Šta je novo?

EVE online

nexy

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2004
Poena
609
Jer igra neko ovu igru na netu, i jer ima negde free naloga cisto da probam igru. a ni neznam ni kakva je :type:

jer ima neko neke informacije ili mora da se plati onih 20$ za 30dana

ok probao igru radi, tek se sada snalazim u outer space-u. hvala na pomogi a imas li neki savet sta gde i kako dal trgovati pljackati i slicno ako si igrao>?

u igri udji u chat kanal srbija do tokija, tu ima dosta nasih ljudi pa ce ti vec neko pomoci

Vrlo je igrivo na 56k, ja ga tako igram.
PVE bez problema, cak i u sistemima sa puno ljudi. PVP ok do jedno 10tak brodova, preko toga laguje. Mada opet zavisi i od sistema u kome se igra, ako je neki gde ima 150+ ljudi, onda laguje povremeno i onima sa boljim konekcijama, a ako je neki sistem sa malo ljudi, onda moze i vise od tih 10, naravno ne nesto mnogo vise, ali dovoljno.

U principu sa 56K jedini problem su neki veci patchevi da se skinu :)

Posle par godina i vise dobijam napad EVE Online,

da li neko igra jos ovu igricu, ima li nasih guild-ova znam da je rnije bilo pa me cisto interesuje

Guildova nema pa nema, nemoj neko da te čuje. Ja, od ovih poznatijih korporacija, znam samo za SRBI, gde sam bio član nekih godinu dana, i njihovu Circle-Of-Two alijansu i za Morsus Mihi, gde naši ljudi vode glavnu reč. Verovatno postoje neke čisto naše korporacije, ali ja konkretna imena ne znam.

Nazad
Vrh Dno