Šta je novo?

explorer ili system???

Učlanjen(a)
26.01.2004
Poena
604
Situacija je sledeca:
Platforma je win xp sp1, office xp i nece da otvori Explorer-a. Nesto krene da drlja i stane... Konekcija traje 10-15 min i pukne. Ne moze ni antivirus da se update-uje. Interesuje me samo da li mora da se radi kompletan format ili ima neka krivina kod koje sam se zabo.
Iz dos-a sam radio sfc (system file check) i nesto je kao kopirao sa instalacionog diska. Explorera sam par puta skidao iz systema i instalirao kompletnu 6-icu sa update-om koja radi besprekorno.
Ne radi mi se format jer imam dosta stvari koje me mrzi da rezem.
'fala !!!! :cigar:

Mislim da je najpre u pitanju neki aktuelniji virus. Odnesi taj hd na neku masinu koja je skoro updateovana da se skenira na virus.
Da li ti se javlja RPC nakon koga sledi gasenje?

Probao sam par anti - virusa Nortona , Kasperskog, Nod32 i sve sam ih update-ovao. Mora da je nesto do systema. Bedak je jedino sto je bo iskljucen system restore...
Hvala ti u svakom sluchaju ,)

Ovih dana je izasao kompletni service pack 2 za winXP, pa vidi da to instaliras, ako ni sa njim ne bude ok - onda udri format, ili jos bolje i fdisk pa podeli hd na 2 ili vise particija, da bi se komotnije osecao u slucaju da se desi nesto slicno sledeci put.

To sa sp2 mi se svidja i izgleda obecavajuce... Samo mi je konekcija slaba i cesto puca jer sam na staroj centrali. Da li bi mogao neko da mi sreze sp2-update bio bi mu zahvalan ?
:type:

Nazad
Vrh Dno