Šta je novo?

F.E.A.R. 3

O ne, ja ni dvojku nisam odigrao, tako da ako ovo bude kao što izgleda, ok instaliraću i probaću i najverovatnije ništa više

Naravno da ću među prvima igrati... ali ne garantujem da ću odigrati

Odlozena za 30 april 2011:(

Poslednja izmena:
E i oni preterase sad, mada mozda su videli komentare, pa su resili da zasucu rukave i da naprave nesto, da lici na prvi deo. :)

Meni se cini da oni malo zure jer smo tek nedavno igrali F.E.A.R. 2, ovaj treci usiljeni deo moze biti samo fail.

Ako je tebi vise od godinu ipo dana nedavno onda stvarno....

Nastavke danas izbacuju obicno an godinu dana, a ako ovo izlazi u aprilu 2011 to je vise od dve godine od FEAR 2...

Pošto je drugi deo bio FAIL, od ovoga ne očekujem ništa bolje...

Treba sacekati i videti kada igra izadje.

Pošto je drugi deo bio FAIL, od ovoga ne očekujem ništa bolje...

Al si strog :), meni je drugi deo bio prilično ok, malo slabiji od prvog ali ipak dobar. Po meni je FAIL jaka reč. (to bih pre koristio za Far Cry 2 koji sam deinstalirao posle 2 sata).

ps- a recimo MEGAFAIL :D je Necrovision, koji sam sinoć deinstalirao posle 1h

Ne znam sto toliko pljijete drugi deo? Nije na nivo prvog, ali je bila lepa zanimacija, bar je meni tako bilo. Od treceg dela ne ocekujem nista spektakularno, videvsi sve trejlere, ali nebi trerebalo da bude ni toliki sheet.

prvi deo nije bio zanimacija, bio je igretina sa pravom definicijom horora ;) to se očekivalo i od drugog dela, pa smo dobili... zanimaciju ;) zato smo se okomili kao smrt na babu na drugi deo, a odatle i skeptičnost prema trećem delu :)

[YOUTUBE]5x__2Bjo03Y&feature=sub[/YOUTUBE]

"Kec" i "dvojka" su prejaki :Klanjanje zna li se tačan datum izlaska ?

Zvanican datum izlaska 22 mart 2011
[YOUTUBE]zryO7tjCh-8&feature=sub[/YOUTUBE]

Bas lepo, nadam se da ga nece odloziti.

M'daj...

Odlozen za maj. Carry on...

Odlozen za maj. Carry on...

Dammit!!!!!!!!
angry_homer_simpson.jpg

[YOUTUBE]tf9rq-Au3Mk&feature=feedu_more[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno