Šta je novo?

Facebook prevaranti

StefanN98

Poštovan
Učlanjen(a)
16.09.2016
Poena
80
Pozdrav svima, hteo bih da vam skrenem pažnju na Facebook stranicu ***. Radi se o tome da ova stranica prodaje hakovane I ukradene naloge za igrice. Nakon što vam prodaju igru, igra će raditi neko vreme sve dok osoba čija je igra ne povrati svoj nalog. Moja dva drugara su kupila Gta V i igra im je radila svega nekoliko dana (jednom drugaru je radila svega 3 dana, dok drugom 2 nedelje), zatim im je stigao mejl u kome piše da je neko promenio njihov email i pass. Onda je moj drugar poslao email tom liku koji je promenio njegov email i pass, u emailu mu je poslao link stranice sa koje je kupio igricu i upitao ga je zašto mu je promenio email i pass. Njegov odgovor je bio da su mu ukrali nalog, i da ta stranica prodaje hakovane i ukradene naloge. Nakon toga je moj drugar poslao screenshot tog maila fb stranici i upitao ih je da li je to istina da prodaju hakovane naloge i njihov odgovor je bio “hahahahaahhaa decko laze da mi prodajemo hakovane i ukradene naloge, on je licno nama prodao nalog“ sledećeg dana im je opet poslao poruku u vezi igre i odgovorili su “Glavni admin je tu od 9-10 svako jutro, Molimo javi se tad“ Javlja im se on sutra ujutru oko 9 sati, i tek kasnije u toku dana dobija odgovor od stranice koji glasi „Dobices nov :) samo su to napisali, nisu napisali kada će dobiti nov nalog. Prošlo je nekoliko dana i moj drugar im šalje poruku sa pitanjem kada može da očekuje novi nalog. I kasnije dobija odgovor „Nije tu glavni admin, javicu mu“ Prošlo je nekoliko dana nakon toga i moj drugar odluči da ih kontaktira ponovo, poslao im je više poruka i nisu odgovarali pa zatim su nakon nekoliko dana poslali poruku koja glasi „Glavni admin je imao odredjenih problema ovih dana. Javi se sutra od 15:30 do 16:30“. Javlja se on sutra i dobija odgovor od njih koji glasi ovako “flagovan si, zamena stiže čim dobavljač pošalje“ Prošlo je nekoliko dana i nije stigla zamena, Više puta ih je kontaktirao i dobija odgovor „NE SPAMUJ Trenutno imamo odredjenih problema. Cim se oni rese, tvoja igra ce biti poslata. Izvini na cekanju, nije do nas“. Nakon toga više mu nisu odgovarali na poruke niti su mu poslali zamenu. Moj drugi drugar koji je prevaren od strane ove stranice kontaktirao ih je više puta, nisu mu poslali zamenu a na kraju su ga i blokirali. Ako ste se pitali zbog čega ova stranica ima dosta pozitivnih recenzija i komentara na njihovim objavama to je zbog toga što nakon što prodaju nekome igricu oni mu šalju ovu poruku “Ukoliko si zadovoljan uslugom, napisi par lepih reci na stranici! Hvala na kupovini!”.

Nemojte kupovati ništa od njih, bićete prevareni, dodajte još malo novca pa kupujte igre sa proverenih sajtova.

Poslednja izmena od urednika:
To isto sad napiši Facebook podršci. Ubaci i koji dokaz pride, čisto da ne bude tvoja reč protiv njihove.

^
Nikada mi nece biti jasno kako neko uspe da se "upeca" na ovakve stvari i uopste pomisli da kupuje igre na ovakvim stranicama i slicnim sajtovima.Oduvek mi je bila zelja da na 5 minuta zamenim glave sa takvim osobama,da vidim kako i o cemu razmisljaju.samo da vidim kakav je osecaj...prosto neverovatno.

