Šta je novo?

Evo jos jednog SVETSKOG rekorda Serbian XtremeOC Team-a!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

miki321

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2005
Poena
320
Poslednja izmena:
Nema shta...razvali ih opti...4,06v ....:D ...Pa da kad je Srbiju okovalo -12 C shto da ne.

U svakom sluchaju...The best in the world..dok se ne pojavi neki rus...sa 8-micom na -60 C :D a i kad se pojavi nece taj imati te module...

Poslednja izmena:
Super, jos samo da vidimo rezultate testova na tom taktu, nemoj sad da razocaras ljude ;-)

Poslednja izmena:
Svaka čast... :banana:

TCCD? :d :D :d Bravo!!!

Super Pi?

PA registrujte se na frorum i tamo pratite ostale rezultate ;)
Poz...

krajnje je nekorektno prozivati coveka koji vise nije na ovom forumu i koji je upravo oborio svetski rekord a umesto prozivki, mogli bi ste da uputite i koju cestitku

A sto uopste cestitati nekome ako nije na ovom forumu?

I zasto ta ekipa uopste potura tebe da na ovom forumu prenosis te informacije?

I koga bre uopste boli uvo sta rade "tamo neki" kojima je vaznija slicica ispod nicka, nego ceo ovaj forum?

Neka se puvaju pred svojim novim i kvalitetnijim ortacima na extremeoc forumu!

A sto Opti vise nije sa nama... Banovali ga aaaa :d :D :d

Salu na stranu, rezultat vredan postovanja nema sta. Steta da covek nije tu pa da primi cestitke.

Dobro je da ima tamo neko i od nasih i jos da tako prasi kao Opti - to je kraljevski. :banana:

Ta ekipa je samoinicijativno napustila forum!

Pa nije napustila drzavu, valjda je rezultat iz Srbije vredan pomena na ovom forumu?
simpson H je napisao(la):
I koga bre uopste boli uvo sta rade "tamo neki" kojima je vaznija slicica ispod nicka, nego ceo ovaj forum?
Ako te boli uvo, ne moras ni da postujes. Mozda nekoga interesuje.

Poslednja izmena:
Jel to beshe onaj optimus koji je nashto lazirao...neke rezultate u 2005 godini?Ne pitam zlonamerno ali mi se cini da je bilo rechi o tome.....
Mada ako je napravio pomenuti rezultat onda -svaka cast!

Poslednja izmena:
DARK SIDE je napisao(la):
Jel to beshe onaj optimus koji je nashto lazirao...neke rezultate u 2005 godini?Ne pitam zlonamerno ali mi se cini da je bilo rechi o tome.....

Bas taj, Optimus Prime, AKA Baltazar, najsmesniji lik u istoriji ovog foruma (barem od kad ga ja pratim). Mada, da ne gresim dusu, mozda je decko konacno odrastao i uozbiljio se.

Poslednja izmena:
Bas taj, Optimus Prime, AKA Baltazar, najsmesniji lik u istoriji ovog foruma (barem od kad ga ja pratim). Mada, da ne gresim dusu, mozda je decko konacno odrastao i uozbiljio se.
Eh,da..on je..znaci ipak nemam arteriosklerotichnu demenciju..:D.Po nicku bih rekao da je malo mladji obzirom da je izabrao vodju "autobota".
Ja se drzim stare dobre"ako imash dobar cpu ne morash da ga opterecujes overclockom":D :p

Misko je napisao(la):
TCCD? :d :D :d Bravo!!!
Evo za tebe, Winbond-ovac... :d:d:d

P.S. BH-6 je u pitanju... ;) :smoke:

Prilozi

• Cors.png
    Cors.png
    9.4 KB · Pregleda: 168
CAR je napisao(la):
Evo za tebe, Winbond-ovac... :d:d:d

P.S. BH-6 je u pitanju... ;) :smoke:
Moze SuperPi :D

illidan je napisao(la):
Moze... al' na 270-280MHz! :d:d:d

Prvo da ga uslikam na 300MHz, pa cemo da vidimo za dalje... ipak je ovo radjeno na prvu loptu, sa "samo" 3.8V.
Mada, sumnjam da ce moci da radi na 290MHz... jedan modul je dosta slabiji od drugog, bar za nekih 10MHz... Single Channel bi mogao. A i dvostrani su moduli, to sigurno nece pomoci...

Anyway, videcemo! :smoke:

DARK SIDE je napisao(la):
Ne bih da ogovaram nikoga, ali ovaj rezultat je autentican, a to ima i svoju cenu :d
shagrath je napisao(la):
Svi smo mi po malo deca u dushi :d ,a Optimus bi mozda hteo da bude najbolji, najveci itd... ali ne ide to bas tako . Ne treba mu zameriti. :smoke:

Poslednja izmena:
Bravo majstori, još jedna u nizu "istorijskih" pobeda.

miki321 je napisao(la):
krajnje je nekorektno prozivati coveka koji vise nije na ovom forumu i koji je upravo oborio svetski rekord a umesto prozivki, mogli bi ste da uputite i koju cestitku

Jednom prevarant, zauvek prevarant.

nisam ni bio svjestan kome sam cestitao

Pa sta smo mi svi ovde budale, a vi dobrice koji ga branite??? Vec duze vreme se na sve nacine skrece paznja da je decko ocigledno bolestan (takve stvari zdrav um ne cini), a vi poturate "njegove" rezultate na bench iako su ga odavde govnjivim motkama proterali. Neki su se cak i ostrili na iskusnije clanove, koji su kroz svoj post rekli u ime mnogih nas sta mislimo i o tom coveku i o njegovim rezultatima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno