Šta je novo?

Excalibur...

kiza_m

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
619
Sta mislite o HIS Excalibur 9200 128Mb/VIVO za 76jevreja?
Da li je dobra kupovina?
:S:

Pa to joj je realna cena s obzirom na VIVO. Od novih kartica nista brze neces naci za te pare

Pozdrav

da, jerbo mi kum ima i video sam sta znaci imati VIVO! a pogotovu za tako male pare:)

kiza_m je napisao(la):
Sta mislite o HIS Excalibur 9200 128Mb/VIVO za 76jevreja?
Da li je dobra kupovina?
:S:
Cini mi se da je Sapphire 9200 64 MB VIVO kod coveka sa PC berze (neki Babic) 65 eur. Jes' da ima manje memorije ali ti za 9200 vise i ne treba.

Poslednja izmena:
Minja je napisao(la):
Cini mi se da je Sapphire 9200 64 MB VIVO kod coveka sa PC berze (neki Babic) 65 eur. Jes' da ima manje memorije ali ti za 9200 vise i ne treba.
Bogami mu treba, narocito za NFS 7.
:guitar:

GoranM je napisao(la):
Bogami mu treba, narocito za NFS 7.
:guitar:
Ne. Za 9200 je dovoljno 64 MB. Ovih dodatnih 64 bleji tj ne radi skoro nista jer kartica ne moze da ih iskoristi. Za ultra mega zahtevne igre koje bi trebalo da se pojave nijedan Radeon ispod 9600pro, (a mozda ni on) nece biti dovoljan za udobno igranje.

vmiro je napisao(la):
Offtopic -> Jel se ono "j" cita kao "dz" ?? :D

Ccita se bass kako je napisano :smoke:

Minja je napisao(la):
Ne. Za 9200 je dovoljno 64 MB. Ovih dodatnih 64 bleji tj ne radi skoro nista jer kartica ne moze da ih iskoristi. Za ultra mega zahtevne igre koje bi trebalo da se pojave nijedan Radeon ispod 9600pro, (a mozda ni on) nece biti dovoljan za udobno igranje.
Ja se slazem da treba 128MB za NFS7, utvrdio sam to na "tezi" nacin :smash:

Poslednja izmena:
Minja je napisao(la):
Treba ti 128MB za NFS7, da se ne bi dogadjalo ono cuveno "zastajkivanje" o kom je bilo reci vise puta na forumu..... izvucen je zakljucak, za 8500, 9000, 9000pro, 9100, 9200, 9200pro treba 128 MB u NFS7, dok recimo za GF3 nije neophodno, iako su po performansama slicna kategorija....
Dakle ako ima jedna igra kojoj nesto znaci ( ima jos jedna UT2003 ) onda vredi uzeti jer je razlika u ceni mala.
:banana:

GoranM je napisao(la):
Treba ti 128MB za NFS7, da se ne bi dogadjalo ono cuveno "zastajkivanje" o kom je bilo reci vise puta na forumu..... izvucen je zakljucak, za 8500, 9000, 9000pro, 9100, 9200, 9200pro treba 128 MB u NFS7, dok recimo za GF3 nije neophodno, iako su po performansama slicna kategorija....
Dakle ako ima jedna igra kojoj nesto znaci ( ima jos jedna UT2003 ) onda vredi uzeti jer je razlika u ceni mala.
:banana:

Da li je isti slucaj i sa NF7 bez S, posto nju planiram da kupim? :p

vmiro je napisao(la):
Offtopic -> Jel se ono "j" cita kao "dz" ?? :D
Ako si mislio na nick, cita se kao "nj".:) uz "n" naravno. 'bes ga, Vuk Karadzic rulez !
:D :d

Poslednja izmena:
kiza_m je napisao(la):
Da li je isti slucaj i sa NF7 bez S, posto nju planiram da kupim? :p
Mislim na igru Need For Speed 7, a ne na ABIT NF7, NF7-S....
Sa doticnim plocama lepo radi, dakle samo napred, slobodno kupi.

Cena je OK.Gigabyte 9200VIVO 128MB kosta ~75€. Licno preferiram HIS u odnosu na Gigabyte.

Hvala najlepse na podrsci :) odoh da pazarim ;)

Nazad
Vrh Dno