Poslednja izmena:
sta te tu cudi? to su isti oni sto su izabrali ovo zlo koje je na vlasti.za njih su i predvidjena ovakva mesta za kupovinu...

^
Nikada mi nece biti jasno kako neko uspe da se "upeca" na ovakve stvari i uopste pomisli da kupuje igre na ovakvim stranicama i slicnim sajtovima.Oduvek mi je bila zelja da na 5 minuta zamenim glave sa takvim osobama,da vidim kako i o cemu razmisljaju.samo da vidim kakav je osecaj...prosto neverovatno.
AMIN

Sent from my D5103 using Tapatalk

^

Svaka ti je na mestu, majstore :)

Vidite da je dečko 98 verovatno. Maltene dete.

Naučio sa na teži način. Napisao svoje iskustvo na kulturan i pismen način.
Neće više da nasedne verovatno.

Ti što su mu prodali nalog su možda još i mladji.

Što se tiče fejsa, odavno sam zbrisao odatle. Cela priča oko fejsa mi je odbojna do maksimuma (btw, što me ovo nešto podseti na Crysis) [emoji1]

Nisam ja kupio nalog, već su moji drugari kupovali od njih. Ja sam samo napisao njihova iskustva. Uglavnom samo klinci se pecaju na ovo pa zato želim da objavim ovaj post na što više foruma i društvenih mreža za cilj da što manje njih bude prevareno, jer žao mi je klinaca koji se upecaju na ovo.

Poslednja izmena:
Vidite da je dečko 98 verovatno. Maltene dete
Video sam i ja,ali bilo je kasno za edit,to je i onda donekle i razumljivo!
Što se tiče fejsa, odavno sam zbrisao odatle. Cela priča oko fejsa mi je odbojna do maksimuma
Uf dobro je,mislio sam da sam jedini koji ne voli drustveni zivot na taj nacin!:)
Nisam ja kupio nalog, već su moji drugari kupovali od njih. Ja sam samo napisao njihova iskustva
Svaka tebi cast za upozorenje!Moj savet da nikad ne uzimas naloge.To je zagarantovani gubitak za jednog od vas.Jedino ako sa druge strane nije neka dobrica i postenjacina koja ce pristati da stavi tvoj mejl na nalog,a da pritom ne trazi neku novcanu uplatu pre toga.Taj lik verovatno prodaje jedan te isti nalog,pusti te da igras par dana,promeni pass i prodaje drugom.Pogotovo ako GTA 5 kosta 500 dinara,privlacno deluje...:D

Poslednja izmena:
Ta stranica ima skoro 38000 lajkova, odlično se reklamiraju, tj. plaćaju reklame na fejsu i često mi izlazi njihova reklama, a čak su i youtuberima slali igre pa su ih i youtuberi (Serbian i Mudja) izreklamirali. GTA 5 košta 1500 dinara, a minecraft 500 din. Dosta dece je prevario ali ta deca su na teži način naučila gde ne treba da se kupuju igrice.

Poslednja izmena:
sta te tu cudi? to su isti oni sto su izabrali ovo zlo koje je na vlasti.za njih su i predvidjena ovakva mesta za kupovinu...

Uz zlo na vlasti, isti oni koji odrastaju u zemlji gde je Pink najgledanija televizija, Kurir najtiraznije novine, Vucicevic "najeminentniji" novinar, cela vlada magistrirala i doktorirala kod Mice na megadensu, itd... Ima tu jos primera koliko hoces.

Poslednja izmena:
Vidite da je dečko 98 verovatno. Maltene dete.

Naučio sa na teži način. Napisao svoje iskustvo na kulturan i pismen način.
Neće više da nasedne verovatno.

Ti što su mu prodali nalog su možda još i mladji.

