Šta je novo?

FaceBook vs MySpace

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hehehe... najjače kad ljudi krenu da optužuju sredstva koja ljudi koriste za ponašanje onih koji ih koriste. I jedan i drugi sajt se koriste na milion načina, i ako se neko ne gleda s ljudima uživo nego samo online, isključivo je njegova krivica.

Naravno, razlika među samim sajtovima je što je MySpace seljakana s odvratnim dizajnom (uglavnom, mada su i za to krivi korisnici), a Facebook "uljudan" i pregledan. Od MySpace me boli glava i izbjegavam, dok Fb posjetim bar jednom dnevno.

I jedno i drugo su najvece gluposti na svetu!!!
Totalno su upropastili komunikaciju medju ljudima...
Jos malo pa ce se ljudi nalaziti u virtualnom kaficu sa drustvom umesto face to face 🙁
to je kao kad bi neko rekao da je alkohol ******,a pritom je on ljakse koji ne zna da se kontrolise i svaki put se budi u svojoj povracjci jer nema mere i granice.I jer alkohol posle kriv ili on?!?!

da je facebook glupost to je lupetanje samo takvo,to sto vi pojedinci zivot provodite tamo to je stvar vase socijalne praznine i za to vam nije kriv ni facebook ni myspace ni druzise ni hi5 ni bilo koja od tih socijalnih mreza.Kao sto je 90% ljudi izmasilo poentu my space i umesto da to bude sajt za licne prezentacije to je postalo smetliste puno nekih tribala,zmajeva,"mnogo_sam_lud" slika,kosturkih glava, i ostalog bullcrapa.

pa nisu onda krivi FB i MS, vec su krivi ljudi koji ih pogreshno koriste.
potpuno se slazem

facebook ima svoju svrhu i ako se pravilno koristi odlicna je stvar.Ja se gadim kad vidim da neko dodaje random ljude[pretezno dobro izgledajucje ribe]samo da bi imao sto vecji broj ljudi,nebi li nekom drugom pacjeniku delovao kao bacje...super lame :S:
Imam profil na facebooku vecj nekoliko godina(jos dok je mozda 700tinak ljudi iz srbije imalo)i moram da priznam da mi u opste nije drago sto je doziveo toliku expanziju kod nas i sto je sad fazon da si klosar ako kao sto ljakseri vole da kazu"nemas fejzbuk"(ono,kao,pod jedan to se zove profil,pod dva idi obesi se).Ja sam preko facebooka upoznao dosta ljudi sa kojima se vidjam/druzim svaki dan(uzivo,logicno)i isto tako ponovo stupio u kontakt sa drustvom iz inostranstva kao i sa onima sa kojima sam iz nepostojecjeg razloga izgubio kontakt u osnovnoj(mobilnih tada nije bilo)i smatram da sam iskoristio postojanje facebooka u odlicne svrhe.Mogao bih ove no lifere i ljaksovane da hejtujem do sutra ali mi nije zanimljivo da to radim pisucji,lepse je kroz neki dijalog hejtovati 😀

M!ST!CX je napisao(la):
da je facebook glupost to je lupetanje samo takvo,to sto vi pojedinci zivot provodite tamo to je stvar vase socijalne praznine i za to vam nije kriv ni facebook ni myspace ni druzise ni hi5 ni bilo koja od tih socijalnih mreza.Kao sto je 90% ljudi izmasilo poentu my space i umesto da to bude sajt za licne prezentacije to je postalo smetliste puno nekih tribala,zmajeva,"mnogo_sam_lud" slika,kosturkih glava, i ostalog bullcrapa.

Kakve bre socijalne praznine?! Gde mi to pojedinci provodimo zivot?! Ja kad zelim da se vidim sa nekim zovem ga i odosmo na pivo 🙂
Iskuliraj covece :smoke:
Ja sam sasvim srecan sto nisam ni na FB niti na MS i to je moj izbor...
Sve sto sam hteo da kazem je da je glupost da sedis ispred kompa:type: 2-3 sata dnevno i chetujes sa ljudima koje inace vidjas barem jednom nedeljno(a to radi 90% ljudi kod nas)
Kontam ja da imas i prijatelje preko bare ali mislim da obican mail moze da zavrsi sve to :banana:

peace :smoke:

Poslednja izmena:
Kakve bre socijalne praznine?! Gde mi to pojedinci provodimo zivot?! Ja kad zelim da se vidim sa nekim zovem ga i odosmo na pivo 🙂
Iskuliraj covece :smoke:
Ja sam sasvim srecan sto nisam ni na FB niti na MS i to je moj izbor...
Sve sto sam hteo da kazem je da je glupost da sedis ispred kompa:type: 2-3 sata dnevno i chetujes sa ljudima koje inace vidjas barem jednom nedeljno(a to radi 90% ljudi kod nas)
Kontam ja da imas i prijatelje preko bare ali mislim da obican mail moze da zavrsi sve to :banana:

peace :smoke:

nishta ti nisi skpairao shta je misticx 'teo da kaze.

Ја мислим да је ,,фејсбук" i ,,мајспејс" дело паганске секте, која 'оће да заглупи младеж са тим страним америчким пропагандама (које нису истина).

Сад одох, Живадин ми јавио да почиње умри мушки три, где Брус Вилис вози југа.

