Kako ne sede?U svakom slucaju moze da se dozivi 13 puta pribliznije pravoj stvari, nego bilo koji drugi zanr..
a G sile i ostalo moras da istripujes u glavi, a kad je realna fizika, nije tesko uziveti se i zamisliti da ih stvarno osecas
Kao što rekoh - In the eye of the beholder. I u Armi uz TrackIR da podigneš vizuelni trip, a možeš da tripuješ da trčiš, puziš..
Sa druge strane, 50% nas bi moglo da trči, puca, puzi, pa i da ne budeš premoren posle seanse.. Dok bi možda 1% moglo da izađe iz bolida da ga ne moraju nositi napolje nakon nekoliko krugova gde ti 5G kida glavu iz ramena u odredjenim krivinama.
sve je u glavi.
Gde da trcis, po sobi, u krug?Nikako nije za poredjenje.. U voznjama bukvalno sve isto radis, 'samo' nemas G sile. Kad stavis triple screen i realan FOV, imas utisak kao da su ti monitori soferka itd..
Najbolja scenaKako god, igrajte arkade i dalje, prelazite karijere, skupljajte trofeje
![]()
To je samo Boris, on kada nesto ufiksira onda nema vise rasprave sa njim. Pre par godina je PS3 bio Bog i sve sto nije na PS3 ne zasluzuje da bude pominjano, pa kada mu je konzola crkla, presao je na PC, sada je AC u fokusu.
Jesam igde reklamirao bilo koju voznju? Opcija ima vise, ako je ikom stalo do same voznje, a ocigledno nije jer se ne bi vozila ova djubra samo zato sto je 'zvanicna F1 igica'. Imam problem da prihvatim, da imas na tacni nesto sto nudi mnogo realniji dozivljaj, a opet izaberes neki 'mozak na ispasu' naslov, izgruvas se malo od druge bolide i unninstal kad je 'predjes ' za par dana, i tako se ljudi ceo zivot igraju![]()
Kad je to PS3 bio bog, mozda dva meseca posle kupovine dok traje period zavaravanja, igrao se Battlefield uglavnom.. a ove s kraljicama prelazio na silu.
Ne siri neistine, AC je u fokusu jer je savrsen za mene, a simulacije 'promovisem' vise od 10 godina..
Jesam igde reklamirao bilo koju voznju? Opcija ima vise, ako je ikom stalo do same voznje, a ocigledno nije jer se ne bi vozila ova djubra samo zato sto je 'zvanicna F1 igica'. Imam problem da prihvatim, da imas na tacni nesto sto nudi mnogo realniji dozivljaj, a opet izaberes neki 'mozak na ispasu' naslov, izgruvas se malo od druge bolide i unninstal kad je 'predjes ' za par dana, i tako se ljudi ceo zivot igraju![]()
Kad je to PS3 bio bog, mozda dva meseca posle kupovine dok traje period zavaravanja, igrao se Battlefield uglavnom.. a ove s kraljicama prelazio na silu.
Ne siri neistine, AC je u fokusu jer je savrsen za mene, a simulacije 'promovisem' vise od 10 godina..
Ne znam, meni legao F1 2014, vozio 2 trke i ni jedan bug nisam primetio, AI odlican bio takodje. Osecaj na volanu je takav kakav je, ok je, standardno za arkade/semi-sim, nista spec, ali opet da je toliko los ne bih vozio. F1 2015 probai necu, em sto nisam zavrsio karijeru u 2014, em sto zbog losih ocena.
Moram da postavim,posto ovde imamo najvise F1 fanova...
Mislim da je ovo najludja trka ikada u F1, Brazil 2003... od starta trke do samog kraja (a i posle) pojma nemas ko sta gde...
http://www.dailymotion.com/video/x1sjzih_f1-brazilian-gp-2003-race-part-1_sport
http://www.dailymotion.com/video/x1sk7na_f1-brazilian-gp-2003-race-part-2_sport
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari