Šta je novo?

Fakultet za poslovnu informatiku ?

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
Surfovao sam nesto internetom (gledao nesto za devojku na sajtu fakulteta za poslovno pravo) pa sam naleteo i na sajt fakulteta za poslovnu informatiku. i gledam malo program, ima zanimljivih nekih stvari, posle valjda dva smera, aplikativni softver i programiranje.... i onda mi padne na pamet da se i ovde malo raspitam, cisto informativno, o kakvom se fakultetu ustvari radi? ima li nekoga ovde sa tog faxa, tacnije neko ko ga je zavrsio? vredi li nesto ta diploma, priznaje li se negde? u principu, najvise me zanimaju vasa iskustva..

i takodje, krece neka prica o zakonu o univerzitetu, i po toj prici, svi privatni fakulteti ce morati da imaju vise katedri (nisam bas siguran oko detalja) da bi zadrzali status univerziteta jer ce u protivnom biti promenjeni u vise skole? znate li nesto vise o ovome?

zar je moguce da niko nema nikakve informacije, da nije nista cuo..?!

Karbo, on je mislio fakultet za poslovnu informatiku u Beogradu :D

Poslednja izmena:
Hajli brate, znam da decko pita u vezi faxa u BG, mislio sam mu izaci u susret sa predmetima. Da pogleda sta se trazi od predmeta i sl.

Karbo je napisao(la):
Hajli brate, znam da decko pita u vezi faxa u BG, mislio sam mu izaci u susret sa predmetima. Da pogleda sta se trazi od predmeta i sl.
ovo je Srbija, malo shta je slichno zapadu, da budemo realni

karbo, hvala na informacijama, ali zanimao me je konkretno ovaj fax, odnosno, da li se i gde priznaje njihova diploma. inace, tesko da bih upisivao ponovo neki fax, sobzirom da studiram medicinu. :) ove informacije su mi bile potrebne za druga.

pozdrav

Ja sam druga godina na fpi-u. Fakulet je priznat od strane Bg univerziteta. Nakon druge godine se biraju smerovi: programiranje i grafički dizajn, a kako kažu biće i uveden treći bezbednost informacionih sistema, jer je donešen zakon valjda, da na svakom fakutletu mora postojati po 3 smera minimalno. Takođe postoji i zakon da svaki univerzitet mora da sadrži najmanje 3 fakulteta, što je već odavno ispunjeno na Univerzitetu poslovnih studija :). Fakultet je ok, u početku ima dosta gluposti, pogotovo u prvoj godini, ali posle sve dođe na svoje mesto. Pored zvaničnog sajta imaš i www.fpiforum.com forum studenata FPI-a, pa ti je možda tamo najbolje da se raspitaš o iskustvima dosadašnjih studenata...
Fakultet je mlad, i tek je jedna generacija ljudi završila, i to ukupno njih 7 :).

Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.

Nazad
Vrh Dno