Šta je novo?

EVGA 260 216 SLI dobitak?

Nije mi nikakav problem da dodam 30e za jace napajanje,cini mi se da mi je pri kraju garancija,taman da uzmem nesto novo sa punom garancijom.Taman ce i cena polovnih gtx 260 otici jos na dole(mada i sadasnja cena je vise nego pristupacna).Jedino na sta cu jos morati da povedem racuna je provetrenost samog kucista,posto Briza nije bas sampion sto se toga tice.Jos jedno pitanje,da li su za SLI potrebne 2 identicne kartice(istog proizvodjaca) ili je samo bitno da je isti cip u pitanju(bilo koja referetna gtx260 bi vrsila posao)?

za sli je bitno da je cip isti kao i kolicina memorije znaci sve isto kao kod prve,proizvodjac je manej bitan,ali je bolje ubosti dve iste.

Ja imam P35 asusa p5k-e wifi i bas bi proba dva gtx460 samo da mi je naci jos jednog :)

cek jel nije tema 260 kake sad veze ima 460?

U svakom slucaju, 260 sli je definitivno brzi od 460 single. Vrlo je isplativ sli/cf kao opcija sad kad je moguce naci povoljno kartice tipa 5770/260 i upariti ih. Probacu da dodjem u posed jos jedne 260 radi testa na 16x/4x pcie magistrali, da vidimo koliki su realni dobitci. Za nativne 16x/8x ploce dileme nema sta je bolje.

Vrh Dno