Šta je novo?

Exit 2002 Utisci

Pirate

Čuven
Učlanjen(a)
09.03.2002
Poena
630
Zavrsen Exit 2002.
Zanimaju me vasi utisci, sta valja ,sta nevanja, koje je po vama imao dobre nastupe, organizacija...
Mada moram da priznam da je po meni 9 dana dugo , mislim da je nikih 4-5 dana sasvim dovoljno, sve vec posle toga pocinje da smara.

Zadnja dva dana stvarno su bila STRAVA:)

Pirate je napisao(la):
Zadnja dva dana stvarno su bila STRAVA:)

Da da, pogotovo predzadnji gde nas je Johny Clarke a potom i Horace Andy veoma prodrmao i zagrejao svojom `fantasticnom` rege muzikom... On naslednik Boba Marlija... Ko uopste pise one glupe stvari u flajerima.

pozdrav

A sta kazete na idiotluk zadnje veceri:
posle manchilda-a Vangogh pa roni size?!!?!FX

Oraganizacija ovogodisnjeg EXITa je bila daleko ispod proslogodisnjeg, promena satnice (najbolji nastupi pred zoru, to su fore za napaljene klince), cena ulaznice (jedno objave na medijima, drugo na sajtu, stvarne cene nesto sasvim trece-VISE CENEFX :( ), one stepenice ka main DJ stageu su mi delovale kao da mogu svakog casa da se sruse, oni (ne znam kako da ih nazovem) pultovi sa hranom su totalno jadni (ne bi me cudilo da je bilo masovnog trovanja),...

Po mom misljenju niko se nije priblizio proslogodisnjem nastupu Luka Slejtera (to je bar moje glediste)!

:wave;

ZoNi je napisao(la):
Nadjeno mnogo "opojnih sredstava"... Sve bi' ja to na Goli otok!

Nemoze! Ostao je u Hrvatskoj :D

Slazem se da je organizacija popustila maksimalno, i najgore je sto se EXIT~2 sveo na uzimanje para kako od organizatora - tako i od strane izvodjaca (ovaj deo je toliko 'prljav ves' da me sramota da pisem o tome).

Jos jedna negativna strana je i vec spomenuta droga (ali to je najmanje krivica organizatora) - i svaka chast MUP-u (ovo nisam verovao da cu ikada reci) :)

Ali tako je to - ljudi se najvise pokvare na novac,...

(Hm - moj post o prvoj veceri obrisase bez problema,..... :( )

milanbb je napisao(la):
Jos jedna negativna strana je i vec spomenuta droga
Ma dajte ljudi, po zvaničnom saopštenju MUP-a droga je nađena kod 39 osobe, i to uglavnom trava, a u manjoj količini ekstazi, kokain i heroin. Ako uzmemo u obzir koliko ljudi je prodefilovalo kroz EXIT za 9 dana to je stvarno mizerno mala cifra. Ako bi uzeli slučajan uzorak od 100000 ljudi u bilo kom gradu verujem da bi našli više droge.

Za to sto su nasli bolje da se ne hvale jer treba da ih bude sramota , blago je reci da je premalo nadjeno, jer je skoro svaka osoba na dj sceni bila ... hm kako reci, otkinuta :p
Po meni je prvi i poslednji dan bio skroz ok, tad sam i bio, Smoke City je bio super, naravno poslednji dan Idijoti (stavio sam par fotki na moj sajt, nekako sam uspeo da slikam iz prvog reda), Van Gogh me prijatno iznenadio , super su zvucali, ali je Djule iznervirao masu jer je kasnio 3 sata, "zvezda" - fuj.
Anyway, good time...
Sto se piva i hrane tice, proporucio sam gladovanje jer mi je sve izgledalo isuvise prljavo, a pice strogo konzerve piva, old gold je katastrofa, pogotovo iz plasticne case...
cheers

RamOne je napisao(la):
Za to sto su nasli bolje da se ne hvale jer treba da ih bude sramota , blago je reci da je premalo nadjeno, jer je skoro svaka osoba na dj sceni bila ... hm kako reci, otkinuta :p

old gold je katastrofa, pogotovo iz plasticne case...
cheers

Ali je i takvo bolje od BIP-a recimo ;)

LM - sto se tice droge - nije mi jasno da li je trebalo da nadju vise ? Mislim - i ovo je strasno sto su nasli,....

