Šta je novo?

Fahrenheit

Farenhajt je extra igra. Doduše, smeta jedino konzolaško izvođenje i mnogo kliktanja, ali je priča glavni adut. Čak i pored lošije grafike koja izgleda kao kd neke igre od pre 2-3 godine, ova igra ima fantastičnu atmosferu! Odavno nije napravljena ovako dobra avantura i mnogo mi se sviđa širina ponuđenih izbora u igri. Jel ima neko ideju koliko različitih krajeva ova igra ima? Pretpostavljam da su 3, ali nisam probao sve...

Nisam probao na PCu, ali joypad mu je ipak native kontroler pa nema frustracija, bar sam ja igru preshao sa uzivanjem iz komada, kao da gledam desetochasovni film ;)

Poslednja izmena:
Da stvarno, zna li neko do koje mjere je izražena nelinearnost, koliko ima različitih završetaka? Ja sam je tek počeo i sviđa mi se, igram onu retrospektivu iz djetinjstva i onaj vojni magacin.

Ima 3 zavrshetka razlichita, ali ja nisam video ostala dva :)

ja sam video dva.
trulo je sto kraj ne zavisi od celokupnog igranja,vec samo od zadnje scene,,,

,,,ili ja samo trazim dlaku jajetu.

@SINTER ",,,ili ja samo trazim dlaku jajetu."
Paaaa, i nije da trazis....
Mislim stvarno bi moglo da utice i nacin celokupnog igranja, posto ako zavisi samo od zadnje scene, onda lako mozes dobiti i zavrsetak koji "ne dolikuje" tvojem nacinu "globalnog" odabira nacina zavrsetka igre.....
Malo jeste glupo, ali sta cemo, stvarno su ga tako napravili..... :S: :smoke:

Presao sam Fahrenheit. Fenomenalna igra. Stvarno sam uzivao dok sam je igrao. Fahrenheit spada u vrh igara koje su izasle 2005 godine.

S-man je napisao(la):
Presao sam Fahrenheit. Fenomenalna igra. Stvarno sam uzivao dok sam je igrao. Fahrenheit spada u vrh igara koje su izasle 2005 godine.

Stvarno su je super uradili.I ja sam je presao.Ali imam jednu zamerku.Grafika je za Game boy.Uvek nesto mora da fali.Ali bolje grafika nego sve ostalo

Nazad
Vrh Dno