Šta je novo?

Facebook opomena

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Malo sam zbunjen i začuđen, dobio sam opomenu od nepravilno potpisanog fejsa. Kao ljudi se žale na mene. Problem je u tome što je u pitanju strana za sport i rekreaciju, NS Strelište. Ne vidim razlog da nas neko prijavi, a da se prvo nama nije obratio ako ima neki problem. Šta vi mislite, jel ovo neko pokušava da mi ukrade identitet ili je ozbiljno? :S:

3d632b2d-14b2-48f7-bb8f-2b6db29f7827.png

Ako nema razloga. Onda je moguće da je zlonamerno od strane nekog prijavljivano.

iako nema fb već četiri godine...

Ti ili si mlada veverica ili neko veoma neozbiljan, što povlači da su mlade veverice veoma neozbiljne što je istina. Da ne dužim, ako si iole kompjuterski pismen nećeš kliknuti na link iz poruke i shvatićeš poruku kao.prevaru.

Pa ja ne mogu da verujem. I šta sad, dođu neki indijanci i ladno me banuju iz sajebancije, a da ja pri tom ne vidim ni ko, ni šta, ni zbog čega?

Ti ili si mlada veverica ili neko veoma neozbiljan, što povlači da su mlade veverice veoma neozbiljne što je istina. Da ne dužim, ako si iole kompjuterski pismen nećeš kliknuti na link iz poruke i shvatićeš poruku kao.prevaru.

Naravno da mi je sumnjivo, zato i pitam.

Zašto bi ti facebook slao tinyurl link!? Ne računajući ostatak teksta na bantu-englishu.

Poslednja izmena:
@poolmaker brate, ozbiljno je..

@mitar1982 Pa eto, otkud ja znam?

Ko njih ebe, ne diram ja ništa, mi smo bre ozbiljna firma, ako neko želi da gađa iz vatrenog oružja neka poseti našu stranu za više detalja. ;)

Poslednja izmena:
hahahaha pa na ovo ni dete od 7 godina ne bi naselo :D

Evo sad cu ja da napravim Faceb0ock profil i da ti posaljem link za pecanje, otvorices ga?

....

Phishing scams might be the most common types of social engineering attacks used today.
Most phishing scams demonstrate the following characteristics:

1. Seek to obtain personal information, such as names, addresses and social security numbers.
2. Use link shorteners or embed links that redirect users to suspicious websites in URLs that appear legitimate.
3. Incorporates threats, fear and a sense of urgency in an attempt to manipulate the user into acting promptly.

Ja nisam ni gledao sadržaj screenshot-a. :D

Face ook XD

Nazad
Vrh Dno