Šta je novo?

Facebook PASS

dobih odgovor, choveche. 🙂

Fesjbuk anastasija:

dakle, ipak su me disable-ovali zbog Ksendze, ne zbog hakera .. pitam se samo ko mi je prijavio profil, odnosno, kog je tolko pogodilo shto se sprdam sa tragichno prekinutim zivotima ljudi koji su josh tragichnije ziveli, i bili moralni olosh, i vrshili direktan i indirektan negativan uticaj na omladinu. srbija bato .. 🙂 ipak su to "dva andjela nebeska" 🙂

poslao sam josh jedan mail, pishe: Anastasia, can you translate number eight, to serbian ? :d

Jesu li ti to poslali na tvoju blokiranu e-mail adresu ili na drugu adresu sa koje si kasnije slao, vidi ovo takodje blocked account ali nije blokiran email, isti tekst, samo kod tebe je Anastasija a kod ovog prijatelja je Johhana

Poslednja izmena od urednika:
Koliko ljudi treba da te klikne i prijavi, da bi ti blokirali nalog?! Dvojica, petorica, stotinu?! 😉

12, u roku od 24 chasa - inside info 😉

to je zapravo najveca mana shto fejsbuk nema regionalnu upravu, niti prevodioce

Kao sto sam odma napisao
neko te je prijavio .....

Facebook koliko god da je poor excuse for social life i koliko god bezsmislen bio i pravljen za ljude bez zivota ... ipak vredi mnogo ( ne vredi nista al kosta mnogo) i nemoze ga hakovati bilo ko...

stara fora ... hakovacu te a onda prijavi za nesto i ispadne zna hakere ... kolko do dete ima godine predpostavljam ne vise od 15-16

Poslednja izmena:
pa, i ja sam to prvo pomislio,da nije ove blokade mail adrese.

kontakriao sam svoej hakere, koji se baktaju sa tim stvarima, relativno poznati ljudi is srpskog underground okruzenja, i reche mi jedan od njih da mi je mail zaista blokiran, na fejsbuku.

izveli smo chak i eksperiment, gde je uhakovan account, namerno, da bi poslali ovaj security code - i radi najnormalnije. za moju mail adresu - ne radi.

ja zaista ne znam kako taj klinkin haker izvede to, on mora da je neki rus, u nekom podrumu, insipiracija za Bierkof-a iz nikite, kad je ovo uspeo. a i ona, kako li je doshla do tog lika, pitam se, verovatno medjusobno usluzivanje - ja tebi hakerisanje, ti meni noge u vazdu's

Ali "relativno poznati ljudi is srpskog underground okruzenja" :cigar:

Ja sam imao fejs 2.5 dana jos mi stoji meil da im se vratim :bottle:

I koliku ce joj stetu nanesti ... mislim eeeeej facebook accaunt nije paypal accaunt ili nesto bitno....

ako joj to cini stetu onda je ona vec dovoljno ostecena ....

ma neka, nisam ja osvetoljubljiv, uzivo cu da je spustim i isprozivam, drugarica koja nam je mutual friend pravi sedeljku :d

elem - da znate da je fejsbuk trenutno u qrcu - preko 5% korisnika prijavljuje da ne mogu da ih dodaju ljudi zbog "already has to many frineds" iako je cifra ispod i jedne hiljade

Kome normalnom treba 1000 "prijatelja"?

Kakve veze ima država sa fejsbukom?
Volim što si skoro sve ljude sa ovog foruma proglasio nenormalnim 🙂

ne sa foruma, nego sa interneta, svi koji imaju provajdera u srbiji. 🙂

Cuti brate.....da si isprozivao Cecu,Seku...poslale bi hitmena da te upuca. 🙂

ne bi poslale hitmena, poslale bi svoju "desnu ruku"! :banana:

Meni su ni krivom ni dužnom Disable-ovali Account na Facebook-u, ili me je neko hakovao pa uradio nešto u moje ime (manja verovatnoća) ili je neko organizovao svoje prijatelje da mi nalupaju prijave (veća verovatnoća) zato što neko možda nije shvatio prvoaprilsku šalu.
- Šta sam preduzeo
najpre sam išao na način da povratim account kao da mi je hakovan, kucanje captcha koda, slanje security coda na e-mail i na moj telefon, promena password-a, promena password-a na email-u, detektovanje pokušaja logovanja i na kraju sam dobio potvrdu da mi je account vraćen.

- Ali šta se dešava, account mi je OSAKAĆEN skoro do maksimuma, nemogu da pristupim svom wall-u, svojim slikama, postovima, grupama, stranicama, chat mi je disableovan, prijatelji su mi tu na listi, ali pokazuje mi kao da mi nisu prijatelji tj imam opciju add as friend, u pretrazi kod mojih prijatelja me nema, grupe čiji sam ja administrator više nemaju administratora i moji prethodni postovi, slike i linkovi u tim grupama vise ne postoje, stranice čiji sam administrator kao da vise ne postoje, (nemoguce ih je naci i iz tudjeg profila)
- Ono što mogu da radim: je da gledam home page, da lajkujem i da komentarišem postove dosadašnjih prijatelja kojima je u privacy options podeseno da svi mogu da vide njihove postove, da postujem i dalje (status, slike, linkove i ostalo) stim da to što izbacim kod nikoga se ne prikazuje, mogu da šaljem poruke dosadašnjim prijateljima ,ali oni ne mogu da odgovore na te poruke niti oni meni da pošalju poruku, u toj poruci što prime nema je moja slika niti link do mog profila u imenu, Ne mogu da postanem fan stranice, ali mogu da se pridružim grupi, stim da to što postujem tamo niko ne vidi, mogu da reportujem, takodje mogu pristupiti podešavanjima naloga i privatnosti.
- Šta je sad interesantno, čim se odjavim i ponovo pokušam da se prijavim, ponovo mi je account disabled, tako da moram da ponovim gore pomenuti postupak da bi ušao na svoj profil, 3 puta sam to ponovio i sad nesmem da se izlogujem sa facebook-a da ne bi morao ponovo sve to da radim, na kraju sam im se obratio preko ovog linka
i objasnio sam im da mi stvarno nije jasno zasto mi je disableovan account bez prethodnog upozorenja, naveo sam da me je mozda neko hakovao pa postovao umesto mene ili da je neko ko me mrzi organizovao svoje prijatelje da me prijavljuju, naveo sam im da mi je profil veoma bitan za život i posao, i da su unete informacije u profilu tačne
Sad mi ostaje samo da čekam

