Šta je novo?

F1 2012

Radi u prvoj sezoni odlicno... Ali posle Brazila, moze da se vozi i dalje, ali se igra ne snima :)

Sto se tice tih zelenih guma, to moras u meniju da menjas izborom na tasterima 1,2 ili 3 u alfanumerickom delu tastature.

Poslednja izmena:
Patch #3
introduced in patch #2
Fixed an issue where using a flashback
could result in an engine blowout effect.
This would also result in the player doing
an unnecessary pit stop if they were trying
to serve a drive through penalty.
Fixed the achievement “The Equipment May
Be The Same” to unlock in Career as per the
description
Reduced the amount of starting fuel that
the user is given for races Austin as it was
previously too high
Fixed some issues in Co-op Qualifying when
only one user progresses to the next
session
Fixed a number of camera and graphical
issues
Fixed several issues which would display the
incorrect number of players in a lobby or a
race

Radi u prvoj sezoni odlicno... Ali posle Brazila, moze da se vozi i dalje, ali se igra ne snima :)

Sto se tice tih zelenih guma, to moras u meniju da menjas izborom na tasterima 1,2 ili 3 u alfanumerickom delu tastature.

Izgleda da su resili autosave problem:)

F1 2012 – Patch #2-Changelog:
-Autosave bug – The issue some users were experiencing where saving during career play would stop functioning is now fixed
-Players ranked 6 are now able to see online sessions hosted by other players
-Car setups will no longer revert to the default settings if players quit back to the main menu from Parc Fermé
-Time attack times no longer overwrite RaceNet event times
-AI drivers now pit to change tyres at the correct time
-Fixed an issue where players using voice communication might experience a crash when plugging in a mic
-Fixed an issue where some players would experience a crash in Career tutorials after completing a Season Challenge
-Players are no longer able to drive through barriers/environment after using a flashback in pits
-Fuel consumption when using manual gears has now been brought in line with automatic gear usage
-Camera angles when exiting the pit lane has been fixed
-AI no longer pit after one lap when wet weather races have been restarted
-Positioning of the top 4 ranked players on PC leaderboards has been corrected. Leaderboards will be reset later today in order to update player rankings. (Once players complete another online race they will be added back on to the leaderboard with all their stats intact)
-Driver name plates can now be seen
-Numerous graphical improvements made such as flicker on rain/ground textures, interface positioning and correction of some track surfaces that showed incorrect weather
-Various fixes to cameras including the 3D effect and pit lane cameras
-Numerous textual and localisation fixes included

Unfortunately, the patches introduce a new issues to users of certain hardware as Codemasters explain:

“On certain hardware, when the player’s car goes into shadow the whole screen flickers. This can be worked around by setting Shadows to Low or Ultra Low in My F1 -> Graphics. This issue will be addressed in the next patch.”

Smesno sta radi ovaj Codemasters :S:

Pa 'ajde onda dajte link za patch2. Gledao na warez-u i torrentima, nema nista. Jos uvek samo update 1. Ja bih da vozim dalje :) ali da ta voznja ima efekta :D

Drugar je imao problema sa saveom i resio mu e prvi patch taj problem, tako da probaj. Ja sam tek na pola sezone ...

Pa 'ajde onda dajte link za patch2. Gledao na warez-u i torrentima, nema nista. Jos uvek samo update 1. Ja bih da vozim dalje :) ali da ta voznja ima efekta :D

Izvini druze ali igram preko steama pa se igra sama updatuje, ***. Strpi se dan-dva bice sigurno;)

Patch 5

http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/Patch-5-News-05-10-12/m-p/109886#U109886

Svidja mi se kako se CM latio posla, izgleda da im se smucilo prozivanje

Izlaze patchevi redovno, ali i dalje nikako da uklone understeer za korisnike sa volanima. Sa gamepadom se dobijaju 2-4sec bolja vremena.

Izasao Update 2 to 5 za "mase":D

Nikako ovaj update na instalirajte na flt verziju ,probao sam i ne radi.

Radi. Moras da instaliras steam client i da prebacis save iz FLT foldera u Skidrow

‘C:Users*(your login name)*AppData*Local*FLT*Steam*208500* remote’
copy your save games and paste over on
‘C:Users*(your login name)*AppData*Local*SKIDROW*208500*Storage’

I opet citam da ima bagova. Kod mene je pao uninstall;)

@Snake1989 :Klanjanje

Vi ste pre svega previse bili opstimisticni sa F1 2012, ja sam unapred znao da je tezak fail, nije mi padalo napamet da gubim vreme. Instalirao GP4, nabacio Formula Renault mod i uzivam, nema bagova, najbolji AI ikada, trke bolje nego online.

Da ne ispadnem najgori spammer, poenta je - ljudi se zalepili za F1 20xx igre samo zato sto su nasminkane, ubacili kers/drs, pravila, q*ac palac, SVE JE TO DZABE kad na svakoj drugoj trci (ako imate srece) neki bug upropasti kompletan F1 cirkus osecaj koji ste kao fol imali do tog trenutka. Od kada je atmosfera i sminka bitnija od stvari koje sam ja naveo za GP4? Mozda ako vas ne zanima motosport, nego samo soubiznis.

Poslednja izmena:
@Snake1989 :Klanjanje

Vi ste pre svega previse bili opstimisticni sa F1 2012, ja sam unapred znao da je tezak fail, nije mi padalo napamet da gubim vreme. Instalirao GP4, nabacio Formula Renault mod i uzivam, nema bagova, najbolji AI ikada, trke bolje nego online.

Da ne ispadnem najgori spammer, poenta je - ljudi se zalepili za F1 20xx igre samo zato sto su nasminkane, ubacili kers/drs, pravila, q*ac palac, SVE JE TO DZABE kad na svakoj drugoj trci (ako imate srece) neki bug upropasti kompletan F1 cirkus osecaj koji ste kao fol imali do tog trenutka. Od kada je atmosfera i sminka bitnija od stvari koje sam ja naveo za GP4? Mozda ako vas ne zanima motosport, nego samo soubiznis.

Nema baš šoubiznisa u F1 2012, samo trke :) Ali mogli bi da ubace neke intervjue na crvenom tepihu i tako to :)

Ako nisi sarkastican, i ako oni budu poceli da se izivljavaju sa takvim sitnicama, F1 serijal ce propasti jos vise, i ovako je bug fest. Stvarno ne kapiram developere, ako je voznja najbitnija (hvala bogu) onda se resi prvo taj segment igre da radi besprekorno, pa tek onda ostalo. Ja sve imam osecaj da su oni sve radili zbrda zdola.

Flt verzija ne radi..sada skidam post mortem.Ako ni to ne radi kupujem original jer igra je superiska:D

Kada isprave understeer tada ću početi da igram... Na xboxu pravim bolje rezultate na kontroleru, kakva glupost...

Ispravili su valjdacu cetvrtom patchu. Inace peti je povucen sa steama zbog bagova. Kod mene radi medjutim kad stisnem pauzu posle toga se pogubi skroz, nestane formula i zvuk...

Da li se zna nesto o patchevima za F1 2012 i kada ce biti "izleceni"? Vidim da je izasao i patch #11, a niko sa scene se ne oglasava od prvog patcha...

Nazad
Vrh Dno