Šta je novo?

Excel 2010 - cudan problem

Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Danas mi se javio jedan krajnje cudan problem vezan za Excel 2010.
Naime kada ukucam neki broj u cell on mi taj broj prikaze umanjen 100x (npr. ukucam 52 a on mi kada predjem na sledecu cell prikaze 0.52).
Te tabele sam koristio vise puta i uvek do sada je prikazivao upravo onaj broj koji ukucam tj. sve do danas kada je (bez razloga) poceo da brljavi. Ista situacija je i kada kreiram New blanc document!?
Probao sam nekoliko stvari da ispravim ali sa nepromenjenim uspehom tako da iskreno govoreci pojma nemam sta bih jos mogao da odradim da otklonim navedeni problem.
Zna li neko razlog za ovako ponasanje i resenje navedenog problema?

To sam prvo odradio i sve je normalno - kada mi je pod Number bez obzira da li je pod General ili bas Number on mi uvek tako uradi i upise broj 100x manji, jedino kada sve formatiram i stavim da bude Text on mi ostavi to sto ukucam ali to nije resenje da svaki put kada radim novi dokument prvo sve formatiram kao text.:S:

Btw. kada mu ukucam decimalni broj on ga zadrzi u tom formatu ali kada mu ukucam ceo broj on mu odradi napred navedeno bez obzira da li je cekirano "Use 1000 Separator" ili ne.

Uradi Save. Trebalo bi onda normalno da vidis. Ja sam imao slican bug

Nazad
Vrh Dno