Šta je novo?

F.E.A.R.: Extraction Point Demo

Jel si probao,kakva je zahtevnost,jel ist kao i kod prvobitne verzije ?????

Ne, još nisam probao. Tek sad sam naišao na ovo.

jel ima ugradjeni benchmark... smorio je ovaj u originalnim FEAR-u

Ovaj post mozda sadrzi SPOILER!

Evo upravo sam ga probao malo, i naravno, nastavlja se atmosfera prethodog dela. Zahtevnost je otprilike ista, i nema ukljucen benchmark test. Ubedljivo sam se najvise isprepadao kad mi je iskocila u mrklom mraku ova nevidljiva spodoba sa crvenim ocima i opalila mi samar. :)

Novo oruzje je mini-gun, i lep je osecaj kad se kida sa njim. A i namerno su stavili da se prvi put upotrebi u sobi punoj stakla! :D I, da, veoooma brzo guta municiju. :bottle:

Uglavnom, OK je, ali stvarno treba postovati onu proveru godina na pocetku instalacije. :bottle:

Prilozi

• FEAR_EP.jpg
    FEAR_EP.jpg
    123.5 KB · Pregleda: 145
  • FEAR_EP (1).jpg
    FEAR_EP (1).jpg
    131.1 KB · Pregleda: 114
  • FEAR_EP (2).jpg
    FEAR_EP (2).jpg
    56.9 KB · Pregleda: 72
  • FEAR_EP (3).jpg
    FEAR_EP (3).jpg
    60.4 KB · Pregleda: 85
  • FEAR_EP (5).jpg
    FEAR_EP (5).jpg
    109.2 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
ona prva shotka starca je napucana do bola :banana:
a zahtevnost ... moze 6600GT + 1GB + 2.2GHz proc da goora .... :)
joooooooojjjjjj skidam ga, konacno nesto malko pucacine i horrora :d

Ma moze, ako ti je radio FEAR radice i ovo.Cini mi se da je cak ovo i optimizovanije nego originalni FEAR.Samo demo je kratak, mislim da je kraci i od demoa originalnog FEAR-a.

Poslednja izmena:
Ma moze, ako ti je radio FEAR radice i ovo.Cini mi se da je cak ovo i optimizovanije nego originalni FEAR.Samo demo je kratak, mislim da je kraci i od demoa originalnog FEAR-a.

Samo da potvrdim ovu neverovatnu cinjenicu - kod mene na 3GHz, 2GB, X800 demo prosto leti na high setovanjima i 1024 sto nikako nije bio slucaj sa proslim demoom!

Inace, kako da skenjam onog robota? Ispucao sam sve zivo u njega i njemu nista a ja ostado` bez municije :d
Jeste, ima i nedostatka talenta ali ipak posavetujte:)

Ja jednostavno pobegnem od robota i to kroz onu rupu sto je on napravio kada je usao u prostoriju.Nije da nisam pokusao da ga unistim, ali on mene uvek unisti prvi.

Samo da potvrdim ovu neverovatnu cinjenicu - kod mene na 3GHz, 2GB, X800 demo prosto leti na high setovanjima i 1024 sto nikako nije bio slucaj sa proslim demoom!

Inace, kako da skenjam onog robota? Ispucao sam sve zivo u njega i njemu nista a ja ostado` bez municije :d

pa moras da ga skenjas onim rocket launcherom.

ispali 3-4 rakete iz rocketa i gotov je slowMo i pucaj
a sto se tice demo a meni se cini da nekako radi bolje,1024 sve na max, soft shadows na off,FSAA 2 i ostalo max sve i radi jako lepo stim sto swapuje prvih 30ak sek jer imam samo 1gb
poz

Meni puca demo...

dx9c avg..fw 91.47 whql....ma raspada se u d3dx9_27.dll kad testira performanse..a ako stavim 1024 onda ode u reset kad treba da uchita...da nije do toga shto nemam whql za zvuk...mada ne verujem
Ako ne ode u reset...onda prijavi da nemoze da chita neku adressu..???sumljam na mem ali nije to.

Druge igre rade.

Nije ni to rama..testirano...onim vista na enhanced....ma jok.
Ne znam da li da probam druge drv ili da reinstaliram...postojece

Da nece mozda zbog coolbits-a..mada ne verujem.

Ima li neki force za dx9 instalaciju..poshto nije instalirao..dx9 avg..(autopecherom sam od avg ove god stavio)...
Mozda nije dopar dx9...pa zato..?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno