u

box fallout 2 ces tesko da nadjes

Nisam te bas razumeo. Ako su originali nije mi bitno pakovanje, pisi gde.

Ajde ako moze neko iz Beograda da pogleda da li ima na lageru bio bi mu jako zahvalan.

Od 01.aprila na kioscima će se prodavati Fallout:Collection za 299 dinara.
Sad sam video reklamu u IT časopisu.(SK str.118)

Na 1 dvd su Fallout,Fallout 2 i Fallout:Tactics.
Ne mogu da verujem

Ja ovo imam,kao i drugi verujem...ali ovako jak naslov za ove pare...i to kao original...zadnja cena u prodavnicama je bila oko 1.500din

Poslednja izmena:
Od 01.aprila na kioscima će se prodavati Fallout:Collection za 299 dinara.
Sad sam video reklamu u IT časopisu.

Na 1 dvd su Fallout,Fallout 2 i Fallout:Tactics.
Ne mogu da verujem

Nemogu ni ja, zato ni ne verujem :smash:

I to bas od prvog aprila, a... ;)

Jos nekome sumnjivo osim meni, bas zbog datuma... ? :smoke:

Izađeš do trafike i pogledaš.
Ja još uvek ne mogu,na poslu sam,a neće mi biti teško.
A cela strana u zakup - teško da bi neko bacio pare / a i ako je šala časopisa opet su oni "kalirali" ne iznajmivši stranu.
Videćemo.

Poslednja izmena:
Slazem se, i sve mi je jasno sta velis... ali opet - 300 kinti, za tri igre... a ovamo se svaka pojednicano prodaje za 600-tinjak dinara?
I jos prvog aprila ta vest... don't know, something's fishy :p

Naravno da je moguće i da je "patka"

Sa druge strane ne verujem da bi neko plaćao 55 hiljada za reklamu preko cele strane samo iz zezanja, u jeku krize.
A drugo radi se o baš matorim igrama, i tim polupropalim izdavačima na zapadu je frka, sad će da ulaze u bilo kakve dilove da zavaljaju nešto što inače danas teško mogu da prodaju po nekoj većoj ceni.

/edit preteče me Draške za ovo prvo

Poslednja izmena:
@voodoo_: hvala za fotku... ovako deluje mnogo verovatnije.

Kod mene u Lazarevcu na brzinu gledano u 2-3 trafike nije bilo.
Da li zbog toga što je "patka" ili kasni...čućemo valjda i druge

Poslednja izmena:
Reče mi čovek iz ExtremeCC-a da ovi u Koneleku kasne...

ja kupio isto to pre mozda godinu dana u nekom mega marketu za nesto tipa 600-700din, tako da ovo i deluje moguce

Izašao, mada koliko sam video, stigao je jedan primerak po trafici...

Na Novom Beogradu... al tetke standardno pojma nemaju šta prodaju, ako je iole starija prodavačica morate da budete baš deskriptivni.

standardni dvd box (nije slim).
kupljeno preko puta PC "UŠĆE", kiosk ispred podzemnog prolaza.

Pitah na desetak mesta u Nišu, niko od njih nije ni čuo... Izgleda da je ova privilegija samo za prestonicu.

Nasao i ja, kupio u BG, 299din DVD box sa DVDom Fallouta :)
Nisam siguran da li cu ikada stici da ih predjem ali mi je drago da sam ih kupio :D

Ako bude neka compilacija Space Questova, King's Questova, Lucas Artsovih avantura, mozda i Larry-ja i to bi bilo lepo kupiti

Poslednja izmena:
Sjajno, sad se me podsetili vremena kad sam kao lud uz sirene igrao Fallout. Po meni naj naj igra svih vremena.

Ha! Nasao sam i ja! Lepo sam instalirao i poceo od prvog dela, polako, sa uzivanjem, sto bi rekli za gust! Eh, kako neko rece '99 zavijaju sirene, a przi se fallout. :)
Parce uspomena za 299 dinara. Pa gde to ima.

Nazad
Vrh Dno