Šta je novo?

EVGA GTX260 GPU usage 0% u MW2?

Thierry Henry

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
259
Pozdrav svima, od pre par dana sam imao restart dok sam igrao MW2, error Werfault.exe. Od tada grafa u toku igre ide ok i onda u jednom momentu padne na 0% gpu usage i zakuca na nekih 20-tak sekundi zavisi kako kad. Onda se povrati i nastavim da igram. Oc-vana ili ne ista stvar se desava. Temps idu do 60c sto ne bi trebao da bude problem. Probao sam da stavim max performance u nv ctl panelu i to je donekle pomoglo dok se opet blokada nije pojavila. Čini mi se da sam vidjao artifakte na momente, slagaću.Driver je poslednji sa nv sajta. Da napomenem da su ostale igre ok.

Niko nema nikakav savet? Ne razumem uopste zasto se deava samo u ovoj igri?! Jel' opet ono kao nije optimizovana za Core2duo LOL?

Da li si imao BSOD-ve (ako ih imas koju gresku javlja), i jel si menjao drivere u skorije vreme (neki driverina nekim konfigracijama zezaju), po onome sto pises dosta toga moze da bude po zlu...

Imao sam jedan restart i kao sto sam naveo greska je bila Werfault.exe koju sam i nakacio u temi za Win7. Evo kacicu i ovde. Nisam menjao drajvere do pojave prvog restarta. Posle toga sam instalirao .58 i juce .66 koliko se secam. Sa najnovijim drajverima jos uvek nisam probao MW2.

Prilozi

• Capture.webp
    Capture.webp
    27.7 KB · Pregleda: 41
Nazad
Vrh Dno