PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
Surfovao sam nesto internetom (gledao nesto za devojku na sajtu fakulteta za poslovno pravo) pa sam naleteo i na sajt fakulteta za poslovnu informatiku. i gledam malo program, ima zanimljivih nekih stvari, posle valjda dva smera, aplikativni softver i programiranje.... i onda mi padne na pamet da se i ovde malo raspitam, cisto informativno, o kakvom se fakultetu ustvari radi? ima li nekoga ovde sa tog faxa, tacnije neko ko ga je zavrsio? vredi li nesto ta diploma, priznaje li se negde? u principu, najvise me zanimaju vasa iskustva..
i takodje, krece neka prica o zakonu o univerzitetu, i po toj prici, svi privatni fakulteti ce morati da imaju vise katedri (nisam bas siguran oko detalja) da bi zadrzali status univerziteta jer ce u protivnom biti promenjeni u vise skole? znate li nesto vise o ovome?
i takodje, krece neka prica o zakonu o univerzitetu, i po toj prici, svi privatni fakulteti ce morati da imaju vise katedri (nisam bas siguran oko detalja) da bi zadrzali status univerziteta jer ce u protivnom biti promenjeni u vise skole? znate li nesto vise o ovome?