Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije sjajno, ali sve zavisi koje doba dana je u pitanju, koji video klip pustam i sa kog servera. Instaliraj speedbit accelerator, pomoci ce ti svakako
Nije problem da klinkem na pauzu i sačekam dok se video učita, što vidim da sb accelerator radi, samo ne kapiram zašto je najednom samo YT trokirao. I kad je na pauzi mu treba više vremena da skine ceo klip nego ranije, baš se primeti.
Ja nisam primetio da kod mene nesto trokira, a bas poslednjih dana nesto forsiram youtube za slusanje! Mada sve ti zavisi kod kog si provajdera (ja na Telekomu) mada to opet nebi trebalo da ima nekog bitnog znacaja mada znajuci u kojoj drzavi zivimo nebih iskljucivao da nista nije nemoguce.
Nije problem da klinkem na pauzu i sačekam dok se video učita, što vidim da sb accelerator radi, samo ne kapiram zašto je najednom samo YT trokirao. I kad je na pauzi mu treba više vremena da skine ceo klip nego ranije, baš se primeti.
Speedbit radi multi download sa vise servera paralelno sto kao rezultat daje daleko bolji stream video klipa. Pritom, radi na milion sajtova, ne samo sa yt (neko rece pr0n ) Spyware ili ne, radi posao onako kako kazu u reklami. Stoga, probaj pa vidi dal ti odgovara.