Šta je novo?

Evony

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
jel igra neko Evony?
alijansa kojoj pripadam je u krizi, pa nam ocajnicki trebaju novi clanovi.
nudim 500k svih resursa...

pozdrav.
:)

jel igra neko Evony?
alijansa kojoj pripadam je u krizi, pa nam ocajnicki trebaju novi clanovi.
nudim 500k svih resursa...

pozdrav.
:)

Idi igraj Travian ako vec mora da gubis vreme na browser igre, taj Evony je krsh nevidjeni.

pa sad je kasno, izgradio sam drugi grad i utrosio toliko vremena.
evony ima lepu grafiku, kolko sam video taj travian je obican ascii.

povecavam ponudu na 1milion resursa.
na serveru 37

pa sad je kasno, izgradio sam drugi grad i utrosio toliko vremena.
evony ima lepu grafiku, kolko sam video taj travian je obican ascii.

povecavam ponudu na 1milion resursa.
na serveru 37

Ma ne gubi vreme, poklonio sam nalog sa 10 NPC 10-ki zarobljenih, 200K ramova i tonama ostalog, krsh igra, nema poentu, nema kraj, napadanje je beskorisno a podrska ubedljivo najgora u istoriji online igara.

Aj mi samo objasni koja je svrha Travian igre, igras toliko vremena da bi posle nekog vremena poceo sve ispocetka! Jel to poenta igre? Ako je to poenta onda je mnogo glupa, jel to isto mozes i u Evony napustis sve gradove oni se pretvore u NPC a ti pocnes novi grad da zidas na novom mestu!

Stim da je Travian mnogo spora igra i davi dok za Evony to nemoze da se kaze, i ono sto se meni kod Traviana nije dopalo je kada te neko napadne moze da ti obori i polja sa resursima tako da moras ponovo da ih unapredjujes, zar nije dovoljno sto ti je pokupio resurse nego te je jos i osakatio dok to sve nista nema u Evony. A sto se tice vojske i napadanja nisam toliko izdrazao u Travian da vidim ali ono sto sam mogao da vidim je da i ono malo vojske sto sam imao ko da je jelo ceo bataljon a ne par vojnika.

Tako da kada bi sada opet pocinjao jednu od te dve igre odlucio bi se ponovo za Evony.

U Travianu imas kraj igre, svaki server se resetuje na nekih desetak meseci.
Uvodi se neutralna frakcija, novi artefakti i nastaje borba za pravljenje svetskog cuda.
To je mnogo surovija igra od Evony-ja, kada krenu da te peglaju nema city teleporta, truce agreementa i slicnih stvari...

Evony je nekako... ne znam, njanjav skroz. Jeste vizuelno lepsi i dosta kompleksniji ali smara to sto je napravljen u Flash-u. Sve mi je nekako sporije... Ne dao Bog da imas nesto drugo sto crpi internet konekciju, nema nista od igranja Evony-ja.

@xith

jeste sporo ako je slab racunar ali kolko sam zapazio malo uzima Internet-a.

I, posle toliko godina, bavi li se jos neko temom Evony od vas?

Igra li neko Evony jos uvek od vas? Ja tek pocela,a nagazili me najjaci iz meni nepoznatog razloga i biju li biju...neki savet? osim da odustanem, jer necu...dok ne uzvratim, bar verbalno, drugacije vrv ne mogu :/

Vrh Dno