Šta je novo?

Facebook pages manager

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Ne vidim nikakvu logiku u tome što fejsbuk konstantno menja uslove korišćenja i ajde što promeni nego promeni na gore, nakon novog updata Pages manager-a ne mogu da otvorim vesti, ladno me traži da ponovo lajkujem neke strane, pa ću imati vesti, a pritom ljudi su mojoj strani dali preko 1000 lajkova i naravno mi smo lajkovali neke nama srodne strane i sve je bilo OK do jutros.
Da li ima varijanta da se vratim na prethodnu verziju aplikacije?

Prilozi

• Screenshot_2015-10-15-08-19-08.png
    Screenshot_2015-10-15-08-19-08.png
    47 KB · Pregleda: 93
  • Screenshot_2015-10-15-08-36-12.png
    Screenshot_2015-10-15-08-36-12.png
    200.2 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Ima ako si sačuvao apk ili ako ga nađeš na netu. Onda još i potpišeš zipsignerom kao što ljudi rade za tapatalk i neće se više ni ažurirati. Ovo drugo nije obavezno ali će ti u suprotnom stajati u my apps i nuditi update.

Nisam, ništa, pogledaću večeras po netu kad dođem kući, znači, odlepio sam, svaki put neka nova b.dalaština, prošli put su nametnuli automatsko pokretanje videa, zamisli ti njih. Nameću stvari koje niko od njih ne traži niti ih pita već oni misle da je to baš "smart" i to meni baš tako treba, ja ni sam ne znam šta meni treba, facebook zna. :mad:

Poslednja izmena:
pa ti ne moraš da koristiš ako nećeš, a oni ti to nameću jer je to za njih bolje.
nije to socijalna institucija, već društvena mreža.

Moram jer sam admin i nemoj da mi pametuješ.
Rešio sam problem, našao sam na netu v40, sad imam vesti kao nekad.

Prilozi

• Screenshot_2015-10-15-20-35-41.png
    Screenshot_2015-10-15-20-35-41.png
    377.2 KB · Pregleda: 76
Ja sam pričao o video opciji i uslovima korišćenja.
I što da ne pametujem? Pogotovo tebi.

Hm... ja nisam ni znao da se Pages Manager može koristiti za čitanje drugih strana. Ja ga koristim samo za administraciju svojih, dok standardnu FB aplikaciju koristim za praćenje drugih stvari.

Da li neko ima problem da se aplikacija posle poslednje nadogradnje sama gasi kada se klikne na lajkove ispod slika (pričam o administraciji svoje stranice). Takođe, kada pokušam da ostavim komentar na play store o tome, kaže mi da ti nije moguće jer "koristim test verziju"...?

Moguće je da si se nekada prijavio za beta testiranje Facebook aplikacija, pa ti se sada automatski update-uje na najnoviju test verziju.
Ne znam tačno gde se odjavljuje sa toga, izguglaj.

Nije to, proverio sam, nisam ni na kakvom test programu... Instalirao sam regularnu zvaničnu verziju sa play store. Ali sam sada probao sa apk mirror prethodnu verziju, i opet mi izbacuje istu grešku na play store, ali mi barem aplikacija radi...

Sa Facebook aplikacijom nemam ovaj problem sa komentarima na play store...

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo da uvedu malo bolju statistiku page-a, i da daju opcije kao sto su, kad se udje preko racunara. Nema ni statistika odakle su fanovi i procenat popolacije, nema ni lista clanaka po reachu i po egengment

Vrh Dno