Šta je novo?

Fable 3 za PC

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
500x500.jpg

Developer(s) Lionhead Studios
Publisher(s) Microsoft Game Studios
Designer(s) Peter Molyneux, Josh Atkins
Composer(s) Russell Shaw
Series Fable
Platform(s) Xbox 360, Microsoft Windows[1]
Release date(s)
PC:EU May 19, 2011

Genre(s) Action RPG, sandbox, life simulation

Svakako lepa vest za nas koji smo presli Fable The lost chapters ,)
i bili uskraceni za drugi deo koji je bio izasao samo za xbox 360.

p.s.
Izvinjavam se ako tema vec postoji,ja nisam uspeo da je nadjem.
Ako vec postoji ne bi bilo lose da ovo dodate kao post da bi poraslo interesovanje za ovu sjajnu igru :)

Poslednja izmena:
Opa, lepa vest. Presao sam fable lost chapters nekoliko puta, nemam tri blage koja prica je pratila dvojku, ali trojku cu svakako odigrati. Ne kapiram koja je poenta toga, nastaviti fransizu za pc nakon preskocenog drugog dela ...

Pa mislim da delovi nisu povezani,i da je u svakom delu drugacija prica.
E sad kako su to oni zamislili i zasto drugi deo nije izasao za PC stvarno ne znam,ali mislim da je najbitnije da se Fable vraca na PC :D
mali of:
Ne bi bilo lose i da Gears of war 3 izadje za PC,takodje bi bila ista situcija,ali to su samo moje puste zelje :(

Minimalna konfiguracija:

CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz ili AMD Athlon X2 4000+
Memorija: 2GB
Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora
Grafička kartica: NVidia 7600GT ili ATI HD 2600 Pro
Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP

Preporučeni zahtevi:
CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo ili jači
Memorija: 4GB
Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora
Grafička kartica: Nvidia 260GTX 896MB ili ATI 5770 1GB ili jača
Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP

Radujemo se izlasku, ali vidim da cu morati novu graficku da uzimam :eek:

fable ? aka igra ciji su developeri lagali o buducim featurs-ima najvise u istoriji industrije igara, i to jos i priznali :)

fable ? aka igra ciji su developeri lagali o buducim featurs-ima najvise u istoriji industrije igara, i to jos i priznali :)

Aham. Šteta što su izbacili dosta stvari iz originalnog kocepta:
http://xbox.ign.com/articles/356/356079p1.html

Ovako je samo još jedan razvodnjen/streamlineovan/mainstream naslov u nizu. Prvi deo je izašao iste godine kad i Vampire: Bloodlines, i koliko puta se više prodao, toliko je puta lošija igra. Samo nivo "pisanja" u obe igre je nebo i zemlja.

Poslednja izmena:

"Sorry - I've slightly over-promised on things on occasion," he continued.

"I could name at least 10 features in games that I've made up to stop journalists going to sleep and I really apologise to the team for that."

:D

Ne krivim čoveka, ali uopšte. On je samo još jedna od žrtava Microsofta. Mada MS nije kriv što se B&W slabo primio u narodu, za to su krivi ljudska lenjost i konformizam.

Kladim se da nece da prodaju vise od 10.000 kopija. :)

Na PCju ili ukupno?

Pošto, koliko sam ja upućen, Fable je drugi najbitniji Xbox360 serijal. Vlasnici pomenute konzole su apsolutno oduševljeni Fable igrama.

Kladim se da nece da prodaju vise od 10.000 kopija. :)

Kakvi su genijalci ovi u MS-u:

1. Sav marketing fokus je potrošen na 360 verziju
2. Port igre koja nije dobro primljena originalno
3. Izlazi sa kašnjenjem od 6 meseci, što nije dobro za prodaju nijedne igre, jer dok izađe ljudi su je već: 1) već odigrali na konzoli - kupili/iznajmili/odigrali kod prijatelja, 2) izgubili interes
4. Izlazi protiv visoko očekivane i mnogo bolje konkurencije
5. Izlazi u isti dan kad i L.A Noire i Brink
6. Koristi online sistem koji skoro niko ne voli

.... i onda će se žaliti na slabu prodaju i/ili pirateriju. WELL, WE'VE TRIED WITH FABLE, GUESS THE PC MARKET JUST ISN'T WORTH IT.

Poslednja izmena:
Jedva čekam, ni sam ne znam koliko puta sam prešao Lost Chapters...

Meni se Fable svideo i ima da otamburam i ovaj nastavak

Aj dajte neki "hands on"...

Zahtevnost, grafika, atmosfera, combat... ?

Neverovatno. Zar baš svaki put? Ovaj Fable je ponovo namenjen dečici do 12 godina, sa kamerom koja može da koristi da pogledate do pola plafona, tri metra desno i levo koraka i svetlećom putanjom koja vas vodi. Užas :wall:

Ne znam za druge,ali meni je skroz OK!Optimizacija je malo vise zakazala!Igram u kombinaciji high-medium,ali fps zna da izneneada padne na 15!Jeste malo u decijem fazonu,ali moze da prodje!Tutorial u igri kao da nepostoji,u principu moras sve sam da otkrivas sta,kako i gde!

Ja sam zbog keca kupio xbox1, mislim zbog svega šta su najavljivali :) tako da ono, im looking forward to play this, samo se nadam da me neće razočarati. Čekam još 2 sata za koliko mi se skida pa ću probati na svom laptopčiću :D

Sta znam, optimizacija i nije nesto, sa mojom konfom sve je na very high, sem effects (AA,bloom,itd) to mi je na very low , ide od 25 pa do 125 frejmova, bas ima velike dropove, i sve je nekako laggy i choppy sem recimo u pecinama/katakombama.

Svidja mi se atmosfera, podsetilo me odmah na keca, medjutim ona svetleca putanja je TOLIKO UMOBOLNO *****SKA da nemam reci, to je jedino sto me odgovara od daljeg igranja i prosto ne verujem da nisu stavili opciju da se to iskljuci. Mapa je odradjena katastrofalno, barem meni, jedva se snalazim. Ostatak : oruzje, odela, itemi se nalaze u toj nekoj prostoriji koja se poziva na ESC , tu se radi i save/load igre.

Combat system je jednostavan i meni zanimljiv, dobar je osecaj kad rifle-om delis headshotove pobesnelim kosturima :) Sve u svemu, nit smrdi nit mirise, kec me je odusevljavao mozda zato sto sam bio i mladji tad, sad mi je ovo nekako previse sareno, dacu joj sansu jos malo..

Svima kojima smeta ona svetleca putanja,ona moze da se ugasi!Idete u Game Settings\Game Misc\Glowing Trail Brightnes(valjda se tako pise) i tu podesavate intezitet svetlece putanje!Stavite na off i vise tog smaranja nema!

Evo par screenshotova iz Mitspeak Valley-a .. Lepo odradjeno,igra zakljuca fps na 30.

Poslednja izmena:
Pocetak je odlican, deo sa *****kom je jedan od boljih uvoda koji sam video. Grafika onako, atmosfera je ok, predeli i gradovi su odradjeni detaljno i po meni odlicno. Opet ima " pecanja " ali na drugaciji nacin, ubaceno je novina u smislu " pomagaca " . Storyline je takodje odlican. E sad tek sam u prvom chapteru ali deluje mi ok igra za sada, ko je voleo Fable 1 za pc volece i ovo. Kamera i kontrola lika je osrednja. Takodje prisutan humor koji je bolji nego u prvom delu.

@vlaxii igra je zakljucana na 30fps dok ne iskljucis vsync u opcijama

Pocetak je odlican, deo sa *****kom je jedan od boljih uvoda koji sam video.

Potpisujem, ako ne i najbolji uvod koji sam ikad odgledao. :) Doslo mi na kraju da obesim onog kuvara, tj. ako mogu da ga nadjem u igri da ga licno skuvam. :D Inace, da li je moguce da je rec koko_ ska stavljena na cenzuru?
Sto se tice same igre, nisam igrao prvi ni drugi deo, ali ovo mi deluje dosta zanimljivo. Optimizacija nije bas najsjajnija, cest je pad fps-a, ali uglavnom se drzi kako treba.

Nazad
Vrh Dno