Pulsar je besplatan samo kao upgrade do scop-a 4 i to sa par miksera i 5 -6 efekata,naravno ukoliko posedujes kljuc!Mislim da je ovu kartu pregazilo vreme,mada neki plug-inovi su vrhunski,ali podesavanje scopa,rutiranje koje ide preko njega i ostale budalastine ce ti samo praviti muke!! Postoji i xtc mod ili se slicno zove,gde se creamvare (sadasnji SONIC CORE)integrise sa asio drajverima tako da direktno u DAW-u mozes da koristis njene pluginove,ali stvarno je gubljnje zivacai nerava zbog nekompatibilnosti i slicno! Imao sam lunu2 sa scopom 4.5 i bilo je redovnih plavih ekrana i otkazivanja poslusnosti! To su kao sredili sa scopom 5 kao i podrsku za win 7(64bit) ali se on placa cini mi se oko 100e tu kao navodno daju i gomilu plug-inova!! To bi i bilo lepo da karta stvarno moze da pokrene vise njih(efekata),medjutim cim stavis neki 16 kanalni mikser u scop-u ili bolji eq na master ili par kompresora na kanale DSP joj zakuca na 100 %!! Za te stvari je ipak UAD,Powercore ili DIGI hardver keva!!! A za 50/100e ima emu-a ili m audija koji ako nista drugo imaju kvalitetne drajvere..(mada za emu ovo i ne vazi)!!