Šta je novo?

EyePet™

Miroslav.Cvejic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.04.2005
Poena
409
Naručih igru upravo. Jeftinija verzija od nekih 16€ je bez kamere, dok oko 30ak€ košta sa kamerom.

Pretpostavljam da bi ovo bilo zanimljivo mlađoj publici (jedva čekam deca kod kuće kako će reagovati).

Kad već mora da se mlatara ispred ekrana, da vidimo jel zabavnije nego na Wii. :)

[YOUTUBE]YZvxIjdyyII[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kako se bbre ovo igra ? Kamera sve ovo snima, a ti se tripujes da mazis macu ? :D

Upravo tako.

Inače ta kamera u sobi koju u pola noći osvetljava samo svetlost sa 15" monitora ima bolju sliku nego bilo koja web kamera po danu. Još tera 60-120fps. :)

30 funti igra sa kamerom?
To zapravo uopste ne zvuci loshe ...

Jel moze da se kupi igra bez kamere? Zanima me posto kad bi uzeo onu igru sa kartama i ovo u tom slucaju bi platio iste dve kamere a treba mi samo jedna.

Nebi ovo detetu uzeo u zivotu.. Postaje mi bolesno majke mi koliko nas uvlace u taj neki virtuelni svet. I sta vise koliko decu uvlace u tehnologiju, ako hocu ljubimca uzeo bi im kuce. Danas gledam deca od 7 godina, u odeljenju od malog brata od tetke njih 20tak od 25 ima mobilni.. mislim stvarno, nije vise normalno, a sumnjam i da je zdravo.. al necu da idem u offtopic.. :D

Ja i dalje bas ne kontam kako ova igra funkcionise ?
Ovo mu dodje ko new age Tamguci ? :D

Kamera snima sobu, na TVu vidiš tu istu sobu sa docrtanim gremlinom koji reaguje na svet oko sebe. Imaš virtuelnog kućnog ljubimca.

I kakav je trip igrati ? Jel ta kamera moze da se koristi i za Video chat i za PC ?

Naravno da može. Radi bolje od bilo koje web kamere koju sam imao nesreću da probam do sada (a probao sam ih poprilično).

Pa to onda nije puno para samo za kameru, plus dobijes razibrigu od igre. :)

Vidis, ja bih to kupio iako nemam PS3 ;).

narucio sam i ja...ovo je mnogo dobra varijanta interaktivnosti moja cerkica ce obozavati ovo!!!\

edit : kako se zove ona isto interaktivna igra sa tablom za PS3 i ima li jos ovakvih igara za PS3

Poslednja izmena:
narucio sam i ja...ovo je mnogo dobra varijanta interaktivnosti moja cerkica ce obozavati ovo!!!\

edit : kako se zove ona isto interaktivna igra sa tablom za PS3 i ima li jos ovakvih igara za PS3

Eye of judgement se zove, imaš par PSN igara koje se igraju uz pomoć kamere.

Dobih igru.

Pravo osveženje. Usvojio sam ljubimca, dao mu ime, i krenuo da učim fore. malo je trip je mora da se sedi na podu ispred kamere, na to već nisam navikao, ali vredno je truda.

Živuljka reaguje na razne pokrete. Ako stoji u mestu i rukom se pomazi krene da se umiljava, pa izvrne na leđa i zaspi. Ako se po podu lupka prstima on skače u mestu i uspravi se na 2 noge.

Postoji gomila "zadataka" koje treba odraditi i tako otključati odeću, frizure, igračke i tako dalje. Za sada je meni wooow. Kad deci pokažem preneću reakcije.

Vrh Dno