Šta je novo?

Fable

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije nastavak a sad vidim da nije ni remake, više je reboot celog serijala.

Uf, ala je krs borba...a pogotovo sto trenutno igram Wukong...pa ovako nesto se ocekuje od neke igre iz 2005. godine.
Pa borba u Resonance je ovo pokidala, ovde kao da mases ispred lika, da se boris protiv njegove aure, a ne coveka 😀

9f86u1uwxxlh1.png

I tu izgleda kao da tuces marsmelou, a ne stvar sa tezinom.
Sada sam ovde saznao i da je kostala 300 miliona...au.

Pa nema glavnog lika, zar ne pravis sam svog lika na osnovu preseta?
Samo nece biti detaljno, sto je takodje sramota za takvu igru, a pogotovo tu gde je veliki deo igre taj immersive role playing.
Ostaje da se nadamo da ce na kraju to biti ok paket.

@Xepoj87 meni borba izgleda OK, nije nesto sa vau ali posto ima i spellova i kontam bice nekih kombinacija za napade.
Mozda bolje da se fokusiraju na stvari koji cine Fable igru a ne prave 1000 prvi dark souls clone. Jer ako im je cilj imerzivan svet sa dobrom pricom to ce vise goditi nekim igracima koji bi da se zavale posle posla sa gamepadom u ruci i da igraju laganiju igru nego da im se znoji dupe od borbi.

Ovo za izgled glavnog lika dobro da su je izmenili (nadam se da je ONA, jer ne bi me ni to cudilo da je trans podvala).
300$ potrošiš na igru i pokušavaš tu neka woke, dei ****** da guraš na velika vrata. Amerika je sve prokletija i prokletija.

EDIT:
Čitam nema ni disk izdanja za konzole, i naravno krenula pljuvačina 😂

Ma ne to, nisam ja u fazonu da se lozim na DS i da svaka igra treba da se fokusira oko fajta, nego je problem povezivanje, imam osecaj kao da se bori protiv vazduha, nekako bas amaterski izgleda.
Daleko bolje izgleda kada im baci magiju ili strelu.

Za prelazak glavne priče će trebati oko 20 sati i isto toliko za sporedne.

"We have around 15-20 hours of mainline quest gameplay, we have around 15-20 of side and open-world exploration content gameplay," associate game director Will Kennedy told Polygon. "And then, of course, the life systems are limitless, so you can play them for as long as you want."

Pa nije nešto duga ako uzmemo u obzir da je to velika open world igra, što je u poslednje vreme plus jer za ogromne igre treba mnogo vremena. Za moj playthrough računam duplo, tj bar 80 generalno ako je takva situacija, a igram i na najteži difficulty.

Sasvim dovoljno za mene.
Iskreno počelo je da me odbija kad na svaka 3 meseca izlazi megalomanski RPG za koji prelazak je potrebno 50+ sati i to na nekoj medium težini.
Volim da istražujem i onda prelaz takve igre bude bar 50%-200% duži za mene.

Ne dostaju mi starije igre gde si za nedelju dana po par sati igranja dnevno (3-4 sata) mogao pređeš 90% igre tj. ostali neki questovi ili aktivnosti koje moraš da grindaš tj. nisu zanimljive.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno