Šta je novo?

fabricki otkljucan??/

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Zanima me jedna stvar vezane za amd procesore. Od cega zavisi, odnosno na koju foru su neki npr. duroni zakljucani, a neki fabricki otkljucani.
HvalaFX FX

gladiac je napisao(la):
Zanima me jedna stvar vezane za amd procesore. Od cega zavisi, odnosno na koju foru su neki npr. duroni zakljucani, a neki fabricki otkljucani.
HvalaFX FX

Meni se chini da su svi Duroni zakljucani, ali su neki Athloni otkljucani, valjda oni od 1-1,4 G.

Vidi se da stari Intelovac Notax nije bas dobro upucen u stvari. Prve serije Durona 600 su bile otkljucane, a Atloni od 1.2Ghz pa nagore su takodje fabricki otkljucani. 😉

Ispravka stariji kolega: 😛
Tu jednostavno nema pravila.
Najcesce se nailazi na T-birdove od 1.2 GHz pa na gore , koji su po difoltu na 100 MHz, da budu otkljucani. Svi koji su na 133 MHz obicno su zakljucani i losije se OC.

Posto se Aca i ja jako volimo i cenimo, a on je korak ispred mene sto se tice hardware-a, ja sam vec planirao da pazarim njegov T-Bird 1,2 G, kada bude zeleo da ga se oslobodi (za 8-15 meseci npr.). Naravno, ako bude malo razumniji sa cenom, a ne ko prosli put za Duron 600 i Philips 15A. 😀

T-bird ide u kompletu sa Matroxom G550. 😀 😀

Hvala

Aca je napisao(la):
T-bird ide u kompletu sa Matroxom G550. 😀 😀

Izvini, ali ne bih G550, ja sam neozbiljan i ne treba mi za pripremu za shtampu. Ipak bih pazario onog ATI-ja kojeg ces velikodushno da mi sredish preko komshije iz New Yorka. Oh, hvala ti. Nebo ce ti platiti. 😀😀

Zaboravio si da T-bird 1.2 ume da pravi probleme na Abitu KT7E, pa cu onda morati da ti prodam i mog Abita KT7a R1.3 da najzad i ti osetis sta je suluda brzina. 😀 😀

Koliko znam TBirdovi na 1.2 , 1.3 , 1.33 , i 1.4 Ghz su svi otkljuchani zbog kompatibilnosti sa razlichitim plochama i raznoraznim varijantama BIOS-a i multiplikatora koji su podrzani.

Aca je napisao(la):
Zaboravio si da T-bird 1.2 ume da pravi probleme na Abitu KT7E, pa cu onda morati da ti prodam i mog Abita KT7a R1.3 da najzad i ti osetis sta je suluda brzina. 😀 😀

Mozemo da probamo jedan dan, kada se budes extra dosadjivao. Svrati kod mene (obecavam da ti necu pushtati muziku), donesi 1,2 G, pa cemo bodemo. A i trebala bi mi pomos da presaram ovaj nesretni Duron. 😀

Nazad
Vrh Dno