Što se tiče fejsa, odavno sam zbrisao odatle. Cela priča oko fejsa mi je odbojna do maksimuma (btw, što me ovo nešto podseti na Crysis) [emoji1]

Kad razmislis i '98 sad ima 18 godina.. Sa 18 godina sam vec bio zreo za takvo pecanje, ajd da su 14-15.. Zavrsavas srednju skolu a pecas se na ovo ma daj :)

Ta stranica ima skoro 38000 lajkova, odlično se reklamiraju, tj. plaćaju reklame na fejsu i često mi izlazi njihova reklama, a čak su i youtuberima slali igre pa su ih i youtuberi (Serbian i Mudja) izreklamirali. GTA 5 košta 1500 dinara, a minecraft 500 din. Dosta dece je prevario ali ta deca su na teži način naučila gde ne treba da se kupuju igrice.

Ako su ih retard Serbian i jos veci retos Muda izreklamirali onda je bas za klince mrezica za pecanje. ****te kako moze neko da startuje te klipove :trust:

Poslednja izmena:
Isto je pre nekoliko godina radio jedan sa prodajom Diablo 3 i jos necega. Secam se da je onda prevaren covek trazio ljude po fejsu koji su isto prevareni sa ciljem da ga zajedno prijave policiji jer ako ga sam prijavljuje nista nece postici (cini mi se da su mu tako rekli u policiji, sad me bas zanima sta se desilo). Na kraju, prevarant je objavio neke spotove na youtube, snimio pesme covek, pojavljivao se na tv-u , ima stranicu od 20k lajkova, haos sta se desava...

Ja sam kupio kod njih Fifu 15, 16, i juce dobio 17. Kod Fife 15 sam prvo dobio Origin kod koji je već bio redeemovan i nakon što sam im preko EA chata dokazao da je kod redeemovan dan pre nego što su mi oni poslali. Za Fifu 16 sam već dobio account za koji je admin tvrdio da je lično njegov, da ga je smorilo pa, da ne bi narucivao kod, dao mi je svoj. Takođe je obećao da ako bude bilo problema, dace mi 2 koda. Fifa je radila normalno, do juče sam igrao kao sumanut. Juce mi je stigla Fifa 17, isto account, jos se skida. Videcemo sta ce biti, promenio sam sve sifre, mejlove i sve, jos cu posle da uradim poslednju stvar koju sam uradio i prošle godine, da se osiguram koliko god mogu. Ipak, mislim da sam završio sa kupovinom kod njih.

inače, promena mail adrese i pass-a ništa ne znači, čak šta više deluje sumnjivo, pogotovo što se promena desila sa druge IP adrese, tako da kad vlasnik naloga traži svoj nalog nazad uz objašnjenje da je "hakovan", imaju već pomenutu potrdu sa vaše strane.

Pa reklama bi bila da sam rekao idite i kupite ovde.. Napisao sam da su hakovani, to moze samo biti antireklama.. Govorim onako kako jeste, a na ovom forumu jesmo svi da bi se pomagali medjusobno. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Licno poznajem ljude koji su kopovali po 5 puta i kod kojih nije bilo problema. Takodje poznajem i one kod kojih je bilo problema, ali sve se resi ako se ponasate kao gospoda i ako niste nekulturna ''stoka''. Slobodno mogu tako da se izrazim.
Ja samo jednom kupio, nisam stalan kupac ali definitivno moram da demantujem sve ovo.

Poslednja izmena:
Stranica o kojoj pricate ima preko 3000 kupovina godisnje, licno poznajem ljude koji su kopovali po 5 puta i kod kojih nije bilo problema. Takodje poznajem i one kod kojih je bilo problema, ali sve se resi ako se ponasate kao gospoda i ako niste nekulturna ''stoka''. Slobodno mogu tako da se izrazim.
Ja samo jednom kupio, nisam stalan kupac ali definitivno moram da demantujem sve ovo.

