Šta je novo?

evertone dvx-510s

burca

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
630
Danas sam slucajno uzeo dvd player marke Evertone dvx-510s,bio je neke male pare,pa reko ajd..pisalo na njemu upgradable firmware,pa reko ako bude problema bice reseno.Sad sam bio na njihovom sajtu www.evertone.net ali tamo ni F od firmware-a.Problem je sto nece da cita mnostvo divx-a sa raznim kodecima.

Danas sam slucajno uzeo dvd player marke Evertone dvx-510s,bio je neke male pare,pa reko ajd..pisalo na njemu upgradable firmware,pa reko ako bude problema bice reseno.Sad sam bio na njihovom sajtu www.evertone.net ali tamo ni F od firmware-a.Problem je sto nece da cita mnostvo divx-a sa raznim kodecima.

Pa kad si hteo jeftino da prodjes!:p

Bio si mu od pomoci k'o noz u oku.

@burca: Bice firmvera kad naprave novi. Zasad nema, ali zabelezi link.

http://www.evertone.net/datotekeSR.htm

Mozda, naglasavam "mozda" ce moci neki univerzalni firmver za chipset koji je u tom Evertonu, ako te ne mrzi da saznas, potrazis i probas.

Poslednja izmena:
hvala razbojnick!

e a legende su...."firmware ne postoji vise" ubili smo ga,40 dana sutra...:)

I ja sam kupio isti (DVX-510S), ali imam još 1 problem - za neke filmove pušta samo ton i titl. uglavnom su u pitanju 3.x i 4.x codecom pakovani filmovi. da li je neko imao ovakvih problema (burca???)? Znam znam, kolko para,... ali ovo čudo može bolje.

Poslednja izmena:
isto i kod mene,neke nece uopste "unsuported" a one koje hoce nece slika....

Bi mi dosadno pa reko da okrenem servis.Kazu Everton je relativno nova firma i bice firmware za desetak-petnaest dana...samo me zanima kako posto ga nema na sajtu,a jos sam i negde procitao da je nemoguce updateovati evertona jer ima neka zackoljica(na nekom slovenskom forumu),ali to nije proverena informacija.

Ajde molim te, ko prvi naidje na neki firmware ili info neka javi!

BTW, burca, koji si servis zvao?

Ja imam problem sa prevodima, da ne zna neko kako moze da se podesi prevod u smislu velicine i sl?

Sad sam skontao da je to univerzalan problem... Sta nam je ciniti ljudi?

He-he :p
Bolje da ste kupili Liverpool DVD/DivX player, ne bi bilo problema :p
Šalu na stranu, ja sam od pre neki dan ponosni vlasnik Panasonic SC-HT 540EB-S i imam problem sa veličinom subtitla :S:
Može li se softverski podesiti veličina subtitla pre rezanja na medij?

Nazad
Vrh Dno