Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Instalirao sam neki XP performance edition, u kojem nema srpski jezik za tastaturu. Da li nekako moze da se instalira zasebno srpski kao neka vrsta hotfixa ili tako nekako?
To moras da pitas nekog ko je pravio taj "performance edition" . Non stop ljudi instaliraju nekakve osakacene verzija windowsa, pa posle kukaju ne radi ovo, ne radi ono :wall:
Uradi Repair sistema ali sa full verzijom Windowsa. Jedino tako možeš da dodaš ono što je neko "osakatio", u suprotnom ti ne gine instalacija novog sistema ( onog koji nije "osakačen").
Repair ne mogu da uradim sa verzijom koju sam nabavio, a pretpostavljam da repair uopshte ne mozhe da se uradi osim sa verzijom win-a koji je vec instaliran...
Repair ne mogu da uradim sa verzijom koju sam nabavio, a pretpostavljam da repair uopshte ne mozhe da se uradi osim sa verzijom win-a koji je vec instaliran...