Šta je novo?

Excel pitanjce

• Začetnik teme Začetnik teme Bata
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Kako da odstampam jednu moooonogo dugacku kolonu tako da na jednoj strani lista ne bude odstampana samo jedna kolona , nego da se nastavi stampanje te iste kolone vise puta na istoj strani (pa onda koliko strana bude potrebno)?

a da probas da tu predugacku kolonu importujes u word i tamo namestis 3-4-5 kolona (vec koliko moze da stane ili ti treba) ??

D-KEE je napisao(la):
a da probas da tu predugacku kolonu importujes u word i tamo namestis 3-4-5 kolona (vec koliko moze da stane ili ti treba) ??
Pa to moze onda da uradi i u excelu, vrlo lako i brzo sa cut/paste, sto bi importovao u word...
Drugi nacin koji mi pada na pamet je vtlo mukotrpan, sa pomeranjem margine u print preview/setup, znaci odstapas stranu, pa pomeris marginu da kolona ode u levo, pa ubacis ponovo tu istu stranu, pa opet tako sve dok ne popunis papir...al sam ga smislio, aaa 😀 ctp;

Ma, reshio sam problem tako sto sam uvezao podatke u Visual FoxPro i njegov Report ima tu mogucnost- stampanja u vishe kolona, ali sam mislio da postoji neki prostiji metod (u Excelu) da se ta stampa odradi 🙁

Nazad
Vrh Dno