Šta je novo?

Fable III

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Evo prvih slika i informacija/utisaka...

Receiving a live demo of Fable 3 from Lionhead, er ... head and Microsoft Games Studio boss Peter Molyneux during today's X10 event, we learned that it, in his words, "is all about power and uniqueness." Well, that and Charles Dickens. (More on that in a sec.) Yes, the game is up, running and actually looking pretty far along at this point. But Molyneux was much more keen to talk about some of its new gameplay mechanics than anything involving graphics, sound or other trimmings...
Nastavak na Joystiq-u

Slike

Poslednja izmena:
Eh, kad bi Molyneux napravo B&W3 ili nesto slicno sa "baddest" AI-em ikada. :)

[YOUTUBE]uHB6P8IKi9Y[/YOUTUBE]

Fable 2 ostavlja utisak velikog otvorenog sveta punog mogucnosti, ali u sustini je dosta prazan i besmislen. Novac se gomila cak i dok ne igrate tako da je vrlo lako postati superbogat i kupiti sve sto se kupiti moze. Kamera je troma, a igra se izvlaci na jeftine vidi-sta-ja-umem trikove. Ako pod emotivno mislis odnos sa psom, onda, mozda... Sarenis i cuteness na stranu, serijal je ipak precenjen. Ali i kao takav je prijatno osvezenje u odnosu na manijakalno nasilje koje preovladava u drugim igrama. Na zalost CG trejleri ne govore bas mnogo o trecem delu.

offtopic: Za emotivno probajte Dreamfall the longest journey, jes' da je stara igra, jes' da gameplay ne postoji ali prica i likovi.. heartbreaking.

Inace, slazem se da je Fable precenjen, pogotovu dvojka..

Sta znaci precenjen? Nigde on ne vazi za neku "naj" igru. Gameplay je dobar i pored kamere koja nije sad toliko "lenja". Borbe su odlicne, vizuelni aspekti i dizajn je sjajan a muzika je vrhunska. Definitivno nije "jeftina" igra.

Ocene su obicno tu oko 9/10 a mislim da je pokupio i nekoliko "igra godine" nagrada. Daleko od toga da je jeftina igra, produkcija je na visokom nivou.

offtopic: Za emotivno probajte Dreamfall the longest journey, jes' da je stara igra, jes' da gameplay ne postoji ali prica i likovi.. heartbreaking.

O da, Ragnar Torkvist je genije. Malo mi je zao sto je otisao u MMO vode, ali dobro, covek se prilagodjava aktuelnim trendovima... Ili bar trendovima koji su bili aktuelni u pocetnim fazama razvoja Secret World-a.

Probao sam fable2 bas nedavno, kada sam startovao igru pojavila se zivina na ulici.Sutnuo sam je onako mahinalno i kada sam video da sam za to dobio trofej, batalio sam igranje fable-a.

Hm, ima sasvim dobrih, ovaj... pozadina. Pogotovu u 3D. :D

Probao sam fable2 bas nedavno, kada sam startovao igru pojavila se zivina na ulici.Sutnuo sam je onako mahinalno i kada sam video da sam za to dobio trofej, batalio sam igranje fable-a.

Ma to je sve u funkciji otkacenog britanskog humora.

Jel probao neko? Pojavila se, baš me zanima šta da očekujemo mi PC igrači kada izađe :)

Ovde umesto sutiranja zivine dobijas achievement ako se rukujes sa 20 podanika na samom pocetku. Dalje od toga nisam igrao.

Ja na pocetku nisam odabrao koga da pogube, da li princezu da li pobunjenike, pa su ih pogubili sve. Bas me zanima kakvog uticaja imaju ti izbori na dalji tok igre.

Nazad
Vrh Dno