Šta je novo?

Prodajem/menjam EVGA G3 1000W + BeQuiet SilentLoop 120 star 1 dan

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

Vince

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
08.06.2004
Poena
610
Prodajem
1. EVGA SuperNova G3 1000W, sa svim torbicama, kablovima, srafovima i nekom plastikom koja mislim da ide u plocu pa u napajanje ako nekome to treba. Ne znam sto je, bilo je u kutiji.
Nazalost bez originalne kutije. (video sam je po kuci pre mesec dana sad ne mogu vise da je nadjem, pa ako iskrsne odnegde...ne obecavam)

Napajanje je iz mog kompa gde je radilo do pre nedelju dana bez problema, rekao bih oko godinu ipo dana.
Ima eco mode na prekidac (znaci da cuti kad nije pod loadom, da se pali kuler kad mu treba)
Ni kad se upali nije preterano glasno, to se obicno desava kad i graficka zalaufa, tako da nije bitno koji se kuler cuje, svi se cuju.

Sve je to iz mog kompa, nikakvi rigovi i slicne stvari, koji se koristi par sati dnevno, kad imam vremena da igram neku igru.
Moj komp je redovno produvan kompresovanim vazduhom i generalno sve izgleda i radi kao novo, ili barem onako kako sam ja kupio.

sklapam sve novo ponovo, a vec imam drugo napajanje.

80. Bg, ili slanje PO uplati na racun.

Pisanu garanciju nemam, radnu garanciju mogu da dam, nikad problem nisam imao sa njima, ne ocekujem ni da ce bilo ko drugi.
Ja imam ryzen, i svi podatci iz hwi po pitanju napajanja su budalastina, sto pise i kod njih na sajtu.
I sa novim napajanjem druge firme su podatci takodje budalastina, tako da to ne govori nista. Zapravi govori pogresno.
Mrzelo me da citam, uglavnom, pise na hwi da je to tako, zasto pojma nemam.

2. BeQuiet SilentLoop 2 120 (dva 120 dolaze u paketu push i pull)
Kupljen metodom nemoj uopste da meris, odma seci...
Montiran, svhvatio da to ipak nece ici kako sam ja zamislio (citaj: lose sam zamislio)
i vracen u originalnu kutiju.
Koriscen je samo mount za AM4 ostalo nisam ni pipnuo (intel mountovi, pasta neka itd itd.)
racun i garancija u bg prodavnici stara 10 dana mozda (tu je negde i racun)
Uglavnom, znam sto posto da radi i da radi kako treba jer imam problem geometrije a ne sa ovim hladnjenjem.
Temperature su mozda 1-2 manje nego na mojo crnoj noctua 12, to moze da bude i do nove paste, stvarno je tih.
obzirom da kostaju identicno, nisam iznenadjen da i rade isto.
Opet, nisam ga toliko ni testirao.
Da je stao kako treba, ne bih ga ni prodavao.

Placen 12, ja ga prodajem za eto 10.000 jer je otpakovan.
Racun i garacija idu uz njega.
bequiet led logo je uvek beo, ovo osvetljenje menja boje kako hocete. i tako i pise da treba.
slusao sam ga dok je bio montiran, nisam primetio neke zvukove koji mi se ne dopadaju.

kontakt pp.
hvala.

Prilozi

• IMG_4738.jpeg
    IMG_4738.jpeg
    507 KB · Pregleda: 193
  • IMG_4739.jpeg
    IMG_4739.jpeg
    292.5 KB · Pregleda: 150
  • IMG_4740.jpeg
    IMG_4740.jpeg
    377 KB · Pregleda: 183