- Moje pitanje je koja je verovatnoća da će mi vratiti profil, i ako mi vrate profil da li će biti sve isto kao i ranije (prijatelji, postovi, slike, grupe, stranice, aplikacije i ostalo...) ili će biti "ajd Jovo na novo"

Isti slucaj i kod mene danas..poslao sam im mail pa da vidim hoce li odgovoriti nesto...javi i sta se desava u tvom slucaju.

Jesi li dobio barem automated reply na tvoj e-mail, ako to nisi kao ni ja uzalud cekanje, jer vec cekam 8 dana odgovor na moj e-mail povezan sa fb account-om ali nista, kad posaljem e mail sa druge adrese (non-fb associated) stigne mi automated reply i u roku od 24h i odgovor da ne mogu da mi pomognu jer ne saljem sa email-a koji pripada mom fb accountu, mail sa moje email adrese za fb sto posaljem verovatno kod njih zavrsi u spam folderu ili nesto slicno, jedino mi još preostaje da sa bratovog email-a (koji on koristi za login na fb) posaljem mail na [email protected] sa subjectom (moj email + my brothers account hacked and disabled) i da im objasnim situaciju.

- Taj lik kao da nije nas licno hakovao, jer u accountu i na e-mail-u nije nista promenjeno, već kao da je hakovao nekog facebook admina i iskoristio njegove privilegije da disable-uje određen account i da blacklist-uje email adrese. Nemam bolje objasnjenje za ovu cudnu situaciju

- Sad me sve više interesuje da li sam zaista hakovan od strane nekog profesionalca ili sam možda bombardovan reportovima , od strane paćenika kojim sam možda zasmetao iz nekog razloga pa su se organizovali da me nalupaju prijavama, zato sto su pacijenti

- Da li je nova facebook politika toliko pooštrena da sad isključuju bez opomene, i još te saseku tako što ti blacklist-uju email, tao da čak nemaš ni mogućnost da objasniš i da pokušaš da se odbraniš.

- Da bih to otkrio, ima da pomocu fake profila napravim grupu tipa "Legalizujte Pedofiliju" ili nešto još odvratnije, i da to share-ujem gde stignem, tako da budem zatrpan reportovima, i kad taj fake profil bude iskljucen, da pokusam da ga odblokiram i da vidim sta ce biti sa email adresom

Poslednja izmena:
Pa bice isto ...

Iskljucite iz mogucnosti podzemlje hakovanje profesinalci Kevin Mitnick etc 🙂

Jesi li dobio barem automated reply na tvoj e-mail, ako to nisi kao ni ja uzalud cekanje, jer vec cekam 8 dana odgovor na moj e-mail povezan sa fb account-om ali nista,

Jesam, dobio sam taj automated reply na svoju email adresu koju koristim i za fb. Prvo nisam mogao da udjem na profil stranicu vec samo na home, to je trajalo nekih pola dana, a sad mogu i na profil normalno da udjem ali za sve prijatelje mi stoji ono ädd as friend" al ne mogu da ih dodam posto su mi vec prijatelji, prilicno konfuzna situacija...videcemo da li ce odgovoriti nesto..

Ti i imaš neke šanse da povratiš account, jer ako si dobio automated reply, vec bi trebali i da ti odgovore, Prelistah ceo njihov help nema nigde ništa da piše o blokiranim e-mail adresama i nemogućstvu slanja i primanja mail-ova od facebook-a

Meni se dobar deo funkcija povratio, jedino mi kod svih pijatelja stoji "add as friend", jos cekam odgovor na mail...

hitno potreban specijalista

kaze ovako neko mi je hakovao email samim tim i profil na faceu ali izmenio mi je sifre i postavio sigurnosno pitanje na emailu dali neko zeli da pomogne i ako zeli neka proba mail je seldeci [email protected] a profil dragan pudarevic tnx unapred

Kako mislis neko da proba? Sa kojim paswordom da proba ? ?

Idi na :
https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx

odgovori na niz pitanja koja ce ti biti postavljena i dobices accunt nazad na upisani novi email koji navedes
Valjda znas sta si pisao pod Ime prezime drzava grad postanski broj
upisi ip adrese sa kojih si se logovo
upise zadnje vreme sa kojeg si pristupio
ako si imo neke foldere na htomail accauntu ispise sve
napisi sve konakte koje si imao na msnu ako si ga koristio
Sto vise podataka dostavis veca je verovatnoca da ces povratiti accaunt (licno probao drugarici i radilo je )

Ako se nesecas sta si napisao pod ime prezime dana rodjenja i slicno onda nema sanse... ali ako neko zna te infomraicje to si ti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno