Šta je novo?

Extra chitach misli!!

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
Ovo sam sluchajno nashao na jednom forumu!Izazovite Darth Vader-a da vam chita misli!Ova stvar je zaista neverovatna!Izaberete kategoriju od chetiri moguce-plant,animal,other,unknown i on vam postavlja neka pitanja,a na kraju vak kazhe shta ste zamislili!Naravno,nekad ume da omashi,ali uglavnom TACHNO pogodi.Na primer,ja sam zamislio sabljastog tigra,a on je tachno pogodio iako me nije ni pitao da li je izumrla zhivotinja,da li ima velike zube,da li je pripada porodici machaka uopshte :trust:
Vredi probati :D

http://www.sithsense.com/flash.htm

Pitace vas za username i password da bi pristupili,samo ukucajte ovo:
username: bk
password: int3rna1r3v13w

Pa mi recite shta mislite :D

Lepo sam se nasmejao, dobra su komentari :D

:D Vader-ovi komentari su za svaku pohvalu :p:d A i dobro je uradjeno :D

Heh, matora fora. Ovo bilo popularno tamo negde između epizoda 1 i 2.
No, nije bilo loše podsetiti se. ;)

Ja zamislio medveda i kad je pisalo "Grizli Bear" bilo je: " U jeb**e, pa ovaj se nezaj*b*va" Odusevljen sam!!! :D:D:D

Ovo sam sluchajno nashao na jednom forumu!Izazovite Darth Vader-a da vam chita misli!Ova stvar je zaista neverovatna!Izaberete kategoriju od chetiri moguce-plant,animal,other,unknown i on vam postavlja neka pitanja,a na kraju vak kazhe shta ste zamislili!Naravno,nekad ume da omashi,ali uglavnom TACHNO pogodi.Na primer,ja sam zamislio sabljastog tigra,a on je tachno pogodio iako me nije ni pitao da li je izumrla zhivotinja,da li ima velike zube,da li je pripada porodici machaka uopshte :trust:
Vredi probati :D

http://www.sithsense.com/flash.htm

Pitace vas za username i password da bi pristupili,samo ukucajte ovo:
username: bk
password: int3rna1r3v13w

Pa mi recite shta mislite :D
Pogodio je da sam zamislio kamilu.
Nego najvise me nervira sto me napusava dok odgovaram na pitanja:D

pa *** :) mora malo..
neg nije tesko skapirati kako radi ovo...

Ne mogu da verujem, ladno je provalio da sam pomislio na orku (kit ubica)

Namucio sam ga, iz 3. pokusaja je pogodio da je dabar.:D

1. vidra
2. platypus

ja zamislio lamu ...posle 24og pitanja pogodio :)

Vevericu posle 20. pitanja :)

Pogodio je i ključ posle 20. pitanja

Od povrća NIJE uspeo da pogodi šparglu:-devil-: ( asparagus)

Poslednja izmena:
Hehe, zabavno...
Mada, nije mi pogodio Vrapca - mislio je da je ptica kivi, pa nešto-što-zaboravih, pa golub, pa crvendać... Među poslednjim ponuđenim odgovorima, na samom kraju, bio je i vrabac... smorio se Dart... =)
Inače, probao sam ga i na nešto apstraktnijem nivou... Išao sam na Other - šetao ga do kraja, nalupao se on svačega, nije pogodio... Najapstraktnije stvari su mu bile tipa rođendan i još nešto što zaboravih šta je... a u pitanju je bila "ljubav"... Nema toga na mračnoj strani... t'ga =O)

Probao sam sve i svashta da mu zadajem :) Chak mi je pogodio sneznog leoparda iz prve!Uspeo je josh i da pogodi volan,mamut,ruka,kljuch i josh dosta stvari iz prve :D A Vejder te napushava NON-STOP XDD!"You are unimaginative as you are stupid" LOL!! XD :p

Izgleda da životinje pogađa bolje nego ostalo.
Samostrel nije pogodio uopšte, tipovao je na raketni bacač. :D

Meni je sve pogodio, od raznih predmeta, preko šargarepe, do nekih zverki. Ali moja sestra ga je zeznula sa običnom memorijskom karticom. Bio je blizu kad je rekao RAM, ali posle se nalupetao.

EDIT:
Meni radi normalno, upravo sada.

Poslednja izmena:
Lol ja zamislio sapun a on Is it a revolver? Is it a shotgun?
Heh ni Vejder više nije što je nekad bio :D

Ajoj posle 30. pitanja nije mogao da pogodi paradajz.. Nema pojma ovaj Vader :D

Zavisi kako mu odgovarate, ako ima više odgovora tipa Irelevant i Depends, veća je šansa da se Dart zapetlja.

The Force is strong within me, nije mi pogodio kvaku :D :D

Moraš da je zamisliš na engleskom.

:d

Meni nije pogodio šporet. Tek na kraju je bilo da izaberem - stove.
A inace jeste zabavno.

Ja sam zamislio plafon, pogodio je posle 18 pitanja. Stvarno sjajno :)

Vrh Dno