Šta je novo?

EVGA grfičke karte

• Začetnik teme Začetnik teme dadi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
  • Oznake Oznake
    evga

dadi

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2008
Poena
300
Da li neko zna kako se iz naše zemlje mogu nabaviti EVGA grafičke karte? Amazon i EVGA ne rade isporuku za naše područje, pa ako neko zna kako i gde, zemlje iz okoline...? Posebno me interesuje GTX 660 Ti (FTW ili SC verzije). Hvala

Sta ce ti te EVGA grafike? Nisi se valjda "nacitao" testova? Bezi od toga. Precenjeno, skupo, default hladjenje, kad se overklokuju postaju bucne. Najbolje GTX 660Ti su MSI GTX660TI PE i ASUS GTX660 TI DCII (TOP ili ne, svejedno)

+2 za Asus

Koliko dezinformacija na jednom mestu... Prva u Hrvatskoj nema EVGA, druga ovo nisu referentne karte

http://imageshack.us/a/img442/4151/02gp43664krxl1.jpg

http://imageshack.us/a/img541/9562/7sig2.jpg

http://imageshack.us/a/img33/9236/evgagtx680classifiedhyd.jpg

Dalje EVGA lose stoji sa maticnim plocama posle serije X58 i svako normalan od poznavalaca kada pravite komp stvarno vrh ce vam reci ASUS ploca EVGA grafika.
I nemojte da pricate o necemu sto ne znate...
Kontaktiraj EVGA Europe poslace ti ima odavde jedan po kome su i culi za Srbiju ja mislim svi zaposleni EVGA, taj ne uzima nista drugo.
Najlaksa varijanta ti je sledeca, kontaktiraj Marka sa frozencpu i dace ti uputstva za transfer novca sa Western Union i poslace sta ti treba.
Zbog toga sto su prodavnice videle da neke zemlje imaju kupce ali im ne funkcionisu kartice otvorile su saradnju sa WesternUnion, imas opciju u uglu...
moddiy, frozencpu,... ne vezano samo za ovo, bilo sta...
Oni su poznati partneri EVGA. Placanje je u dolarima, postarina oko 30$, racunaj carinu... Izaci ce te skuplje nego ovde i to sto hoces da uzmes se ne isplati...
Ali onaj ko hoce Classified sa vodenim blokom platice 650$ sa sve vodenim blokom, kada to preracunas u evre i dodas carinu dobijas cenu nekog ASUScica
kome si unistio garanciju da bi ga stavio pod vodu.
Znaci tacno u Evro.
Ovo za maticne sto kazem to je znaci generalno misljenje ljudi koji menjaju dva puta godisnje konfiguracije i imaju para da izmenjaju sve, EVGA maticna glavobolja, EVGA grafika nista bolje na svetu. Ovo pricam preko toga sto imam plocu EVGA i sto ja nemam problema ali da kazem sta se desava ljudima sa kojima pricam svaki dan.
E a ti slusaj one koji imaju 3 ventilatora u drzavi, napajanja u koficama plasticnim, zemlju gde je CM Hybrid 850W iste cene kao Seasonic 1000W Platinum, itd, jedan proizvodjac memorije.
Ne slusaj testove ne slusaj ljude koji menjaju sve to,. slusaj one koji imaju CM, ASUS, Kingston, Patriot, Ridmax i Fractal Design... Divan mali IT Svet.
Ako ne verujes eto pa ti idi na taj ROG forum pa zagledaj malo u kompove ljudi koji imaju kes koji su fanovi ROG maticnih koje su im grafike pod vodom ili ovako samo...
Hoce ljudi ako treba da premeste i promene 5 puta kuler i pastu na grafickoj i da budu u garanciji i jos da im proizvodjac posalje srafove ako izgube...

Poslednja izmena:
eMason, hvala na iscrpnom odgovoru, very helpful! Trenutno bas i vagam sta ce mi se najvise isplatiti, pravim config, pa obzirom da nemam sad novca da nabudžim sve komponente bitno mi je da odaberem minimalni skup koji ću kasnije dograditi. Planiram da uzmem Asus Maximus V Formula ploču, Intel i7 3770K i grafičku dovoljno isplativu jer planiram da za par meseci uzmem jos jednu istu (u SLI ili CrossFire konfiguraciji) i na ceo sistem montiram EK WaterBlocks sistem, pa mi je EVGA po kvalitetu bila izbor number 1, tako da mi je ovaj odgovor dosta pomogao. Ali obzirom da smo zemlja kakvom si je opisao, mnoge komponente koje su obavezne za ROG mašinu su nedostupne kod nas, posebno vodena hladjenja.

Koliko dezinformacija na jednom mestu... Prva u Hrvatskoj nema EVGA, druga ovo nisu referentne karte

Cudi me da vise ne uvoze,moj ortak je u zagrebu doduse pre nekoliko godina uzeo 8800 evga novu.

inace +3 za asus mnogo dobra karta.

Poslednja izmena:
ja dobio EVGA 560gtx na nagradnoj igri...meni za te pare radi super :d

Nazad
Vrh Dno