Šta je novo?

F-Secure IS 2010-besplatna licenca

• Začetnik teme Začetnik teme vuki83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuki83

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
319
Dovoljno je da pratite uputstva za dobijanje licence na 3 meseca:
http://www.techhail.com/software/fr...e-key-of-f-secure-internet-security-2010/1052
Ja sam bio skeptik po pitanju ovoga, ali sam se registrovao-rekoh da pokusam da vidim da li ce mi poslati:type:
1.Email nisam odmah primio vec otprilike posle 3 ili 4 sata:banana:
2. Licencu nisam dobio na 3 meseca vec na 5 meseci:banana::banana:
Program je odlican-tako reci fenomenalan u svakom pogledu.
Prilikom instalacije potrebno je proci proces ferifikacije dobijene licence a zatim ce program sam skinuti apdejt sa njihovog servera-OVDE IMAJTE U VIDU DA CE TO POTRAJATI JEDNO 20 min-poprilicno dosta slozicete se-ali apsolutno vredi:,,:
Topla preporuka svima🙂

Poslednja izmena:
hvala za info, funkcionise.

mail sam dobio nakon par minuta. istina, licenca je za F-Secure Internet Security 2009, ali se moze free update-ovati na v.2010.

Upravo sam instalirao sa dobijenim kljucem i mogu reci da odlicno radi.:banana: prvo sam skinuo verziju 2010 i ubacio kljuc dobijen za 2009 i prihvatio je.

Poslednja izmena:
Itresuje me sad ko je se pokazao kao bolji kis, fis?

Mogu ti reci da je ova verzija odlicna-kao i sve prethodne-a sad sto je ovde narod uglavnom navikao na KIS(KAV) i ESS(NOD32) sa jedne strane i Aviru i Avast sa druge to je posebna prica!
Verovatno imaju averziju prema drugim AV(IS) resenjima jer zive u ubedjenju da su to najbolja resenja:whip:
A naravno nisu, niti tako nesto postoji!!!
Kod mene se odlicno do sada pokazao-nema nikakvih usporavanja sistema-ne primecuje se u racunaru-a kad pogledas u Task Manager (bar kod mene je tako) zazuece memorije je ekstremno malo!
Druga stvar koja mi se svidja je to sto se radi o programu sa izrazito malim brojem false pozitiv-ovde se pozivam na zadnje rezultate sa AV comparatives(kad vec ne mogu to sam da proverim pozvacu se bar na njih😉. Takodje ima visok nivo detekcije!!! Sto se tice firewall meni je sasvim ok s obzirom da ne radim u CIA da da se moram nesto stiti posebno-izvrsim samo osnovna podesavanja bez ikakvog dodatnog cackanja i to je to:smoke:
Malo sam pre neki dan saltao po netu sto se tice F-Secure i pronasao par clanaka u koje je pisalo da je F-Secure svoj engine zasnivao u pocetku na KAV i AdAware ali danas Finci imaju uradjen engine u sopstvenoj reziji-koji bar za sada funksionise besprekorno-to su bar iskustva ljudi sa ostalih poznatih foruma sirom EU.
Takodje ono sto mi se posebno svidja je EKSTREMNO pregledan i lak interfejs za snalazenje i podesavanaje. Ko poznaje engleski veoma ce se lako snadji!🙂
Ko se ne razume- dovoljno je da ostavi default podesavanja i bude apsolutno miran!
Naravno neke opcije po vasoj zelji mozete i iskljuciti!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno