Šta je novo?

evo i ja se malo zaigrao sa Thoroughbredom b 1700+

CAR je napisao(la):
Me too...
Samo, mislim da ce i sa ravnih 2.4 giga da padne berba usiju... potpisujem!

Za Nebojsu Lukica: izdrzace bar 6-7 meseci, a onda ce da ga valjnemo dalje! :mig:
Al' ste malji deca :D :D
Vi mislite da smo nas nekolicina sa 3+GHz ispucali sve rezultate koje imamo:D :D
Sto se mene tice,miran sam bar do vasih 2,5GHz a kada se otvorite za taj primerak onda ce vam trebati 2,8GHz pa tako redom:hump:

simpson H je napisao(la):
Vi mislite da smo nas nekolicina sa 3+GHz ispucali sve rezultate koje imamo:D :D
Sto se mene tice,miran sam bar do vasih 2,5GHz a kada se otvorite za taj primerak onda ce vam trebati 2,8GHz pa tako redom:hump:

Nisam bas siguran ko ce koga tu da :hump: :D, eno Oppainter usao ponovo u Top 3 na FutureMArk-u...

Nego simpsone imam jedan lep avatar za tebe :p

Ajd'
cheers

Naravno da ne... sad vam ostaje da pozajmljujete graficke karte koje se opasno O/C-uju! :beat:
Sto kazu neka nasa "braca": Bumo videl... :mig:

Pozdrav :wave;

Aca je napisao(la):
Za overklok procesora od 50% sa naponom povecanim 15% tih 55C je smesna temperatura, uz malo bolji kuler eto tebe na 50C. :)
Sta ti je bre Aco, meni na 2.1 Ghz na 1.7v uz superstabilan rad ne prelazi 42 stepena pod full opterecenjem i zatvorenim kucistem.
Inace grehota je drzati ovaj CPU na 1.47 Ghz :D kada moze 50% da se clockuje, kao u dobra stara vremena sa Duronima na 600 Mhz i Celeronima na 300 Mhz.
Pozdrav!

drfedja je napisao(la):
Sta ti je bre Aco, meni na 2.1 Ghz na 1.7v uz superstabilan rad ne prelazi 42 stepena pod full opterecenjem i zatvorenim kucistem.
Inace grehota je drzati ovaj CPU na 1.47 Ghz :D kada moze 50% da se clockuje, kao u dobra stara vremena sa Duronima na 600 Mhz i Celeronima na 300 Mhz.
Pozdrav!

Koja je oznaka u donjem levom uglu? zadnja dva slova su cb ili gb?

CAR je napisao(la):
Naravno da ne... sad vam ostaje da pozajmljujete graficke karte koje se opasno O/C-uju! :beat:

QUOTE]

Sunce moje sada cu da te bijem na 300/600 za kaznu:D :D

Alexandar je napisao(la):
Nisam bas siguran ko ce koga tu da :hump: :D, eno Oppainter usao ponovo u Top 3 na FutureMArk-u...

Nego simpsone imam jedan lep avatar za tebe :p

Ajd'
cheers

Bravo Alexandre !!Sada si poceo da se poistovecujes sa Oppainter-om:D :D
Nesto vas nije bilo mnogo na FutureMark-u:hump: ,samo Aca koliko se secam je imao neki rezultat.

drfedja je napisao(la):
Pozdrav!

Taj je prosecan primerak, moras to da menjas pod hitno, moj na 1.6V radi na 2.1 :p Nesto mi Simpson rece da ima neke koji idu na 2.5GHz, ali meni je i ovaj moj dovoljan. :beat:

Nesto vas nije bilo mnogo na FutureMark-u:hump: ,samo Aca koliko se secam je imao neki rezultat.

Bolje sa Oppainterom, nego sa MrIce-om, ovaj prvi je bar lepsi. :d:d

Samo ti pod :hump: :D

Re: lagani offtopic...

BodyRemover je napisao(la):
Na koju foru svi prepoznate (ex) Filipenka pod kojim god se nikom on pojavio... ?
:what:

poz

Forum ima ugradjene skripte za prepoznavanje odredjenih membera :p

CAR je napisao(la):

QUOTE]

Sunce moje sada cu da te bijem na 300/600 za kaznu:D :D
A zar to moze vise od 300/600? :beat:

Re: lagani offtopic...

BodyRemover je napisao(la):
Na koju foru svi prepoznate (ex) Filipenka pod kojim god se nikom on pojavio... ?
:what:

poz

Imam ekstra nos i sedmo culo za njega. :D:D

Danas sam probao neki Abit GF4 4200 284/600 ( čip nije mogao više, a memoriju(3.6ns) nisam smeo više jer nije karta moja:() i uspeo da izvučem svega 13550 3DMarka :(
tužno zar ne?

BeastMaster je napisao(la):
Danas sam probao neki Abit GF4 4200 284/600 ( čip nije mogao više, a memoriju(3.6ns) nisam smeo više jer nije karta moja:() i uspeo da izvučem svega 13550 3DMarka :(
tužno zar ne?

Pa da zaradjujes bar 1000€ mesecno, pustio bih te da stavis memoriju i preko 600 MHz :D Ovako sam nisam smeo da dozvolim da prckash po registriju da bi otkljucao preko 600 MHz u ExpertTool-u :p

delimir je napisao(la):
Pa da zaradjujes bar 1000€ mesecno, pustio bih te da stavis memoriju i preko 600 MHz :D Ovako sam nisam smeo da dozvolim da prckash po registriju da bi otkljucao preko 600 MHz u ExpertTool-u :p
a ti se jadan zabrinuo ko da je karta tvoja:p cccc pa što ne reče da se plašiš brčkanja po registriju? Imao ja i novi power strip pa sam mogao i njega da instaliram on bi dozvolio više:D

a ti se jadan zabrinuo ko da je karta tvoja:p cccc pa što ne reče da se plašiš brčkanja po registriju? Imao ja i novi power strip pa sam mogao i njega da instaliram on bi dozvolio više:D

Pa bas zato sam se i zabrinuo, jer bih na kraju ja morao da dam 140€ za novu... :hair:

delimir je napisao(la):
Pa bas zato sam se i zabrinuo, jer bih na kraju ja morao da dam 140€ za novu... :hair:
ma ne bi to crklo, na osnovu jedne što sam spržio ti sad misliš da će svaka u mojim rukama da ode u večna lovišta:ang:

ma ne bi to crklo, na osnovu jedne što sam spržio ti sad misliš da će svaka u mojim rukama da ode u večna lovišta:ang:
Dobar izbor smajlija... prikladan :d

P.S. To je obican Siluro Ti4200... a 3.6 ns memorija? Ko je proizvodjac?

CAR je napisao(la):

pojma nemam, nisam preterano obratio pažnju jer niti je moj niti imam nameru da ga uzmem.

CAR je napisao(la):

Memorija je Hinyx.

CAR je napisao(la):

Kartica je Abit Siluro Ti4200. Ima Hynix memoriju na 3.6ns koja je bez artifakata isla na 600 MHz. Cip mi je blokirao na 300 MHz...

Mene 3D preterano i ne zanima (zato i ne kupujem te lozacke kartice :p ), ali 2D me je odusevio - nisam verovao da ABit moze da ima takvu sliku :what:

Aca je napisao(la):
Memorija je Hinyx.
Malo si ispremetao slova, Done :D (dakle, Hynix), ali u svakom slucaju, hvala na informaciji.

Za BeastMastera: sa takvim "O/C-om", ni ja ga ne bih uzimao! :D

delimir je napisao(la):
Kartica je Abit Siluro Ti4200. Ima Hynix memoriju na 3.6ns koja je bez artifakata isla na 600 MHz. Cip mi je blokirao na 300 MHz...
Tuga... i jedno i drugo. Nije bitno sada za cip (mada se zna koliko moze ;) ), ali ti Hynix-i, ali od 4 ns, kod mene su bez artifakata na 635 MHz. Sa artifaktima 655 (verovatno moze bar do 660... ne da mi se da probam).
delimir je napisao(la):
Mene 3D preterano i ne zanima, ali 2D me je odusevio - nisam verovao da ABit moze da ima takvu sliku :what:
Sada znas... ;)
Sto se mene tice, oduvek sam imao poverenje u sve sto nosi ABIT logo... :D

CAR je napisao(la):
Tuga... i jedno i drugo. Nije bitno sada za cip (mada se zna koliko moze ;) ), ali ti Hynix-i, ali od 4 ns, kod mene su bez artifakata na 635 MHz. Sa artifaktima 655 (verovatno moze bar do 660... ne da mi se da probam).

Ma ne razumete. Nisam dao da se ide preko 600 MHz, jer drugar koji mi je dao karticu nije bio tu, vec je iscupao kartu i dao mi je da je probam. Verujem da moze memorija i preko, jer opusteno radi na 600 MHz, ali ja ne mogu da budem neozbiljan i da drugu koji je sa mnom isao u srednju skolu i sedeo prakticno sa mnom u klupi, uzmem karticu koju je tek kupio i da mu je spalim... Probacu karticu i preko toga, kada mi stigne novi CPU i sa nekom boljom memorijom, i naravno u prisistvu vlasnika kartice :d

delimir je napisao(la):
Ma ne razumete. Nisam dao da se ide preko 600 MHz, jer drugar koji mi je dao karticu nije bio tu, vec je iscupao kartu i dao mi je da je probam. Verujem da moze memorija i preko, jer opusteno radi na 600 MHz, ali ja ne mogu da budem neozbiljan i da drugu koji je sa mnom isao u srednju skolu i sedeo prakticno sa mnom u klupi, uzmem karticu koju je tek kupio i da mu je spalim... Probacu karticu i preko toga, kada mi stigne novi CPU i sa nekom boljom memorijom, i naravno u prisistvu vlasnika kartice :d
OK... onda u redu. Mislim, cinjenica je da je 600 MHz za 3.6 ns memoriju malo... ali, s druge strane, "iz pouzdanih izvora" :D znam da su ovi novi Siluro-i Ti4200, sa 3.6 ns memorijom, znatno losiji od onih nekadasnjih sa 4 ns, od kojih je bila jedna doobra serija od 320/630.

Nista, kad probas, javi.

P.S. Ne brini, neces mu tek tako spaliti memoriju... Jednostavno, probas neku frekvenciju, ako 'oce, 'oce, ako ne, ispada iz 3DMark-a. Cak ako memorija ne moze da izdrzi, nece ti zablokirati Mark (tj. kompjuter), kao sto je slucaj kada se pretera sa jezgrom. Jednostavno pukne Mark i vrati te na desktop.

CAR je napisao(la):
OK... onda u redu. Mislim, cinjenica je da je 600 MHz za 3.6 ns memoriju malo... ali, s druge strane, "iz pouzdanih izvora" :D znam da su ovi novi Siluro-i Ti4200, sa 3.6 ns memorijom, znatno losiji od onih nekadasnjih sa 4 ns, od kojih je bila jedna doobra serija od 320/630.

Nista, kad probas, javi.

P.S. Ne brini, neces mu tek tako spaliti memoriju... Jednostavno, probas neku frekvenciju, ako 'oce, 'oce, ako ne, ispada iz 3DMark-a. Cak ako memorija ne moze da izdrzi, nece ti zablokirati Mark (tj. kompjuter), kao sto je slucaj kada se pretera sa jezgrom. Jednostavno pukne Mark i vrati te na desktop.

Nije ni cudo sto ti Simpson ne daje garanciju na robu... :D :d

CAR je napisao(la):

Nista, kad probas, javi.

grešiš sinak, silno grešiš, sasvim je moguće ubiti karticu ako se pretera sa klokom, meni je već jednom to pošlo za rukom;):D

Alexandar je napisao(la):
Nije ni cudo sto ti Simpson ne daje garanciju na robu... :D :d
:D:D:D:D

Ssssssh... treba to prodati posle :mig:

Nazad
Vrh Dno