E neka si demantovao,bas si ono "demantovao" :d
Kako znas da ima preko 3k kupovina godisnje?xD

He's one of them... :d

Pa pogledajte koliko dnevno ljudi stavi pozitivan komentar pored gde pisu da su posteni i to sve... taj broj ponozite sa 365 i yep, racunica je prosta

Takodje, valjalo bi prelistati stranicu malo, ako su ovo sve lazi, lazimo se bar jos malo
:d

Poslednja izmena od urednika:
Stranica o kojoj pricate ima preko 3000 kupovina godisnje, licno poznajem ljude koji su kopovali po 5 puta i kod kojih nije bilo problema. Takodje poznajem i one kod kojih je bilo problema, ali sve se resi ako se ponasate kao gospoda i ako niste nekulturna ''stoka''. Slobodno mogu tako da se izrazim.

Znaci godisnje samo 3000 naloga ukradu?

A kako bi se ti ponasao da kupis igru i da posle 5 dana ti igra ne radi? A onda narednih 10 dana vrsis prepisku sa nekim tamo i vidis i svestan si da te zavlaci i odugovlaci i sta na kraju bude blokiraju ga da ne moze vise da im dosadjuje, ako vec nisu mogli da mu obezbede novu kopiju igre sto mu nisu vratili pare?

More mene da tako neko zavrne, pa zavrno bi mu siju ko pevcu da bi mu samo posle toga spremali parastos i nista vise.

A ti sto demantujes ti mora da si neki od admina ili neki andrak sa te stranice cim si dosao ovde da ih branis i da se pravdas. Jer nije dzabe receno gde ima dima ima i vatre.

A pozitivne komentare vataju u prvim satima od kupovine igre kada ljudi udju i probaju vide da sve to radi i obraduju se kako su dobro prosli i naravno da ce da ostave pozitivan ustisak a cim im uzmu nazad nalog im blokiraju da ne mogu da pisu komentare na sajtu ili ih brisu automacki da se ne vidi sta muljaju i kako ih napusavaju.

Poslednja izmena:
Sve bi ja to na robiju. I ove što svesno kupuju hakovane naloge, a tek ove što prodaju...[emoji1]

zar neko ne moze napisati pozitivno iskustvo? :mad:

da izvinete, j*be se meni tacno za stranicu 10e uplatio dobio igricu i nista vise mi od toga ne treba

Poslednja izmena:
Cudno mi to pozitivno iskustvo sa jednom kupovinom a te fore kupovali drugovi po 5 puta je nista vise samo tvoja rec u koji drugi treba da poveruju.

Ako su znali da uzmu pare odmah onda moraju da budu spremni da u svakom minutu ili narednom satu rese problem tako sto ce coveku uzeti drugi kod, a ne cekati da se na oglasima pojavi neko ko bas prodaje tu igru pa da se kupi za sto nize da bi se ovome dala igra koju je pre par dana ili vise platio. Ili ako jednostavno ne mogu da mu obezbede drugi kod, nalog onda da vrate pare ali oni izgleda da nemaju taj manir da vracaju pare nego samo da otimaju.

I naravno da ce svi da im j*bu sve po spisku kada ih 2-10 dana zavlacis ko sansku kozu i izmisljas price te ovaj nije tu, te onaj nije tu, te imamo problema i slicne fore, koga to briga sto oni imaju problema.

Od toliko prodatih igara ako ne mogu da skupe na gomili da plate coveku novi kod koji su oni zasrali onda i ne treba da rade posao.

Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...

kakve teorije zavere :smash:
ne garantujem za 3000, uporedite sa komentarima momci

Da li stvarno iko može da poveruje u te baljezgarije koje prosipate?

Ovaj Stefan postovao temu, onda pokazali link ovom fake Marku administratoru stranice, on se malo uplašio loše reklame, momcima iz prvog posta dao nove pokradene naloge, a zauzvrat da se ovde napiše kako je sve ok.

Polupismena deca, ukradeni nalozi, fejsbuk, muđa i ćale, može sub za sub, moderna tragedija...

Vrh Dno