Jes vala, kupiš 3 takva Y kabla i onda 4 sprave mogu da koriste isti hdd)))))
YY
Y
Ovo ti je prijatelju tzv. Y kabl za 2,5" xterne hard diskove koji ne dobijaju dovoljno struje od jednog USB-a, pa je potrebno hard uštekati u 2 USB porta da bi pravilno radio.http://cgi.ebay.com/USB-2-0-A-Male-...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c51de3ba2
dobro sorry na pitanju...cisto mi proslo kroz glavu...vidim da su to kablovi za dodatno napajanje ili syncovanje samo pitanje cega?
Ext.hdd je najbolje da ima sopstveno napajanje ..a vi kako hoćete.
A što se tiče ext. diskova koji su već zapakovani u nečiju kutiju i tako se prodaju, zaobilazim ih u širokom luku.
..sta mislis pod zapakovani u neciju kutiju?
Kao što rekoše pre mene, nema takvog kontrolera koji može da radi ono što bi ti želeo. Jedino deljenje podataka na jednom hard disku ide preko mreže, tj. NAS-a.
Ni meni nije jasno kako možeš USB xterni hard da switch-uješ, a da ga ne povežeš na router? I to preko router-a koji ima USB ulaz, pa praktično pretvoriš USB hard u NAS, samo što ceo posao oko ruterisanja obavlja router, a ne elektronika u NAS-u.Kako si mislio svicuje, nisi valjda mislio sa prekidacem da menjas tok podataka ?
Ama ne. Nisam rekao da dobijas Nas, nego nesto sto uz odredjena ogranicenja moze da bude jako lep storage system (po meni). Imas da kupis gde hoces USB switch kojim se upravo menja tok podataka sto neko gore receImas ih raznoraznih ali naprimer jedan sa 3 ulaza za 4 PCja. Nakacis 3 ext harda, a sa druge strane recimo 2xPC, PS3 i DVD player. Naravno nemozes da pristupis hardovima odjednom sa dve masine ali sve sto treba da uradis je dvoklik na ctrl i eto hardova na sledecoj masini
Ili te hardove nafilovane filmovima svicujes na DVD i uzivas. Zapravo mislim da toogood-u upravo ovako nesto treba ili mozda gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari