alokiN je napisao(la):Za GTA3 postoji img tool, kojim je moguce iz fajla koji sadrzi texture i modele dotiicne "vaditi" ,pa prepraviti i pomocu istog programa vratiti ih nazad.
Uz img tool obavezno ide i z modeler, koji kako vec i zakljucujes iz naziva sluzi za modeling i konverziju npr .3ds fajlova u fajlove prepoznatljive nekoj od podrzanih igara.
Nadam se da sam bio od neke pomoci
Poz
hmm, svakako hvala na informaciji, ali jurim neki dobar FPS naslov kod koga bi to bilo moguce...GTA3 mi ne odgovara...alokiN je napisao(la):Za GTA3 postoji img tool, kojim je moguce iz fajla koji sadrzi texture i modele dotiicne "vaditi" ,pa prepraviti i pomocu istog programa vratiti ih nazad.
Uz img tool obavezno ide i z modeler, koji kako vec i zakljucujes iz naziva sluzi za modeling i konverziju npr .3ds fajlova u fajlove prepoznatljive nekoj od podrzanih igara.
Nadam se da sam bio od neke pomoci
Poz
da ne znas da li negde ima za batlefield1942 sdk?Yu_Skywalker je napisao(la):Da bi raspakovao neku ovaku moras da imas njen sdk
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):za q3 imas pakscape,koji otvara .pak fajlove,gde imas i texture
poz
Nemas nigde boljih textura od UT2003, 1024 X 1024, visokog kvaliteta.Ji 4Tze je napisao(la):tnx boby63, ovo je za pocetak vise nego interesantno, nadam se da ce UT editor skapirati SplinterCell..
Mica je napisao(la):Unreal engine je koriscen za neke ozbiljnije arhitektonske vizuelizacije, u smislu prezentovanja prostora, ali ne secam se vise detalja.
Ji 4Tze je napisao(la):...
ma kakva crna hala limes, ona je 'arhitektonski' zanimljiva koliko i zelezara u smederevu :d
nego, ko je kod nas i kada radio prezentacije takvog tipa ?
kako UT editor uopste izlazi na kraj sa 3ds-ovima ili koji vec format sluzi za razmenu...?
Mica je napisao(la):...
Dao sam samo primer, a svaki objekat je i te kako zanimljiv za investitora i arhitektonski biro mora da mu sto realnije docara kako ce to da izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari