Šta je novo?

F1 2002 Modovi

fanatic

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Ako neko ima modove za F1 2002 i ako je voljan da mi to nareže neka se ponudi na mail. Plaćam nije problem samo da probam. 'Ladno su na MOTORS TV-u prdstavili mod za F1 2002 iako je to delo entuzijasta a ne oficijalna stvar. Eto toliko ako je neko raspoložen da nareže tu sam ...

Pozdrav

I meni treba GTR mod za F1 2k2. Ajde ne budite stipse.
POz.

Za koji dan izlazi F1C (nastavak F12002) tako da mozda vredi sacekati da GTR bude preradjen za novu igru ali ukoliko ste zainteresovani za GTR ili ALFA mod iliti M3 za f12002 javite se vi meni na mail pa da vam narezem ah da postoji i TURBO mod.
Pozadrav
[email protected]

SaS je napisao(la):
Za koji dan izlazi F1C (nastavak F12002) tako da mozda vredi sacekati da GTR bude preradjen za novu igru ali ukoliko ste zainteresovani za GTR ili ALFA mod iliti M3 za f12002 javite se vi meni na mail pa da vam narezem ah da postoji i TURBO mod.
GTR za F1 Challenge nije jos ni u planu, jednog dana ce sigurno biti neki novi GTR2003, ali znajuci koliko su ljudi iz SBDT-a perfekcionisti i koliko im treba da nesto urade...ne treba ocekivati uskoro.

Inace osim ova spomenuta cetiri mod-a, ima ih jos jako mnogo - jednog dana kad me ne bude mrzelo cu pokusati da napravim neki spisak. :rolleyes:

Ako nekoga interesuje okacio sam na Sezam-ov GetOrder nove IOR ( IndyCar mod...ne smeju da upotrebljavaju IndyCar ime pa se zove Independent Oval Racing ), zatim Porsche 996 SuperCup mod za GTR i Sports Car Racing mod koji sadrzi P900 i P675 prototipove iz American LeMans serije. U ovom poslednjem vam trebaju dodatne staze koje se posebno download-uju.

drapin je napisao(la):
...

Ako nekoga interesuje okacio sam na Sezam-ov GetOrder nove IOR ( IndyCar mod...ne smeju da upotrebljavaju IndyCar ime pa se zove Independent Oval Racing ), zatim Porsche 996 SuperCup mod za GTR i Sports Car Racing mod koji sadrzi P900 i P675 prototipove iz American LeMans serije.

Bas ti hvala njih jos nisam probao

Vrh Dno