Šta je novo?

F-Secure Internet Security 2005

jedan od boljih.slobodno stavi,lako se i registruje ;)

Odlican

Ja sam ga koristio i bio sam prezadovoljan ali na zalost na poslu moramo da koristimo sophos :mad: tako da je dolazilo do gusenja i blokiranja kompa kad sam ih imao istovremeno tako da sam morao da ga skinem a sto se tice virusa pronalazio mi je dosta sto drugi AV programi nisu,redovan auto update + ostale opcije koje ima= odlican

da se ja pitam nikad ga ne bi stavio na comp, ali sta cu !!!!! politika firme

MR.BIG je napisao(la):
Hvala ljudi, danas ga stavljam pa cu i moje utiske da vam javim :)

ajde slobodno :)

vidi,ako mozes idi na neki sajt gde ima dosta maleware,pogledaj kako ce se tamo ponasati.

poz.

Ja sam ga imao nekih nedelju dana i brze bolje sam se vratio na NOD. Bas mi je bljak... Nista posebno mi se ne dopada, ali ne volim kada sve strpaju u jedno, i jos to ne uklope bas najbolje.

Uf!!! Evo stavio sam F-Secure i prva stvar koju sam primetio da sad u task menadzeru imam 10 procesa vise aktivnih nego sa McAfee antivirusom, sto znaci i vise mem mi je zauzeto!!! Sta je bre ovo, moze li mi neko objasniti?

Ala je gnjavaza!!! Odes sa Astalaviste negde da nadjes nesto lepo kad ono normalno virus ili trojanac a F-secure te pita svasta umesto da ga odmah obrise. McAfee ti samo javi da je nesto upalo i da je to vec obrisao, a ovaj kao nesto fin pita dali da dezinfikuje pa onda kaze da ne moze pa onda moras da mu kazes da obrise i tek onda je gotovo, valjda!!

MR.BIG je napisao(la):
Ala je gnjavaza!!! Odes sa Astalaviste negde da nadjes nesto lepo kad ono normalno virus ili trojanac a F-secure te pita svasta umesto da ga odmah obrise. McAfee ti samo javi da je nesto upalo i da je to vec obrisao, a ovaj kao nesto fin pita dali da dezinfikuje pa onda kaze da ne moze pa onda moras da mu kazes da obrise i tek onda je gotovo, valjda!!

pogledaj,trebalo bi da moze to da se podesi,da te nikad nista nepita
nego samo da brise,to vecina AV-a moze.

Hmm... mozda je stvar navike, ali kombinacija McAfee+Outpost firewall mi se vise svidja tako da se vracam proverenim stvarima!!!

MR.BIG je napisao(la):
Hmm... mozda je stvar navike, ali kombinacija McAfee+Outpost firewall mi se vise svidja tako da se vracam proverenim stvarima!!!

hehe :) ali kako ces znati da li postoji nesto bolje ako neprobas ?

Pa necu znati nikako ali nesto mi se F-Secure zaglupio, bez da sam ista dirao odjednom nisam mogao na net, konekciju ostvarim ali od neta nista i malko me mrzelo da proveravam sta je u pitanju. Nije net hteo da radi ni ako uradim unload f-secure-a. Kako je doslo do toga ne znam i glupo mi je sto se uopste to i desilo , ne vidim razlog.

Nazad
Vrh Dno