Šta je novo?

Fable 2 (PC)

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Dakle, pošto Microsoft za XBOX izdaje samo ekskluzive PC igračima je ostalo da igraju šta dobiju:d. Ili, čekaj, ovo je trebalo biti ekskluziva:wall:.

http://www.gamona.de/games/fable-2,pc:news,1369599.html

Fable 2

Official web page: Lionhead Studios
Publisher: Microsoft Game Studios
Genre: Action fantasy RPG
Release PC: 15. Februar 2009; XBox 360: 24. Oktober 2008

Njas, najs, veri najs, vec sam se pribojavao da ga nece biti :)

Pa ja sam i očekivao da će se pojaviti za PC...

me wante

I prvi deo je bio `ekskluziva` za xbox pa se pojavio posle nekoliko meseci i za pc.

Nema vise exkluziva (osim par izuzetaka) koji se pojave, pa za par meseci ne izadju i za ostale platforme.

lepa vest,jos kad bi Gears of war 2 izasao za PC :smoke:

izaci ce i on ;) I za fable 2 je receno da definitivno nece ici na PC :)

pif, fable, rpg kojim se devojice odusevljavaju :d

Hell Yeah, Fable 2 je odlican, kod druga se uvek tesko odvojim x360 pad-a kada pocnem da ga igram :) Ajd docekacu taj februar pa da to lepo odigram kod kuce iz sopstvene fotelje :)

Meni je bas dobar fable , mozes da se napijes sa konobaricom i pola kafane onda ona fora kada krene ekran da ti se muti od piva i krenes da promasujes protivnike . A i igra kao igra mi je bila zanimljiva. Kontam da ce i dvojka biti dobra.

Dakle, pošto Microsoft za XBOX izdaje samo ekskluzive PC igračima je ostalo da igraju šta dobiju:d. Ili, čekaj, ovo je trebalo biti ekskluziva:wall:.
Svih mi Gorana dokonih... da ima šta da igra, ne bi imao vremena za ovo... ili možda nema više sa kime da menja igre (posle najnovijeg zimskog prelaznog roka :D)... đavo će ga znati.

Svih mi Gorana dokonih... da ima šta da igra, ne bi imao vremena za ovo... ili možda nema više sa kime da menja igre (posle najnovijeg zimskog prelaznog roka :D)... đavo će ga znati.

Uh, Goran se šali:). Igra Gothic 3 Forsaken Gods :Klanjanje i Little Big Planet:D.

Vrh Dno