Veci je problem sto je bilo onih koji su pokusali da unesu drogu - a najveci sto su je unosili radi prodaje,....

Pa samo jednoj devojci su nasli 50ekstazija, nekoj drugoj 63gr heroina, a ove sto su imali po dzojus pa su ih samo lepo poslali kuci to da ne spominjem,.....

Organizacija je stvarno bila losija nego prosle godine,a i ono sa hranom stvarno je bezveze (koji ce kur.. kuvani kukuruzi , jos su samo lubenice falile).Moglo je to da se mnogo,mnogo bolje organizuje.
Kao sto sam rekao po meni ja trajanje exit-a od 9 dana stvarno puno.Bolje da organizuju 4 do 5 dana sa dobrim grupama ali stvarno dobrim grupama (jeste culi ko gostuje na pepsi sigejtu) , a ne ovako prvi i drugi dan i zadlja dva ok sve drugo ispod proseka. Ali sta da se radi mora neko ( cuj neko , mnogo njih) da razadi para.

Zadnji dan stvarno je bio strava pogotovo rock stage kud idijoti , bjesovi,pa ritam nerada.Na main stage roni je stvarno imao onlican nastup.Jedino onaj skrnavi van gogh koji ce oni zadlje veceri na mainu FX

EXIT02= Velika balkanska prevara !!!

Ja sam uglavnom posecivao DJ-ing i mogu slobodno reci da nije bilo loshe...Ali ako je neko bio na Emersonu onda je video shta znashi "MASA"...Ja sam malo zakasnio i nashao sam se na stepenicama u trenutku kada se dole nije moglo (guzva) i zastao sam na onom kao platou izmedju prvih i drugih stepenica...E onda sam jedva dochekao da izvuchem zivu glavu jer su likovi na onom platou djuskali kao besni pa su se one fosne ugibala po 10 cm gore-dole (ili sam ja bar imao takav osecaj)...Ja samo nisam mogao da verujem da nisu stavljali potporu od skela na dosta vishe mesta vec su rizikovali da se sve srushi...******...Posle su to regulisali ali opet...Inache sve u svemu-nishta posebno...A u chasopisima EXIT poredili sa Love Parade-om...Imbecili...

P.S.Eric Morilo me je odushevio...

radar je napisao(la):
Ma dajte ljudi, po zvaničnom saopštenju MUP-a droga je nađena kod 39 osobe, i to uglavnom trava, a u manjoj količini ekstazi, kokain i heroin. Ako uzmemo u obzir koliko ljudi je prodefilovalo kroz EXIT za 9 dana to je stvarno mizerno mala cifra. Ako bi uzeli slučajan uzorak od 100000 ljudi u bilo kom gradu verujem da bi našli više droge.

E mislim da malo gresis ustvari malo vise
Toliko je bilo zaplenjeno samo prvog dana!
Posle dva tri dana doslo se do 1kg marihuane, preko 200 eksera
10g heroina i valjda 1g kokaina...

E sada ako uzmemo u obzir (NE)spretnost nase policije ovi podaci su PORAZAVAJUCI!!!

Pa evo ja znam bar 10 ljudi iz mog kraja koji su isli i koristili raznorazne droge i naravno nista im nije bilo (mislim sa policijom). A verujem da je takvih drustava jos dosta dosta...

Kako god da je bilo, ne drogiraju se ljudi zbog EXIT-a vec sto se i inace drogiraju.
Sto se tice organizacije bila je osetno losija nego prosle godine kada su ljudi koji su radili cisto svojim entuzijazmom otklanjali nedostatke.Medjutim postupcima kao sto je oduzimanje baksisa konobarima to je unisteno pa su ove godine ljudi otaljavali posao.

Nenad je napisao(la):
Kako god da je bilo, ne drogiraju se ljudi zbog EXIT-a vec sto se i inace drogiraju.

Upravo to.
Uopste nerazumem svu ovu prucu tipa exit=droga.U krajnjem slucaju uporedite neki strani festival (zapadno evropski ili amaricki) sa exit-om po broju uptrebe (uzimanja) droge , mislim da smo mi za njih mala deca sto se toga tice.

A u bre, vi ga bash ispljuvaste, totalno. Ja nisam bio proshle godine, ali ove mi nije bilo loshe. Mislim, nishta extra, ali ok je!

Rundek me odushevio, a ostalo manje vishe. Porazavajuca je bila poruka exit-a (techno muzika pobedjuje), ali...

Nazad
Vrh Dno