Šta je novo?

EVGA GeForce GTX 275 problem?

Nije slabo. Moja konfiguracija više troši a pogledaj koje napajanje koristim već dve godine...

I ja kontam da je u praksi 37A za moju konfiguraciju (grafiku) vise nego dovoljno, mada na nVidia-onom sajtu zvanicno kazu da je minimum za GTX 275 550W, i to razumijem, ali me zbunjuje sto nezvanicno po forumima (nVidia, EVGA...) pisu da se preporucuje 40 i nesto ampera - kontam da pretjeruju, zato sam se i usudio da potjeram svoju masinu na ovom Antec-u, ali ipak ne bih rizikovao da se igram s overclock-om i sl.!

Evo samo da napisem da sam se ipak uspjeo snaci sam, nasao sam drugo napajanje, istestirao i dosao do zakljucka da je problem u mom napajanju - SilverStone Element 650W - za ne povjerovati! Cim masinu jace opteretim, napajanje pocinje da zvrci, pisti - ne znam ni sam sta se tacno cuje u njemu, moze biti i da je ventilator, uglavnom, cuje se i strasno me nervira.
U ponedjeljak ga saljem na reklamaciju, pa sta mi Bog da, mada sam svjestan da je vjerovatnoca da mi to uvaze kao kvar minimalna. Napisacu ovdje kakav bude bio ishod, a napajanje je kupljeno u firmi Microsystems (nadam se da se ovo ne smatra reklamom).

Sorry sto vadim temu iz naftalina, evo samo da se pohvalim da sam dobio novo napajanje, koje za sada radi uredno sa mojom GTX 275... Cini se da je bio u pitanju samo falerican primjerak, kao sto sam i pretpostavljao.
Sve pohvale za doticnu firmu, prijatno sam se iznenadio kada mi je saopsteno da cu dobiti novi primjerak (iako oni navodno nisu ni uspjeli da reprodukuju moj problem)!
Kakogod, dobro se zavrsilo po mene... :banana:

Pozz

Nazad
Vrh Dno