Šta je novo?

Falcon 4 manual potreban...

• Začetnik teme Začetnik teme Gorr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Elem, dok ne izadje dugo cekani Lock-on, resih da probam malo bajati Falcon 4.0, koji je do dan danas zakon za simulacije letenja... pokusao sam da za dotocni nadjem manual u pdf formatu od oko 9MB, koji kruzi netom (i bez koga je nemoguce igrati) ali mrtva kapa... ako ima neka dobra dusa da podeli isti, a dobro bi dosli i neki dodaci za pomenutu simulaciju... recimo SP3 koji tezi oko 80MB...

golub je napisao(la):
http://falconchile.tripod.com/utilidades/utilidades.htm
(ima manual.zip 9.2MB, ali nisam siguran je li engleski...)

I ja sam naleteo na ovaj, ali je fajl odavno skinut sa servera... na srecu, nadjoh ovaj za koji sam mislio da nije na engleskom, al eto, bilo bogojavljanje, ja zamislih zelju i ... :beat: (oprosti im boze, ne znaju sta rade 😀)

//3w.kangaldogs.net[/]f4_docs[/]docs[/]manuel.zip
pa kome treba nek skida, ima oko 8MB...

Sad se patim sa Service pakom 3 nekih zaludjenika, ima cirka 7x MB...

P.S.
Mislio sam da su ozbiljni "simmeri" izumrla vrsta u Jugi, drago mi je da nas jos ima...

Ma ima ih ovde bar desetak, nego se nesto kriju... cheers ma volim ja i pucacine, i avanture, i voznje... pomazu mi u pauzama mog 25-to casovnog ucenja :cuss:
Ali bas sam se nesto uzeleo neke opasne simulacije, mada pomenuti "Lock on" stvarno obecava

Spirit je napisao(la):
...Ma ima ih ovde bar desetak, nego se nesto kriju... cheers ma volim ja i pucacine, i avanture, i voznje...
Cekaj bre sto si voznje stavio u isti kos sa pucacinama i avanturama ??? 😕 😡

Ja ostro protestujem ! :cuss: 😀

Svaka cast simulacijama letenja, ali i medj' voznjama ima i te kakvih simulacija ( istina, obicno ti ne treba manual da bi upravljao kolima :beat: - ali sa mnogima rodis mecku dok izvezes jedan krug, a o nekoj pobedi mozes samo da sanjas...).

Ma post mi bio nesto kratak pa reko da ga malo popunim..😀
Pa bre drapine, nijedan zanr nisam stavio ispod simulacija, bas naprotiv... uglavnom me mrzi da igram igrice koje zahtevaju dvonedeljne pripreme ali je Falcon izuzetak zbog fenomenalne grafike (ubedljivo najlepsi prikaz zemlje, iako je igrica iz neke 1999. valjda) i dinamic campaign moda... pa samo za colinovim volanom sam proveo vise vremena nego za sve simulacije zajedno... dobro, *erem, Il-2 Sturmovik sam gulio bar mesec dana intezivno... 😀 cheers

Na zalost LOMAC je pomeren 3-4 meseca i izgleda da do leta necemo poleteti...trebao je izaci u Februaru.
Imaces vremena da proucavas Falcon4...

Nego daj da se organizujemo do izlaska LOMAC-a da se nabavi manual, bojim se da ce biti nemoguce igrati bez njega!
(ako nas do leta ne prisile da kupimo originale...)

Overite kabine:
http://flanker2x.free.fr/

Imam ja OCRvano uputstvo u PDF-u (4 PDFa), ne znam kolika je velicina. Naravno imam i SP3. Ako nekoga interesuje mogu da mu narezem.

WHOOOOOOWH!!!! Pa nisam ceo dan mogao da se odlepim od Falcona, ovaj SP3 simply kick ass... Za sve ljubitelje simulacija (doduse za neciji ukus preterano realisticnih) svaka preporuka... Kakav Il-2 Sturmovik, Flanker i ostale slicne simulacije... Originalna igrica je prosto neprepoznatljiva... Od kompletne prerade uvodnih menija, grafike, zvuka... ma ko da je neka nova igra, bogami ce i lock-on morati prilicno da se potrudi, ne da je prestigne nego samo da se priblizi... nove kampanje, novi (realisticni) modovi, pa samo da ispalite raketu treba vam gomila operacija... (bez panike, ovo sve moze i da se iskljuci!!!). Naravno, da bi ste naucili makar najosnovnije stvari treba vam bar nedelju dana igranja od par sati dnevno, ali za prave ljubitelje je stvarno vredno svakog minuta... Ma nemam vise vremena da pisem, ja necu ni da cujem za nove igrice minimum mesec dana 🙂
I za kraj svaka preporuka, ja sam originalni Falcon 4.0 pocinjao da igram jedno pet puta, pri cemu bi ga deinstalirao nakon par dana jer je bez manuala gotovo nemoguce igrati... Medjutim, zahvaljujuci Nebojsinom ljubaznoscu sve potrebno dobih na CD-u i sad ode u nepovrat moj januarski rok ctp; 😉

Moze li rezolucija do 1600x1200 ?
Je li optimizovan za AMD chipset ?

Spirit je napisao(la):
WHOOOOOOWH!!!! Pa nisam ceo dan mogao da se odlepim od Falcona, ovaj SP3 simply kick ass... Za sve ljubitelje simulacija (doduse za neciji ukus preterano realisticnih) svaka preporuka... Kakav Il-2 Sturmovik, Flanker i ostale slicne simulacije...
E, al' Borbeni Soko nema Nađu da kaže "Puskatj razrešanije!". Sve ima svojih prednosti... 😉

Dajte bre, nema nista bolje od surovo neoptimizovanog Flankera 2.5 😀, nego da li neko zna kada ce najzad izaci Lock-on?

golub je napisao(la):
Moze li rezolucija do 1600x1200 ?
Je li optimizovan za AMD chipset ?

Ako moze graficka, ne vidim sto ne bi moglo. A sto se tice AMDa ima podrsku za 3DNOW i SSE.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Imam ja OCRvano uputstvo u PDF-u (4 PDFa), ne znam kolika je velicina. Naravno imam i SP3. Ako nekoga interesuje mogu da mu narezem.

Mene interesuje.

Nazad
Vrh Dno