Shalu na stranu, sajt je koristan ko svaki drugi i na vama je da l' ce te ga koristiti sa merom ili naci upotrebnu vrednost 🙂

Za one koji taj sajt shvataju kao teoriju zavere moj savet je da ishchupaju kabl za net, bace mobilni u wc sholju i zakljuchaju se sa napunjenom pushkom u podrum. Takodje ne bi bilo loshe da na svaku pomisao vracanja u realnost, uzeti kundak od iste pushke i udariti se nekoliko puta po glavi.

Zar nije dovoljno da se izvadi baterija iz mobilnog ? 😛

Ја мислим да је ,,фејсбук" i ,,мајспејс" дело паганске секте, која 'оће да заглупи младеж са тим страним америчким пропагандама (које нису истина).

Сад одох, Живадин ми јавио да почиње умри мушки три, где Брус Вилис вози југа.

Shalu na stranu, sajt je koristan ko svaki drugi i na vama je da l' ce te ga koristiti sa merom ili naci upotrebnu vrednost 🙂

Za one koji taj sajt shvataju kao teoriju zavere moj savet je da ishchupaju kabl za net, bace mobilni u wc sholju i zakljuchaju se sa napunjenom pushkom u podrum. Takodje ne bi bilo loshe da na svaku pomisao vracanja u realnost, uzeti kundak od iste pushke i udariti se nekoliko puta po glavi.
Iskreno sam LOL-nuo 😀

Zar nije dovoljno da se izvadi baterija iz mobilnog ? 😛
nikako, mora se u potpunosti eliminisati ta dja'olja sprava 😛

@sT4Lj|n
HAHAHAHA!!!!
Fenomenalno!!!

A sta si ocekivao? Ako si "izgubio" kontak sa nekim prijateljem u proslosti, verovatno je postojao razlog. Samom pojavom FB-a taj razlog nije uklonjen, ali ti je data nova "sansa" da obnovite prijateljstvo.
Sta sam ocekivao? Pa nisam ocekivao nista. Kazem da obnoviti prijateljstvo ne znaci dodati neciju slicicu u levi deo svog profila, sto mnogi smatraju za isto.

Poslednja izmena:
Facebook kao i MySpace ima istu svrhu, s'tim što je Spejs po meni više okrenut ka muzici (većina u prijateljima ima do 50% bendova) a FB ima akcenat na pronalazenju starih (izgubljenih?) poznanika/prijatelja/bivših 🙂P). Facebook 3.0 solidno prati trendove "web mode", ostaje u nekoj priči klasike jer nekima je bitnija puka praktičnost usluge preko šarenolike personalizacije interface-a koju nudi Spejs (iako je diskutabilno koliko je FB zaista praktičan - nova verzija je samo zakomplikovala stvari...)
Lično koristim i jedan i drugi vid online komune iz prostog razloga što imam poznanike i 'vamo i onamo. 🙂 Kada bih morao da biram, to bi bio MySpace jer je bio prvi koji sam join-ovao i sem toga sam design-freak tako da custom-izacija na Spejsu ima presudnu ulogu 🙂

Ja nemam 'izgubljene' prijatelje, a Face je monoton 😛 Spejs je prenatrpna doduse i saren, ali bolje to nego dosada.

:zgran::zgran::zgran: Kako se gasi nalog na My Space? :zgran::zgran::zgran:

:wave::wave::wave:

ostavi ga bez aktivnosti dva meseca, to bar znam da radi.

Edit Profile > Account Settings skroz desno > Account > Account Cancellation > Cancel Account

Kojim programom da smanjim video ( a da neizgubim puno na kvalitetu ) da mogu da ga uploadujem na FB ?? Imam IXUS 80IS i video mi je nameshten na 640*480 @ 30 FPS ( .avi ) i klipovi su stvarno veliki za upload i ove nashe bedne brzine u uploadu...

@Igoritza
@BaalBehrit
Hvala.... spasen 😛

:wave::wave::wave:

Kojim programom da smanjim video ( a da neizgubim puno na kvalitetu ) da mogu da ga uploadujem na FB ?? Imam IXUS 80IS i video mi je nameshten na 640*480 @ 30 FPS ( .avi ) i klipovi su stvarno veliki za upload i ove nashe bedne brzine u uploadu...

ne bi verovao, ali najbolji konverter za to koji sam ja naishao, je jedan totalno nepoznati konverter, sacu da ti dam link:

FLV CAP -

http://www.filecluster.com/Internet/Download-Managers/Download-Mega-Video-Downloader.html

u sebi ima i konverter, koji ti daje da birash bitrate, i sve ostalo, a default podeshavanja za FLV konverter uvek ostave kvalitet, a smanje velichinu bruka.

program josh mozesh da koristish za skidanje embed flv klipova, dakle youtube download-er, stim shto ovaj nema bazu sajtova, vec prepoznaje kad se flv uchitava i skida koji god da je sajt. genijalan program.

Poslednja izmena:
@Igoritza, ne radi mirror na tom sajtu 😉.. Inace i Total Video Converter je genijalan program sto se tice konvertovanja video materijala. Takodje poseduje bitrate control, zvuk u videu i jos gomilu opcija koje mozes da modifikujes da bi postigao zeljeni rezultat 😉

A kakve konverter ima veze sa Myspace/Facebook borbom? 😀

btw pozdrav za emuglx Igoritzu 😉

I da ne bude da offtopic-ujem, dodao bih da je Tom Anderson gay.

Nazad
Vrh Dno