Šta je novo?

F.E.A.R. 3

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Za sada samo ovaj teaser poster

23rrgiu.jpg

F.E.A.R 3 may have been revealed as Project Hades, thanks to the resume of a Monolith artist. Once again, a jobhunting videogame doodler has spilled potential beans by way of his curriculum vitae, as Joel Cuellar names the mysterious new PC/PS3/360 game among his list of projects.

According to the resume, Cueller worked on F.E.A.R 2 and the game's accompanying DLC packs. With F.E.A.R 2 being subtitled Project Origin and Cueller's past experience, it's a very reasonable guess indeed to surmise that Project Hades is an all-new F.E.A.R game. Add this to earlier rumors concerning the game, and I'd say we're very likely to hear about F.E.A.R 3 in 2010.

Glad to hear it, too! F.E.A.R 2 was a terrific shooter with solid combat and an amazing atmosphere. More of that is fine by me.

Nista odredjeno :/

Jedva čekam ali se isto tako i nadam da neće zasrati.

Dvojka je bio nit smrdi nit miriše , expanziju za istu nisam ni odigrao , ali bio je kao genericki shooter...1 je bila nesto drugo ...

Da, prva je bila stvarno odlicna. Vidi se da je drugi deo isforsiran ali je imao nekoliko fenomenalnih nivoa (recimo onaj u skoli!).
Vredi ih odigrati.

Jedva cekam 3.

Kako se zove ekspanzija za drugi deo?

da se pridruzim hrpi generickih komentara koji ce samo da se gomilaju bez razloga:smash:
Nema nikakvih informacija o igri sem tog okacenog art-a i vec prazna diskusija ide

Prvi deo mi je bio vanserijski, drugi je ok nista posebno sad strpljivo cekam treci deo

Da, prva je bila stvarno odlicna. Vidi se da je drugi deo isforsiran ali je imao nekoliko fenomenalnih nivoa (recimo onaj u skoli!).
Vredi ih odigrati.

Jedva cekam 3.

Kako se zove ekspanzija za drugi deo?

Odigrao sam i prvi i drugi deo, sa svim expanzijama i volim ovu igru!:type::guitar:
Expanzija za dvojku se zove 'Reborn'.

Ovo gore mi lici kao najava za neki film a ne igru...:trust:

Najjaca stvar mi je bila prva excpanzija za jedinicu ...

Jel bese sa robotima na parkingu :D, a drugoj kad te juri kroz zidove, ili obrnuto...

Prvi deo je nenadmasan...

Poslednja izmena:
Odigrao sam prvi deo i sve ekspanzije i drugi i ekspanziju i svaki vredi odigrati, drugi deo je odlican isto kao i prvi, ali prvi sam presao nekoliko puta on jeste najbolji....
Ja jedva cekam 3 isto....

Prvi je bio jedna od "najpametnijih" pucnjava... ali blago neoptimizovan - s obzirom na graficku zahtevnost...

Drugi je vrhunski optimizovan... ista prica, ista shema... ali "genuine" uzas - koji leti na prosecnoj grafulji...

U svakom slucaju... top 5 ocekivanih... sa Witcher-om 2, Diablom 3 i Olegovom Bitkom za Britaniju...

Just my opinion...:bottle:

Poslednja izmena:
богами ни кад седнеш у оног робота није лоше :D
To je nešto najbolje što sam video u jednoj igri ovog tipa. A uvek sam mrzeo nivoe sa robotima. Koliko je samo loš bio onaj u Quake IV. Ovaj je bio fenomenalan, od toga kako izgleda hud, do napucavanja. Ma milina! A opet, nisam je prešao do kraja. Nisam prešao ni COD6 do kraja, ***!

Ehh neznas sta si propustio! :) ;)
Meni je najbolji utisak ostavila inteligencija al protivnika. Koji se kriju po coskovima, obaraju stolove, police i kriju se iza njih, izbace ruku i pucaju...ima tu jos toga ali to mi je bio najjaci momenat u igri, i igrao sam je sa osmehom na licu, a ne sa podignutom kosom na glavi, kako su oni to zamislili da se igra...:hair::shock::Klanjanje

Ma to sa robotom je bezveze, nisu se makli od SHOGO-a ... vizuelno je jako lepo zamisljeno (detalji tipa komeshanje vazduha kad resetas i sl.) ali napucavanje i kretanje je ... smesno.
Car FEAR-a je u tim horor elementima koji su stvarno maestralni!

Napucavanje sa protivnicima je cak losije nego u prvom delu.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6v8o0NE2XCw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6v8o0NE2XCw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
Warner Bros. Interactive Entertainment je danas i zvanično najavio F.E.A.R. 3 za PS3, 360 i PC. U igri će se pojavljivati Almini sinovi, Point Man i Paxton Fettel koje će igrač moći da kontroliše. Takođe, po prvi put u serijalu tu je i co-op mod, kao i cover sistem.

Kao što se može videti u trejleru, za razvoj igre nije zadužen Monolyth Studios. Na trojci ovog puta radi Day 1 Studios koji sarađuje sa čuvenim režiserom Džonom Karpenterom (John Carpenter) i piscem Stivom Najlsom (Steve Niles) (30 Days of Night). Karpenter asistira oko režije cut-scena, dok je Najls zajedno sa Day 1 studiom zadužen za scenario.

Poenta prvog dela su bili horor i bullet time. Horora u 2. delu nema a bullet time nisam ni koristio jer nije bilo potrebe. Igra je prelaka.

Kretanje i nisanjenje je uradjo bas kao port sa konzole sto dalje implicira da je od samog pocetka bilo namenjeno za konzole. A uopste se ne radujem sto vidim da se istorija ponavlja.

Nije da sam rasista sada jer i sam imam PS3 , ali bih vise voleo da od nule ovo ide za pc :p

Zanimljivo...Karpenter...ako nista, pohvala za to:)

"Brother is killing again" - to bi trebalo da bude glavni lik iz keca, sto mi se svidja. Dosta je bilo nekih random likova, makar jedan od njih bio srecni tatica:p

Poslednja izmena:
Koji uzas, bolje da odrade neki glupi horor film i da ovo ne ubacuju u igru.

Čim Monolith nije uključen u razvoj znam da će igra biti shit.

Uhh srnje je sto ga ne pravi Monolith,mada kad vidis sta su uradili sa drugim delom...sve u svemu videcemo,nikad nisam cuo za taj day 1 entertainment tako da ne mozemo nista jos da prognoziramo.

Nevezano za temu, al odjednom sam se setio igre koju sam tolko voleo razvijenu od strane monolith-a. Blood 2, kada bi se setili da naprave treci deo........
blood2pcev.jpg

Sorry za troll, al nemam sta da kazem za fear 3 sem da se nadam da ce ispasti solidno

Poslednja izmena:
sad sam procitao na da ce PC verzija biti razvijena od strane monolitha a konzolne od strane Day 1 studios sa nadgledanjem monolitha.....
The PC version of F.E.A.R. 3 is in development over at Monolith Productions, while the PS3 and Xbox 360 editions will be brought by Day 1 Studios (with Monolith supervising the project, of course). Expect the game in stores this Fall.
Ima li istine u tome?

Ne verujem.

LOL!
Ovo mi deluje na parodiju vise nego na trailer ...

Nazad
Vrh Dno