Šta je novo?

EVGA goes Red

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Ali malo sutra 🙂

Just recently, EVGA listed a new version of its sellout Geforce GTX 295 graphics card on its product page, one that was inspired by fiery looks and a primeval appeal for anything resembling flesh. If you're a self-proclaimed enthusiast and like the color red, this card would be a very ideal choice. (Or you should get a red ATI, sub.ed.)

The EVGA Geforce GTX 295 Red Edition is inspired by the company's new trend to design products with red and black color tones. A few examples can be seen with the shroud color of the 55nm Geforce GTX 260 Core 216 as well as the newly announced X58 SLI Classified motherboard. The card runs at stock frequencies of a 576MHz core, 1242MHz shaders, and 1998MHz GDDR3 memory, but these can be significantly raised through the use of the company's GPU Voltage Tuner as acclaimed by many users.

This model, labeled 017-P3-1294-AR, comes with a preinstalled red EVGA GTX 295 backplate, which have been reported to provide significant temperature reductions by up to 10C on load.

EVGA currently lists the Red Edition for $549.99 on its site with stock expected to be available soon, and it will not take away your freedom or speech, nor socialize healthcare.

evgagtx295rededition1.jpg

evgagtx295rededition3.jpg

evgagtx295rededition2.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda ko da ga je dizajnirao Ray Charles u saradnji sa Andrea Bocellijem

Konačno nešto što će da se uklapa sa ovim

asus_vento.jpg

Ahhh. Kako se zowe to asusowo kuciste? Tj koji model? Dawno je prestawljeno, ne znam ni da li se jos prodaje :S

'em troshi struju, 'em je ruzno za medalju, ;em ti treba jos sijaset bolesni' stvari zu nju 😀

da... recimo evga classfield, true black, enermax magma fans, enermax revolution napajanje... 🙂

Yep...ovo je definitivno napravljeno da se upari sa ovom plocom 🙂 Nisu oni nimalo naivni xexe..

5mbzth.jpg

Lici kao da je kutija dobila "posetu" od crvene vile ... gadniju stvar nisam video ^^
DA su boje inverzne (sta je crveno da je crno..)onda bi vec mogli da pricamo.

pa to inverzno vec imas, standardna evga gtx295 🙂

Stvarno je produzena video kaseta, jos kuciste neko da izgleda ko video rekorder i eto nama oldtimer dizajna ...
Dobra im je napomena na ambalazi da daju free physx, znaci da ce uskorije vreme i to da krenu da naplacuju 😀

animaNiju 4 🙂

Poslednja izmena:
animaNiju 4 🙂

I dalje je 3 🙂 nisam je dirao,odustao sam od moda 🙂 ovo se naruchuje chim Oki da pare 🙂

@Topic

ne znam zashto vam je ruzna kartica bash je gotiva,jeste da bi je ofarbao odma' chim bih je uzeo,ali dobro to je zato shto mi je vishe muka od crvene boje 🙂.
Ja mislim da bi se bolje uklopilo P&C 750w napajanje nego onaj enermax :wave:

Poslednja izmena:
Zato što ti je muka od crvene boje... A zašto ti je onda ova kartica gotiva? 😀

Zato što ti je muka od crvene boje... A zašto ti je onda ova kartica gotiva? 😀

muka mi je od crvene boje u kucishtu 🙂 a ne ovako 🙂 a i kada bi je uzeo morao bih da je ofarbam jer se nikako nebi uklopila u ovom kucishtu 🙂

Pa to ti kažem, zašto bi je uopšte uzimao ako bi je farbao 😀 Uzmeš lepo obični crni GTX i teraš 🙂

Nazad
Vrh Dno