Šta je novo?

F1 2011 i FOV

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
Nisam nasao glavnu temu pa cu otvoriti novu.

Zna li neko kakao promjeniti field of view recimo onboar kamere ? Ne kokpita.

Neki kao edituju, smanje FOV za 3 monitora a ja bih povecao. Ima u nekim fajlovima FOV "linija", editovao sam al ise nista nije promjenilo samo ima vise tih fajlova pa mozda naletim.

A gdje da ga kliknem da skida ? Klikao dole linkove ali nista.

Registruj se prvo. Регистрация.

Ok, tnx. Samo, trebam skinuti cijelih 7 GB ili ? A nema ni jedna seeder..

Poslednja izmena:
Evo ide download pa cemo da vidimo.

Javi utiske. Jel ukljucen i poslednji patch sa ovim?

Nisam mogao podici igru sa ovim, rušila se na strartu tako da ga nisam testrao osim kamere. Znaci mod je relistik, kako se vec zove. Pomjera se kamera u pravcu okretanja volana.

Poslednja izmena:
Ja u tom modu najvise koristim kameru na nosu bolida, tu je fov bas velik. A pomeranje kamera kada sedis u kokpitu nisam primetio, posto ne koristim te kamere [ali je fov i tu veci].

Nisam mogao podici igru sa ovim, rušila se na strartu tako da ga nisam testrao osim kamere. Znaci mod je relistik, kako se vec zove. Pomjera se kamera u pravcu okretanja volana.
Jesi patchovao pre kopiranja na 1.2, mountovao mini-image u daemon tools pro /vide?

Ja sam skinuo ovaj mod pack al tek cu veceras moci da ga probam

Postoji na racedepartment manji mod od 700mb pod nazivom Season 2012

Ma samo ubacio dajlove u F1.. nisam nista radio prije toga. Meni je trebala kamera, ostalo mi nije toliko vazno a kamera mi se opet nije svidjela pa sa mvratio jedna drugi mod.

Mada i dalje trazim neki mod sa vecim FOV kao gore na klipu samo da je onboar kamera.

Kako mozes ozbiljno igrati f1 2011 bez 1.2 patcha? Ima toliko bagova..

Ma gotovo i ne igram. Malo vozao. Mozda se vise posvetim nekada poslije. Bugove nisam primjecivao.

qq :D pa f1 2011 je jedna od najbagovitijih igara ikad sto sam igrao.. napr 11/11 bag, pa po kisi cpu ne trosi gume dok se tvoje deru ko lude.. obavezno patch i videces razliku nebo i zemlja. Dobijas i 25% , 75% race distance..

evo upravo kopiram ovaj mod pa cu da vidim jel radi

Malo sam skroz igrao, pravio solo vremena itd nista psoebno, samo probao igru.

Ljudi mod je perverzija!

Sredjeno je bukvalno sve, od grafike zvuka pa do novih bolida sa prepoznatljivim nosevima ove sezone... znaci sve je odradjeno osim staza u jewsa i bahrain sto je tehnicki i neizvodljivo.. znaci uzivancija, 7.7 giga modovanog materijala :)

Vrh Dno